Filter

Correct en vlug!

Vlug, stipt en goede prijs - kwaliteit verhouding.

Fijne website goede service snel in huis

Makkelijke site en snelle levering

Heel goed.

Goede producten en niet te duur. Snelle levering. Leuk en goed gevuld dierendag pakket.

Snel en goed geleverd.

Snel en goed geleverd.

Pakketje werd snel geleverd. Product voldeed aan verwachting. Caafjes zijn er blij mee

Goeie ervaring

Heb nog geen slechte ervaringen, ben tevreden

Geweldige service

je besteld en krijgt het ook. Snelle levering

Goede site, snelle levering en goede service

Tot nu toe altijd snelle levering. Een keer contact gehad omdat iets er niet was, geld werd direct teruggestort. Zeer goede ervaring dus.

Goed. Geen opmerkingen

Goed. Geen opmerkingen.

perfect

een perfecte winkel voor mijn hond. ze hebben altijd iets lekkers bij de bestelling gedaan voor hem. of ik kreeg het gratis bij het hondenvoer Farmfood. bij andere winkels krijg ik niks bij de bestelling. is toch altijd meegenomen en leuk voor mijn hond. levering gaat ook snel de dag erna al in huis.

Pakket was er supersnel. Moest het retourneren omdat ik het product ook al cadeau had gekregen. Terugstorten van het geld duurde wel paar weken.

Snel en netjes geleverd

Alles was keurig verpakt honden speelgoed van goede kwaliteit

Goede ervaring!

Fijne site, mooie prijs-kwaliteit verhouding, makkelijke bestelwijze en vlotte levering

Goede snelle service

Goede snelle service

Gewoon goed!

Bij Tim's vind ik wat ik nodig heb voor een goede prijs en ze leveren ook op tijd. Wat wil je nog meer?

bestelling wordt direkt geleverd

Snelle, correcte service!

Levering zoals verwacht! Poesjes blij, dan ik ook!

Prima ervaring bij Tim's

Leuke website, makkelijk bestellen en betalen, EN snel in huis

Goede communicatie

Een van de bestelde producten was niet meer beschikbaar. Hier werd correct en tijdig over gecommuniceerd. Ook werd et een gepaste oplossing gezocht.

Snel geleverd en goeie spullen. Goede prijs / kwaliteitverhouding. Volgende keer bestel ik weer bij Tim.

Snelle levering en goede producten

Betrouwbaar fijn bedrijf

Product volgens verwachting en op tijd in huis (vertragingen bij vervoer heeft een bedrijf ook nooit in de hand) Fijne site

Topservice weer

Zoals gebruikelijk, snel geleverd en altijd iets leuks bij je bestelling. Beste online dierenwinkel die ik ken.

Prima webshop

Tim's is een prima webshop. De bestelling wordt keurig op tijd geleverd. Ook is het allemaal prima verpakt. Niets op aan te merken dus.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR