Top service én pump!

Ik heb contact gezocht per mail omdat een pump niet in mijn maat aanwezig was. Ik kreeg én snel antwoord én ze hadden de maat die ik nodig had gelijk apart gehouden voor mij toen deze opnieuw aangeleverd was. De pump is snel geleverd daarna en zeer goed verpakt. Ik kreeg er zelfs gratis extra zachte ‘kussentjes’ bij geleverd! Deze pumps gaan nooit meer uit! Dankjewel!!

• Hoe heb je ons gevonden? Ik ken jullie al (lang)

Op alle vlak wordt je geholpen.

Als leek had ik nog nooit hakken gehad, laat staan op gelopen. Vond het de opent om er werk van te maken en ging dus op zoek. Al vlug kwam ik bij Silhoutte terecht en zag ik het mooie aanbod. Was meteen smoorverliefd op vele mooie hakschoentjes. Vlug kwam ik in gesprek met een verkoper via whatsapp waar deze op al mijn vragen een deskundige uitleg gaf. Dus mijn voeten gemeten, en meteen gaven ze mij al de voorbeelden van schoenen waar ik uit kon kiezen voor wat van mij van toepassing was. Dus een moeilijke keuze gemaakt, maar nu ik ze heb heel blij mee ben. Alvast bedankt aan het Silhouetten-team voor alle hulp! Doe zo verder. Groetjes van een nieuwe vaste, tevreden klant.

• Hoe heb je ons gevonden? Via Google

Goede service ! Mooie schoenen!!

Jullie hielden mij goed op de hoogte en deden er een leuk kadootje bij wat echt bij de hakken past! Jullie service is duidelijk heel goed! De schoenen zijn mooi en de zolen extra zacht! Helaas vallen de schoenen wel te klein. Ik heb maat 39 besteld , wat bij mij meestal aan de grote kant valt. De schoenen zitten nu krap. Ivm de tijd ( morgen bruiloft) besluit ik ze wel te dragen omdat het mijn outfit wel afmaakt. Bij meer tijd had ik ze graag geruild voor maat groter.

• Hoe heb je ons gevonden? Via Google

Bericht gestuurd met wat vragen binnen 20 minuten antwoord :), wat een snelle en goede communicatie! Producten waren super verpakt en de volgende dag geleverd!! :-) En om nog niet klaar te zijn: cadeautje erbij :). Al jaren ons vertrouwde adres en dat is niet voor niks.

Precies wat ik bedoelde

Ik ben een wat oudere dame en loop graag op mooie hakken, Die vind je bijna nergens meer Ook nog trans dus maatje 41 En dus ben ik super blij deze winkel. Ook online bestellen gaat supersnel! Ga zo door Groetjes Anoek

• Kwaliteit van je aankoop N.v.t.
  • Hoe heb je ons gevonden? Via YouTube

Alles wat je wilt, en meer! Prachtige heels, snelle levering, goede service. En een persoonlijke touch, love it

• Hoe heb je ons gevonden? Via vriend/kennis

Snelle service en netjes verpakt

• Hoe heb je ons gevonden? Via Google

Duidelijke omschrijving van de schoen/ hak. Heb de instructies gevolgd ivm maatje kleiner te nemen. Super snelle levering.

• Hoe heb je ons gevonden? Via Google

Besteld via internet maar was het net niet. Naar de winkel gegaan super geholpen echt gekeken naar wat ik fijn vond en wat goed stond proberen je niks aan te smeren. Wordt super fijn geholpen. Als ik voortaan hakken nodig heb ga ik 10000% terug!

• Hoe heb je ons gevonden? Ik ken jullie al (lang)

Mooie schoenen voor een mooie prijs

3 paar schoenen besteld, zeer snel geleverd en goed verpakt. Leuke touch was het hand geschreven kaartje dat er bij zat. Ik zal hier zeker vaker bestellen.

Keurig netjes bestelling ontvangen

Voor het eerst een bestelling geplaatst! Wat een top service en een leuke note op de factuur en een klein cadeautje Vandaag m’n 2e paar Beaty’s ontvangen Ze zijn echt prachtig En zoals ze zijn omschreven op de website Alles klopt gewoon Ik ben fan!

Helemaal goed.

Vriendelijk en heel goed geholpen.

• Hoe heb je ons gevonden? Ik ken jullie al (lang)

Mooie pumps voor leuke prijs

• Hoe heb je ons gevonden? Via Google

Super juiste maat en netjes geleverd

Had eerst appje gestuurd hoe ze vallen hier kreeg ik snel antwoord op town besteld en netjes geleverd mijn vrouw is er blij mee

Goede service!

Leuke hakken voor een mooie prijs!

• Hoe heb je ons gevonden? Via Instagram

Kundig, vriendelijk, top service

Mijn vrouw heeft hier al veel gekocht, zowel online als in de winkel. Medewerkers zijn uitermate vriendelijk en gehulpzaam. DE zaak voor alles met hakken :-) Groetjes !

Heel erg goed

Hele leuke, gave, gezellige winkel. Personeel absoluut niet opdringerig, heel vriendelijk en leuke conversatie, zonder dat ze je iets willen aansmeren .

• Hoe heb je ons gevonden? Via vriend/kennis

Snelle levering en nog een kadootje ook!

Gewoon een top-zaak zowel de stenen als de online versie! In de winkel altijd gezellig met de meiden, wie er dan ook staat, online niet echt gezellig maar beter dan geen hogehakkenwinkel in de buurt. Ik was net in de stad geweest toen ik op insta zag dat jullie Silvia in panterkleur hebben, en dat is m’n lievelingskleur! Dus meteen onderweg naar huis (70km. Bij jullie vandaan) besteld. Fijne dag! Linda Hollaardt

• Hoe heb je ons gevonden? Ik ken jullie al (lang)

Breed assortiment aan schoenen snelle levering

• Hoe heb je ons gevonden? Via Facebook

Uitstekend!

Snel, eenvoudig en foutloos.

Goede service en ondersteuning

Top service en communicatie

Super goed advies gekregen over de juiste maat m.b.t mijn online bestelling. Lekker vlot gecommuniceerd via whatsapp.

Uitstekend geholpen

Had een paar sandalettes besteld maar zag later een paar die ik leuker vond. Probleemloos kunnen vervangen.

• Hoe heb je ons gevonden? Ik ken jullie al (lang)

Wow! Eindelijk naaldhakken waarop ik kan lopen!

Als man al vaker hakken proberen te dragen, maar nooit een succes. Nu loop ik op 12 cm hakken, rechtop en met vetrouwen! Het was werkelijk een feestje on als man en vrouw binnen te komen en dan voor mij (de man) pumps uit te zoeken. Het was echt leuk en gezellig met het team van Silhouette! Sta ik zonder enige gene midden in de zaak op naaldhakken! Overigens was mijn vrouw zo enthousiast dat ze ooknogmaar een paar tijgerprint pumps heeft gekocht. Wij komen zeker terug, voor al het moois wat ze voor ons hebben!

• Communicatie door ons Team N.v.t.
  • Snelheid van verwerken van je order N.v.t.
  • Hoe heb je ons gevonden? Via Google

Goeie kwaliteit en snelle levering

Enorm blij met mijn bestelling, mijn eigen maat besteld en paste perfect. Was de volgende dag al binnen.

Karel Doormanstraat 467

3012GH Rotterdam

010 4130 516 / 06 5192 9257

Over Silhouette Schoenen BV

Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur. Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar. Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!