Filter

Leuke aanbiedingen, snelle levering

Snel en goed geleverd

Een overzichtelijke site waar je vele dierenproducten kunt bestellen die ook snel geleverd worden.

Savonds besteld volgende dag in huis

Savonds na 18 uur besteld volgende dag keurig geleverd met track en trace. Top!

zonnepitten

SNELLE EN KOREKTE LEVERING? TOP

Doen wat ze beloven!

"s Middags bestelt en de volgende dag al afgeleverd. Heel fijn!

Altijd top

Goeie prijzen, snelle levering!

top

snelle levering , betrouwbare site , vriendelijk

Mooi maar te groot.

Het is een prachtige hoes v kwaliteit ,maar te groot. Ik heb de maat die het dichtste in de buurt zat v d maat v d benche gekozen. Jammer dat ik hem nu niet kan gebruiken.

Vlot en snel !!!

Woord is woord , de dag nadien geleverd 😁👍👍 kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.....

Snel en correct

Snelle levering in BelgiĂ« Vlugge en vriendelijke communicatie Een aanrader👍

super snelle levering

Op zondag middag besteld, maandag al in huis, top!

Super vlotte service

Top! Alles was dik in orde.

Top producten, en snelle service en diensten

Ik heb nu al meerdere keren besteld bij Tim,s B.V. en ben uiterst tevreden mooie producten van top kwaliteit tegen een betaalbare prijs. En goede service en diensten. En zeer snelle levering! Daarom is Tim, s B.V. voor mij en mijn huisdieren echt een toppertje en hoop nog veel bij hun kan en mag bestellen. Daarom raad ik iedereen aan kom ook gewoon lekker uw huisdier benodig bij Tim, s B.V. halen dat is gewoon win win situatie.

Goed en snel

conform afspraak geleverd

producten makkelijk te vinden en snel bezorgd!

producten makkelijk te vinden en snel bezorgd!

Prima service, snelle bezorging, geweldig

Ik ben zolang ik bestel bij Tim's super tevreden! Niets op aan te merken! Top!

Gewoon top

Prima service.

snel. Ook al klopte beschrijving niet , keurig antwoord en service.

Prima. Snel en correct

de afhandeling van mijn bestelling was vlot en prima. Snel geleverd. Het geleverde was van mindere kwaliteit dan verwacht. Door het in elkaar zetten van het bouwpakket kwamen we erachter dat een aantal onderdelen niet passend waren. Hierdoor hebben we zelf nog aanpassingen moeten maken.

Hoera

Blij dat ik alles wat ik bestelde ontvangen heb. Ik werd op de hoogte gehouden en steeds vriendelijk zoals het hoort. Prachtprodukten allemaal.superwinkel aanrader. Steeds weer tevreden. Dank aan het ganse team daar!

Topproduct!

Topproduct. Juiste prijs/ kwaliteit. Aanrader.

Snelle levering altijd.

Alles goed.

Goede prijs en snelle levering. Super.

Positief!

Product was in vergelijk met andere winkels het voordeligst en de levering was snel. Erg tevreden!

Snel en volledig geleverd, scherpe prijzen. Artikelen zaten alleen los in de doos had wel kleiner doosje kunnen zijn, nu rammelde het nogal.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR

Kiyoh Recensioner

‱ Alla kunder kan lĂ€mna en recension, men alla recensioner mĂ„ste följa vĂ„ra anvĂ€ndarvillkor och integritetspolicy
‱ Vi genomför bĂ„de automatiska och manuella granskningar för att minimera förekomsten av falska recensioner.
‱ Recensioner som skickas in ”spontant” publiceras direkt online och granskas inom 72 timmar för verifiering.