Filter

Snelle levering betaalbaar en goede kwaliteit artikelen. Katten zijn gek op het kattenhuis

Liep niet gesmeerd maar goed geholpen

Op zondag besteld en zou maandag bezorgd worden, maar werd dinsdag. Geen probleem. Toen miste er alleen een product bij de levering. Gebeld en werd de dag erna al geleverd. Dus niet vlekkeloos gelopen maar wel goed bereikbaar en geholpen.

Niet de juiste hoeveelheid geleverd

Netjes via de mail geholpen. Spoedig een nazending ontvangen. Helaas het verkeerde product. Hier een goede oplossing voor gevonden.

Correcte prijs en snelle levering deze keer

Spijtig dat ze niet alles van een merk hebben anders had ik de zakjes barbier ook kunnen bestellen

Jammer

Jammer denkje een leuke kleurrijke coodiebox te bestellen krijg je heel wat anders..

Goed overzichtelijke website. Snelle levering en goede service, ze houden jou over de gang van zaken netjes op de hoogte. Ook als de bestelling vertraagt us .

Goede levering

Het is een leuk product. Ik vind het alleen jammer dat ik een rode heb gekregen en niet zelf de keuze voor een blauwe heb kunnen bepalen. Ik heb het idee dat onze hond hem niet goed ziet.

Goed assortiment

Leuke acties met boxen en nette prijzen voor wat je krijgt

Goede en snelle service

Bestel, krijg de bestelling snel toe gestuurd

voor een eerste kennismaking ok

op tijd aangekomen, goede service en niet te duur

Super goede ervaring!

Heel correct en snelle levering. Super tevreden van Tim's!

Goede kwaliteit kwam vliegensvlug.

Baal pinda's, goede kwaliteit wetd supersnel geleverd.

Ik heb alles perfect en op tijd bekomen

Overzichtelijk en duidelijk

Vond na lang zoeken Tim's voor kleine pensbrokjes die ik gebruik als trainer. 7,5 kg in een grote zak. Prijs kwaliteit kwantiteit is prima in orde. Noot: ik geef nooit 5 sterren.

Snelle levering Leuk extraatje Ik ben blij

Zeer snelle service

Op zaterdagmiddag besteld en op maandag kwam het al binnen.

Zeer goede service

Top bedrijf

Snelle en goede levering , precies als beloofd.

Mooie stevige dierenspullen

Heb al 2 stuks gekocht super tevreden

Zeer slecht

Bestelling wordt niet geleverd. Meerdere malen contact gehad met Tim's maar er wordt niet gezocht naar een oplossing. Uiteindelijk krijg ik helemaal geen reactie meer terug.

Website ziet eruit als een zolderkamer website

Website ziet eruit als een zolderkamer website

Mooi kwaliteits Hondenhok gekocht tegen een goede prijs en snel ontvangen. Kortom goed service.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR