Filter

Kwaliteit producten, voordelig, snelle levering

Goede kwaliteit producten. Groot assortiment, veel keuze snelle levering, lage tarieven, erg klantvriendelijk, denken met je mee. Goed verpakt, retourmogelijkheid. Absolute aanrader!

Goede service snelle levering.

Makkelijk bestellen, snelle levering. Goede tips voor alternatieven.

Snel gekeverd en prima kwaliteit bench

Bestelproces was makkelijk, betaal opties en levering snel. In elkaar gezet door mijn man en die riep Ikea principe. Degelijk en stevig met makkelijke schroeven

Gemakkelijk en snel

Veel keuze en een goed kwaliteits prijsverhouding

Snelle levering en goede kwaliteit

Goede en snelle levering. Groot assortiment en goede kwaliteit

Alles prima in orde volgens bestellingsorder.

Geen opmerkingen alles ok.

Snelle service en leuke speelgoed

Snelle service en leuke speelgoed

Vlotte levering en zeer scherpe prijs

Hondenvoer gekocht voor de laagste prijs die ik kon vinden.

Snelle levering, goed produkt

Slecht

2 zakken hondenvoer met mega veel gruis gekregen. Klacht ingediend bij de fabrikant, deze was het inderdaad eens, dat dit mega veel gruis was. Echter, Tims vind het niet zo belangrijk, ze reageren niet/amper op social media. Ze wilden me 30% korting geven, leuk hoor.. maar dat weegt natuurlijk niet tegen de klacht die ik heb, ik eisde voor 2 zakken met mega veel gruis, 1 nieuwe zak... hier komt geen reactie op.

snel geleverd

Producten prima, de kattentunnel is wat kleiner dan ik dacht (van doorsnee). De rest allemaal prima. Snel geleverd.

Toen bleek dat onze bestelling niet op voorrad was is daarna alsnog snel geleverd.

Eerst was aangegeven dat het product op voorraad was en voor kerst geleverd kon worden, dat bleek niet te kloppen. Daarna is snel het artikel door Tim’s besteld en de eerste week van januari alsnog geleverd.

Zeer mooi hondenkussen!

Zeer mooi kelim kussen besteld voor onze hond.

Geweldige service voor een mooie prijs

Vaak zit er bij de bestelling ook nog een gratis snack voor mijn hondjes! Leuk om te proberen zo!

Top webwinkel

De levertijden staan er bij en je staat niet voor verassingen. Zodra bestelling geplaatst is, weet je wanneer je hem kunt verwachten. Scherpe prijzen ook!

Snel en kwaliteit voor n mooie prijs

Goedkoopste aanbieder op internet van mijn product. Goede communicatie en snelle levering. Top!

snelle levering, stevige verpakking!

Veel keuze, snelle levering!

Goedkoop en fijne service

Snelle levering fijne website en top producten

Gewoon geen min punten, altijd zeer zeer tevreden

Super goede service en kwaliteit

Via Google bij deze winkel terecht gekomen. Voor onze jonge kat de Ebi krabpaal trend Curaçao besteld. Binnen 2 dagen na bestellen al in huis. Super goede kwaliteit en makkelijk in elkaar te zetten. Ook erg fijn dat je direct mails krijgt over de status van je bestelling. Bedankt team Tim's!

Wederom de tornjak brokken snel ontvangen. Super!

Qua voeding lijkt het wel goed te gaan en voor de rest netje en goed bezorg

Tim’s heeft zeer concurrerende prijzen en levert snel (vaak nog eerder dan gepland). Zeer tevreden.

Artikelen goed en snel geleverd

Snelle levering goede aanbiedingen. Goede service

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR