Laden reviews...
1,548 recensioner under de senaste 12 månaderna
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kunder uppger snabb leverans och pålitlig service. Sortimentet är brett och pris-kvalitet-förhållandet är bra. Överlag är upplevelsen positiv med tydlig kommunikation och smidig retur.
op 31 augustus een bestelling geplaatst van 350 euro , pas geleverd op 8 september. Na veel bellen en mailen, zelfs via messenger nooit mijn trackcode gekregen Als je elke dag moet thuis blijven en wachten of je pakket aankomt ja of neen dat is geen service Ik ben dus geen tevreden klant
Beveelt niet aan
15 September 2020
Wendy
Laakdal
Snel en goed
15 September 2020
Allex
Eindhoven
Prima ervaring met dit bedrijf
Nique
Earnewâld
Duidelijk en snelle levering van goede producten.
Liesbeth
Breda
Ik doe al een langere tijd zaken met Tim.s BV en ben er nog steeds zeer tevreden over Telefonisch goed bereikbaar en men wordt vriendelijk geholpen Zeer snelle levering en gemakkelijk te bestellen scherpe betaalbare prijzen en een zeer goede kwaliteit in een woord een TOPZAAK
Jan Hurkens
SINT-ANNALAND
Mijn ervaring met Tim's is dat alles snel en goed verzorgt is, waarbij ook een redelijke prijs.
Trudy
Ridderkerk
snel geleverd en duidelijke omschrijving en foto's van het product.
Mara
Nijmegen
Ik ben zeer tevreden, prijs en service lekker snel!
Ellen
Zoetermeer
Makkelijk besteld en thuisbezorgd
Ria
Utrecht
Mijn bestelling werd volgens verwachting snel geleverd en ook de nalevering kwam sneller dan verwacht. Goede communicatie en fijne website. Ik kom zeker vaker terug!
Tanja
Rotterdam
Wilma
Beverwijk
Meerdere keren hier besteld en super tevreden over de service. Via de mail wordt je goed op de hoogte gehouden van je bestelling!
Caroline
Leeuwarden
Onze bestelling kwam heel snel binnen, en was erg netjes in gepakt. En de diertjes waren er ook erg blij mee.
Patricia
Spijkenisse
I have used Tim’s 2 Times and i ve been very satisfied: parcel has been Delivered within 24h as mentioned. I was very impressed I recommand higly I have used other websites but got many issues with delivering. Regards
michael
bruxelles
bestelling geplaats en 2dagen later netjes geleverd
Kim
uitbergen
bestelling ging eenvoudig. levering ging goed. product in prima staat.
Marc
Landgraaf
Fijne webshop! Snelle levering en goede, betaalbare producten!!
Geertje
Groot-Ammers
Poepzakjes besteld, zijn snel geleverd en was exact wat ik zocht. Was verder de goedkoopste die ik kon vinden.
A
Schoten
Onze in orde volsta eet graag droge voeding prins. Zijn pels word er zo mooi van.
Ilse
Mol
Keurig
D.J.
Voorthuizen
Bij de bestelling staat: morgen in huis. Dat was een dag later.
Zweitse
Daarlerveen
Goede prijs en zeer snelle levering.
Rudi
BILZEN
Stiptheid
Beveelt niet aan
Guerrero Rebolledo
Heverlee
1 of 2 dagen na plaatsen bestelling heb ik de brokken al in huis, super fijn! Scheelt ook zo meerdere euro's met andere plekken.
Silvia
Westerhoven
Service is prima. Maar laatste keer was verpakkingsmateriaal zeer slecht. Doos was aan alle kanten gescheurd wel zeer onhandig aan elkaar getaped. Sticker van post.nl zat erop dat hun geplakt hadden .
erika
Den Helder