Goede website, snelle levering

Alles prima maar overdoos te slap! Was kapot.

Alles prima maar overdoos te slap! Was kapot.

Perfect snelle levering

Goede ervaring, goede prijs, snelle levering

Superfijne, duidelijke en voordelige webshop met groot assortiment!

Ik bestel nu al een paar jaar de spullen voor mijn konijn online bij Tim's en ben super tevreden. De spullen worden altijd direct en snel geleverd, er is een groot assortiment en het is heerlijk dat je grote verpakkingen kunt bestellen zodat je weer een tijdje voort kunt. En niet zelf al die trappen op hoeft te lopen met onhandige verpakkingen :) Daarnaast ben ik fan van alle speeltjes die ze hebben, zo kan ik afwisselen en verveelt Buster zich niet snel!

Gewoon TOP !!

Snelle en correcte service !!

Super service

Al jaren bestel ik bij ze : altijd vriendelijk Snel mogelijk Als er iets is kijken ze mee na een oplossing

Snel geleverd.

Mooi konijnenhokken maar wel al beschadigd

Het konijnenhok was er na 2 dagen al, dat is fijn. Toen ik het hok in elkaar wilde zetten waren er hier en daar wat beschadigingen bij de onderdelen. Zoals een hoekje eraf, een barst in t hout waardoor er splinters afbrokkelen. Vind splinters en konijnen beetje gevaarlijke combinatie. Dus dat is wel jammer.

Dikke prima

Goede prijs, snelle bezorging!!

Op deze firma kan je vertrouwen

Top assortiment en prima levering

Snelle levering.

Na besteld te hebben, volgende dag geleverd. En stukken goedkoper dan bij andere aanbieders.

Snelle service.

Ruime keus

goed en snel geleverd

Product goed en zeer snel geleverd

👍

👍

Vandaag besteld morgen in huis

Snelle levering, goedkoop!

Snele afhandeling en goede service

Snelle en goede services

Super snel

Zo blij met mijn wandelbuggy,hondje van 3 nu al zware artrose,heen wandelen en terug in de buggy,snel geleverd

Snelle correcte levering van producten

Vrijdag een bestelling gedaan. Zaterdag ontvangen. Bedankt Tim

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst en alles netjes verlopen

Toevallig via Google bij deze winkel uitgekomen Een bestelling geplaatst en alles mooi verlopen +een leuk extraatje in mn pakket. Ik was aangenaam verrast.

Erg goed

Een goede service is belangrijk en natuurlijk de prijs

Snelle levering, ruim assortiment

Al meerdere keren besteld, vooral diepvries producten. Levering is tot nu toe goed, vlees is altijd nog goed bevroren bij levering.

Snelle webshop

Ik ben over het algemeen tevreden over Tim’s. Wel heb ik een paar keer iets gehad wat over de datum was, heb keurig geld terug gekregen maar zit er dan ook niet in. En dat is wel jammer.

Goed en snel

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR

Kiyoh anmeldelser

• Alle kan legge inn en anmeldelse sĂ„ lenge vilkĂ„rene og personvernreglene er oppfylt
• Vi utfĂžrer automatiserte og manuelle kontroller for Ă„ forhindre falske anmeldelser sĂ„ mye som mulig
• Anmeldelser skrevet pĂ„ eget initiativ vises umiddelbart pĂ„ nettet og bekreftes innen 72 timer