Super makkelijk

Prima ervaring. Makkelijk online bestellen en na een paar dagen ontvang ik de producten

Snelle afhandeling van retour... gelijk geld retour gestort...

Product snel ontvangen voor een lage prijs!

Positieve ervaringen met TIM's waren vroeger nog positiever

* Door ons meest bestelde producten zijn helaas verdwenen. * Cadeautje bij bestellingen boven een bepaald bedrag was fijn maar wordt nu niet meer voorzien.

Alles netjes ontvangen, bedankt!

Prima, ook erg leuk dat er meestal een extratje voor de hond bij kan. Heel leuk en daar worden mijn honden ook blij van.

Ik bestel altijd honden en katten brokken bij jullie goeie service snel geleverd top beveel hjullie echt aan

Handige site, goede prijs, snelle levering

Prima prijs, goed product

Fijn dat ook voor de 23+ kg honden producten te vinden zijn. Die zijn vaak wat minder makkelijk verkrijgbaar (en dus duur).

Topservice

Prachtige hondenmand precies zoals beschreven. Goede prijs en snelle service ondanks Corona!

perfecte behandeling

Zeer goede ervaring ondanks de wachttijd wegens corona ! Ge gaat mij ongetwijfeld nog tegenkomen voor een bestelling ! DOE ZO VERDER mvg. Marcel

Lang wachten

Bestelling zou 3 a 4 werkdagen duren. Uiteindelijk meer dan 3 weken.

Goedkoop en snel geleverd! Ideaal met post nl! Jullie hebben veel producten van prins Ik gebruik de prins geperste brok huid en darm. Die hebben jullie niet klopt dat?

Goede spullen en nette spullen en snelle levering .

Goede en snelle levering

Wij hebben botten besteld en deze ook snel ontvangen. Nu een mail gezonden maar hier nog geen antwoord op ontvangen. Onze hond wordt ziek van de botten en nu gevraagd of ik de overige botten (dichte pakken) retour mag sturen. Hierna wil ik botten bestellen waar hij niet ziek van wordt. Maar hier dus nog geen reactie op ontvangen. Dat is jammer

Snelle levering!

Het item was niet op voorraad en zou na 21 dagen worden geleverd (dit wist ik vantevoren). Uiteindelijk toch binnen een paar dagen bezorgd, tussentijds mails ontvangen omtrent verzending en bezorging. Goede service

honden/kattenbuggy

zeer goede prijs/kwaliteit. Zeer blij met de aankoop, alsook de Bengalen die graag mee op stap gaan.

Netjes bericht dat de bestelling wat later kwam vanwege de Corona. Enige minpuntje is de grote verpakking waarin een doosje artro in zat.

super snelle levering, groot assortiment

Alleen jammer dat de vis staven niet apart verkocht worden maar verder zeer tevreden…

een goeie ervaring met Tim's

Dit was mijn eerste bestelling bij Tim's, kan niet anders zeggen dan dat dit goed is gelopen, ook in de Corona tijd toch een snelle levering

Prima !

Goede site en zeer snelle afhandeling

Bestellen voor herhaling vatbaar!

De levering duurde iets langer vanwege de corona drukte, maar maandagavond besteld en vrijdag, keurig verpakt, in huis.

Prima was de eerste keer dat ik bij Tim's bestelde maar super hoor!!!

Zoals vermeld kon het wat langer duren ivm de Corona virus , maar ondanks dat vond ik het toch snel,Voor een eerste keer bij jullie besteld te hebben vond ik het geweldig en ga zeker meer bestellen bij jullie

snelle levering, veel keuze

Na bestelling altijd snel geleverd

Gewoon heel tevreden

71 Hongkongstraat