Fijne pumps, goede service
Absoluut een aanrader! Mooie pumps van een goede kwaliteit! Heel fijn dat er een maat advies bijstaat zodat je direct weet of dit voor jou de juiste pumps zijn. De service heeft een persoonlijke touche en maakt dat je met een grote glimlach de schoenendoos open doet en je extra van je nieuwe aanwinst zal genieten!
De paarse laarsjes zijn super leuk. Heel blij met deze winkel.
Heb deze niet gekocht om er kilometers mee te lopen, maar hou er rekening mee dat 10 meter ook al veel is op dit ogenblik. Dat is een kwestie van een dagje trainen. Want het zijn killers van schoenen. Ik doe er een fotoshoot mee, dus dat lopen valt wel mee maar de foto's worden geweldig. Wat een meid voor die camera met die schoenen!
Ik heb veel gehad aan de uitgebreide omschrijvingen voor de modelkeuze. Gekozen voor het luxe merk Vizzano perfecte schoen waar je direct op wegloopt. Wel daardoor 1 groot nadeel je wil ze danook in alle kleuren :). Verslavend fijne pumps.
Super ervaring. Goede laarzen voor een goede prijs. Snelle levering.
Geweldige hakken altijd zitten super fijn! Geen zere voeten dat wil iedere vrouw toch
Ben er blij mee. Alleen jammer dat ik slip bij de hiel.
Kei mooie pumps. Zitten super. En dan nog een klein cadeautje extra!
Super mooie hakken, zien er geweldig uit en lopen als sneakers.
Ik heb de paarse laarsjes besteld en gewoon super netjes op tijd ontvangen!! Heel erg goed en mooi verpakt. De laarsjes zitten als gegoten en ik vind ze prachtig!! Ze lopen fantastisch, misschien meedoen aan een hakkenrace!? ;-) Service is echt geweldig!! Ik kom zeker een keer langs als ik in de buurt ben en ik blijf jullie volgen. Tot snel, groetjes uit Twente.
Prima schoenen
Mooie schoenen besteld, gratis extraatje gekregen en heel vriendelijk handgeschreven briefje bij mijn bestelling!
Mijn bestelling liet wat langer op zich wachten, maar dat kwam doordat mijn maat steeds niet meeleverde met de zendingen. Zodra mijn maat binnen was, werd ik op een superleuke en hartelijke manier via een video op de hoogte gebracht. Ik kreeg daarbij ook eerlijk de keuze of ik de bestelling nog wel of niet wilde afnemen – dat vond ik erg prettig. Daarna werd alles snel en zorgvuldig afgehandeld. Als kers op de taart zat er een lieve persoonlijke brief én een cadeautje bij. Wat een aandacht en service, hier bestel je met een glimlach!
Site was duidelijk en overzichtelijk. Schoenen waren netjes verpakt ( nog een extra tasje om de schoenen heen ). Retourbeleid is van te voren al duidelijk bekend. Heb 1 paar terug moeten sturen. Zeer snel antwoord terug dat het geld terug wordt gestort.
Prachtige hakken, super fijn bedrijf met prettige communicatie. Hele snelle en zorgvuldige levering met een leuk persoonlijk bericht erbij.
Vriendelijk, snelle levering, enorme sortering!!
Silhouette is echt de leukste schoenenwinkel van het land. Je wordt er altijd ontvangen met een lach en een gezond portie Rotterdamse humor. Het maakt ook niet uit of je jong, oud, man, vrouw, of alles er tussen in bent, iedereen is daar welkom om een paar hoge hakken of laarzen te kopen en wordt zonder vooroordelen geholpen.
Ik had gogo vinyl hakken maat 45 besteld en ze zaten uitstekend en waren heel mooi. Veder had ik ze de dag na bestellen. Dus ik zal hier zeker vaker gaan bestellen.
Persoonlijk en vriendelijk contact via de mail. Goed adviserend en oplossingsgerichte aanpak.
Hele snelle en fijne service. Heel blij met de laarzen en heb ze daarom in beige en ook in zwart besteld, ze zitten heerlijk. Eindelijk laarzen die goed aan mijn dikke kuiten passen. Happy :))
Goede snelle service
Goeie hakken
De laars past perfect, dankzij de rekbare stof.
Karel Doormanstraat 467
3012GH Rotterdam
Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur. Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar. Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!