Filter

Groot assortiment. Snelle service. Vriendelijk en snel contact. Aanrader!

Goede levering, prima product en goede prijs

Levering was snel en het goedkoopste voor het product dat ik besteld heb.

Tot nu zeker goede service.

Veel keus

Uitstekend, zoals het hoort.

(3x) 2kg Rawhide lapjes besteld. In de zak een grote variatie in het formaat van de lapjes. Voor mij met twee grote herders geen probleem, maar kan me voorstellen dat iemand met een klein hondje niet op van de grote lappen zit te wachten. Ik ben zeer tevreden, besteld, betaald, en netjes via email op de hoogte gehouden van de bestelling.

Een goede en snelle levering

Snel bezorgd, zelfde kleur schepje als kattenbak uitgekozen!

Tot nu toe altijd op tijd geleverd voor schappelijke prijzen.

Keurig op tijd bezorgd en perfect op maat verpakt !

Ik kreeg mijn bestelling waggly clean fresh keurig op tijd binnen. Maar zoiets bij 2 jerrycans van 5liter op keurige wijze verpakt heb ik niet vaak gezien (ip64) stof en waterdicht en geen kans om te lekken . En waggly clean fresh is precies zo als het heet , ruik lekker maakt goed schoon en met 100ml voor 5liter water is super in verbruik. Wij zijn er erg tevreden over! Tim’s een dikke 5 sterren waard en houden zo de service.

Duidelijke website goede prijs/kwaliteit

Alles makkelijk kunnen vinden netjes verpakt ontvangen en ook retour sturen ( mijn fout) ging zonder problemen

De ene dag besteld en de andere dag al in huis, goed verpakt, product voldoet aan mijn wensen, kortom zeer tevreden, 5 sterren waard!!!

Bedrogen

Vaste klant al een tijd Bij de laatste actie werdje gemotiveerd om meer te bestellen om aan een rad te draaien voor prijzen Voor ruim €187,- besteld win je 20 gram snoepjes en 1 kauwbotje Ben de beroerdste niet maar dit is schandalig. Dit gemeld krijg je een kortingsbon voor je volgende bestelling als tegemoetkoming. Na deze karige actie en oplossing bestel ik mijn snacks wel ergens anders waar ze de Vaste klanten wel waarderen. Belachelijke actie waar je leuke prijzen dacht te kunnen winnen maar je een koude douche krijgt en nog geen holle kies bij de hond mee kunt vullen Laatste keer geweest bestel hier niet nog een keer.

Snelle levering en contact was snel en duidelijk

Prima kwaliteit, mooie aanbiedingen

Voor de 2e keer besteld, jammer dat je pas na 59 euro gratis verzending hebt. Daardoor bestel ik meer en sla dus voor langere tijd in. Beetje onhandig kwa opslag. Verder enorm tevreden.

Alles snel en goed geleverd

Snelle goede levering

Super service en kwaliteit!

De voeding is gewoon top voor mij bully, supersnelle levering.

Spijtig van de defecte geluidsbox

Onze hond is verzot op de big buddy Chucky apen....ieder jaar krijgt hij voor z'n verjaardag een nieuwe. Er zitten 2 geluiden in....een pieper in de buik en in het hoofd een speaker met het geluid van een aap. Deze speaker werkte niet, wel spijtig....het is een kleine moeite om dit te controleren bij het inpakken.... communicatie, verzending waren allemaal super.

snel op tijd geleverd

alles naar wens

Klantvriendelijk en begeleiding

Super bedrijf, gekwalificeerde medewerker en adequate oplossing en begeleiding. Bedankt!!

Goede prijs en snelle levering

Fijne website, goede prijs en snelle levering. En een gratis cadeautje gekregen aangezien ik boven de 100 euro besteld heb.

Snelle levering Top

Goed produkt, snelle levering

Goed produkt, snelle levering

Prima service, goed te volgen

Makkelijk bestellen, bestelling is goed te volgen, levering ging deze keer ook goed

Alles netjes bezorgd.

Mijn ervaring is heel goed met Tims. Zo ook de klantenservice. Als je belt krijg je tenminste een persoon aan de telefoon en zij regelt de zaken zoals je het vraagt. Heel fijn als je iets bestelt is het ook snel binnen.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR