Very good service

Fast delivery, good prices and good customer service, very good overall!

super producten en een vlotte levering

Heel tevreden.

Voorraad klopte niet

Volgens website zou het product de volgende dag geleverd worden. Na 4 dagen toch maar eens gebeld waar het bleef. Vriendelijk te woord gestaan. Klopte de info voorraad op de site niet. Informatie wanneer het wel geleverd zou worden klopte wel. Product goed ontvangen.

Wat een snelle bezorging , daar kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen.

Snel geleverd en keurig verpakt

Ik heb een kan van 2,5 liter zalmolie van Kronch besteld. Deze werd snel geleverd. De kan zat super goed verpakt in stevige huishoudfolie om eventuele lekkage te voorkomen. Het goed inpakken van vloeibare artikelen zou voor elke webshop een aanrader zijn. Ik ben zeer tevreden.

Goede prijs kwaliteit verhouding, en aangenaam contact

helaas werd niet alles in 1 keer geleverd, maar ik werd goed op de hoogte gehouden. Uiteindelijk is alles netjes geleverd.

snelle service goede producten

Bestelling was niet goed opgestuurd. Echter snel verholpen, 1 telefoon werdt het juiste product alsnog na gestuurd

In een woord goed

Je kunt gemakkelijk en overzichtelijk alles bestellen, en de prijzen zijn ook goed.

ok

ok

Gemakkelijk

Naar de omstandigheden is alles prima verlopen

Snelle levering.Goed product.Graag weer.

Snel geleverd.Graag weer.

super

Super geholpen aan de telefoon, wilde er graag nog wat bij bestellen en als dat kon dan samen met mijn andere bestelling zonder extra vzk, was allemaal geen enkel probleem. Alles heel snel geleverd. Top.

Alle beloftes (prijs, levertermijn en leveringsadres) nageleefd

Correct, maar vooral snel en goedkoop tov. Anderen

Snel besteld en correct geleverd.een aanrader

Makkelijk besteld, snel bezorgd

Keurig verpakt.

Snel

Snelle levering, lage verzendkosten

Snel in huis , zeer vriendelijk en goede kwaliteit.

Alles redelijk snel ontvangen

De diepvriesproducten waren al aan het ontdooien dus zou ik ze beterverpakken met dit warme weer

Opvallend prettige ervaring! Zelfs in Coronatijd.

Niks op aan te merken. Gewoon makkelijk bestellen, vlot geleverd krijgen, alles zonder problemen. Goede prijs (vergeleken met andere aanbieders) en juiste e-mailinfo. Graag tot de volgende keer TIM!

Prima service, snel geleverd.

prima, altijd goede service, niets op aan te merken dus gewoon doen!

Ruime keuze, snel geleverd

Makkelijk bestellen, veel keus, supersnel geleverd met prima communicatie via de mail. Nette prijzen, wij zijn fan!

tevreden

Alles op tijd en goed verpakt (diepvries) keurig netjes

Vlotte bestelling afgerond en afgeleverd. Doen wat ze zeggen!

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR