Filter

Super snel

Super snelle levering, goed verpakt en wat extra's.

GEWELDIG

KLASSE SPUL MET DE BENODIGDE BEVESTIGINGS SCHROEVEN EN PLUGGEN

Goede site en veelal snelle levering.

De producten die wij bestellen worden snel en goed verpakt geleverd. De prijzen zijn ook goed zeker niet te duur.

Na bestelling volgende dag in huis. Je wordt soms verblijd met een kleine verrassing voor je huisdier.

Een groot assortiment, heel veel keuze voor onze honden. Snelle levering.

Nvt

Kwaliteit/prijs is prima voor deze aanbieding. Ook de levering was keurig volgens afspraak. Leverancier was zo aardig om het samen met mij mee naar binnen te dragen. Dus kan niet anders zeggen dan zeer tevreden.

Tja

Eerste deel van de bestelling ging super,prijzen oom keurig netjes,2e deel zit ik nu nog steeds op te wachten en hoor maar niks. 2 zakken zaagsels kan toch geen 3 weken duren?

Mooi product voor een scherpe prijs, goed verpakt en razendsnel in huis

Ik kom hier zeker weer!

Goed product goede prijs

En hele snelle levering

Goede levering.

Snel geleverd.

Bestelling geplaatst en de volgende dag geleverd

Mijn bestelling geraakte niet tijdig geleverd. Het aankoopbedrag werd zonder probleem terugbetaald!

Goede aanbiedingen en snel geleverd.

Altijd snelle service en de beste producten

Veel keuze, goede afwikkeling

Er is een ruime keuze. Ook een duidelijke site. En een snelle bezorging. Kortom, tevreden!

Fijne winkel!

Zou zeker vaker bestellen.

Vlotte levering

Vriendelijkheid.

Super tevreden

Wij zijn zeer tevreden van onze bestelling bij Tom's!!!! Zeer goede en snelle service. Absoluut aan te raden

Perfecte service

Snel geholpen en verzonden en producten goedkoper

Alleen maar goede ervaringen

Snel ontvangen

zeer goed bedrijf

zeer snelle levering, een goed product. voldoet aan de verwachting, product werkt zeer goed. kortom goed bedrijf en goed product.

Goed geregeld. .

Aankoop keurig netjes geleverd. Ik bestel aal meerdere malen, blijft keurig netjes geleverd en makkelijk te bestellen.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR