Filter

Perfect.

Al jaren tevreden.

top verzending en producten

snelle levering van 2 kattenbakken en grind, beide goed verpakt en snel geleverd. alles prima

Meedenkend

Was eerste aankoop! Alle was top!

Goede producten , goede prijs en snel geleverd

Was eerste maal dat ik besteld heb en zeker niet de laaste keer Alles was inorde ik ben zeer tevreden en mijn hondjes meer dan tevreden met al dat lekkers IK ben heel blij dat ik jullie gevonden heb echt top dank u rita

Bestelling is snel geleverd.

Sanal bodyguard is prima supplement voor mijn hond. De vacht ziet er altijd prachtig uit. Gebruik het vanaf dag 1, mijn hond is 9 jaar.

Snel geleverd netjes verpakt. Leuke extra erbij

Scherp geprijsd snelle levering

Snel en netjes

Website prima en duidelijk. Levering conform afspraak.

Goede en snelle service

Eerste maal bij Tim's. Geen problemen alles vlot verlopen. Product: hondensnoepjes in groot aantal aangekocht. Snelle service en goedkoper dan op andere website.

Goeie spullen en snelle bezorging

Ok

Hondjes vinden het heel lekker

Idem boven +goedkoper of in andere winkels

Snelle levering.

Snelle en goede prijs.

Makkelijk en vlot

Alles ging heel makkelijk en mooi op tijd geleverd

Vers bevroren alles altijd de volgende dag thuis.

Prima, overzichtelijke site en prima producten

Prima, overzichtelijke site en prima producten.

Goed!

Levering klopte met de mail. Hond blij met het vlees. Stuk goedkopere vrieskosten als andere bedrijfen. Erg blij mee

Bestel nu elke maand hier het voer voor mijn 8 honden en 3 katten. Soms vindt ik niet alles op de site, maar wordt dan uiterst vriendelijk geholpen. Ik ben blij en ook met de snelle levering.

Tot laatste zending uitstekend

Ik had 3 zakken hondenvoer besteld van 15 kg. Eén werd er uiteindelijk geleverd. Nadat ik mail had gestuurd bleek dat ik de andere 2 moest ophalen bij PostNL punt omdat totaal gewicht te zwaar was. Normaal krijg ik gewoon drie zakken afgeleverd.

vlotte levering en een uitgebreid assortiment

Uitgezocht, in winkelmandje, betaald en afgeleverd.

Gewoon, zoals het hoort.

Goed en netjes

Mooie producten, stevige verpakking, snel verzonden. Enige nadeel is dat de site vreselijk traag is, het zoeken erg lastig,

Snelle levering , gorde prijs en tenminste lange tht ten opzichte van andere bedrijven.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR