Zoals altijd gaat bestellen bij Silhouette probleemloos. Op de service in de winkel en de service in de webshop is niets aan te merken! Leuk dat er bij een bestelling een vriendelijke opmerking èn een attentie zat.

• Hoe heb je ons gevonden? Ik ken jullie al (lang)

Zo wordt zelfs online shoppen persoonlijk!

wat een heerlijke website met eerlijke omschrijvingen van de modellen, en de pasvorm, daar kan je wat mee! SChoenen hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding en er is erg veel keus.

Beste hakkenwinkel van Nederland

De leukste hakkenwinkel van Nederland. Super veel keuze, van laag tot mega hoog. Snelle levering en altijd perfecte service. Warm aanbevolen.

Netjes geleverd mooi product

Nette service

Helemaal tevreden

Schoenen zijn net zo als op de foto. Ben er helemaal blij mee. De schoenen, worden zorgvuldig en netjes verpakt verduurd. Levering is snel, er zat ook klein cadeautje bij anti kussen slip strips voor in de sandaal met hoge hak. Daar is goed over nagedacht, Bedankt hier voor! Attent. Als je van mooie schoenen met hakken houd, is deze online winkel zeker een aanrader .

Prachtige schoenen, prima prijzen

Ik ben verknocht aan Vizzano. Ze zitten heerlijk en ik kan er prima een aantal uur op lopen, staan en dansen. Ik gebruik ze dan ook graag voor optredens. Wat ik eigenlijk nog mis zijn een paar mooie zilveren glitterpumps met een ronde neus. Ik ben zelf namelijk minder fan van de peeptoes

• Hoe heb je ons gevonden? Ik ken jullie al (lang)

Erg tevreden met mijn aankoop,!

Inmiddels koop ik al 14 jaar mijn hakken bij Silhouette. Ik zou niks slechts kunnen bedenken over deze winkel. Het personeel haalde altijd alles uit de kast om mij te helpen. Echt een top winkel!

• Hoe heb je ons gevonden? Ik ken jullie al (lang)

Ben al paar x in de winkel zelf geweest En daar hoge hakken gekocht En nu voor de tweede x online besteld Als je iets niet weet even een appje En je wordt uitstekend verder geholpen De zelfde dag nog . En in de winkel wordt je ook goed geholpen En nemen alle tijd voor je ,

TOP Service

Vriendelijk geholpen via de chat. Zeer klantvriendelijk. Keurige afhandeling van mijn bestelling. Echt TOP, TOP, TOP.

Fantastisch!

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering, de pumps zitten geweldig, heerlijk voetbed en dan doen jullie er ook nog extra inlegzooltjes bij, wat een service! Ik zou jullie zeker aanraden bij vriendinnen.

• Hoe heb je ons gevonden? Via Google

Ik moest posing hakken hebben voor mijn competitie. De snelle levering zorgt ervoor dat ik meteen kon beginnen met poseren op de hakken. Ze zijn ook zeer makkelijk in de omgang. Daarnaast krijg je altijd een mooie uitgebreide uitleg hoe je ze het best kan fitten rond je voet

• Hoe heb je ons gevonden? Ik ken jullie al (lang)

Snel, mooi, past perfect!

Alleen van de website werd ik blij: leuk geschreven en helpend! Van mijn bestelling werd ik nog blijer: snel geleverd en prachtige schoenen!

Vriendelijk, mooi

De communicatie rondom de bestelling was super super vriendelijk. Zelfs nog een cadeautje gekregen erbij waar mijn voetjes heel blij van worden. Mooie schoenen, zitten verbazend lekker en voor een bijzonder lage prijs ook nog. Helemaal blij :)

Super winkel

Snel geleverd en vriendelijk geholpen

• Hoe heb je ons gevonden? Via Facebook

Prachtige zaak met een zeer professionele werkwijze. De afhandeling verloopt snel en de verzending was uitzonderlijk snel. Ik ben erg tevreden over de service. De klantenservice is uitstekend: vriendelijk, professioneel en zeer snel in de communicatie. Complimenten!

Mooie schoenen

1e keer besteld en schoenen waren er binnen 1 dag. Hele goede kwaliteit en netjes verpakt.

Fijne pumps, goede service

Prachtige pumps!

Absoluut een aanrader! Mooie pumps van een goede kwaliteit! Heel fijn dat er een maat advies bijstaat zodat je direct weet of dit voor jou de juiste pumps zijn. De service heeft een persoonlijke touche en maakt dat je met een grote glimlach de schoenendoos open doet en je extra van je nieuwe aanwinst zal genieten!

Snel geleverd. Super gave laarsjes

De paarse laarsjes zijn super leuk. Heel blij met deze winkel.

Killers en killing

Heb deze niet gekocht om er kilometers mee te lopen, maar hou er rekening mee dat 10 meter ook al veel is op dit ogenblik. Dat is een kwestie van een dagje trainen. Want het zijn killers van schoenen. Ik doe er een fotoshoot mee, dus dat lopen valt wel mee maar de foto's worden geweldig. Wat een meid voor die camera met die schoenen!

Prachtige comfortabele high heels

Ik heb veel gehad aan de uitgebreide omschrijvingen voor de modelkeuze. Gekozen voor het luxe merk Vizzano perfecte schoen waar je direct op wegloopt. Wel daardoor 1 groot nadeel je wil ze danook in alle kleuren :). Verslavend fijne pumps.

• Hoe heb je ons gevonden? Ik ken jullie al (lang)

Goede laarzen voor een goede prijs. Snelle levering. Zeer positieve ervaring met dit bedrijf!

Super ervaring. Goede laarzen voor een goede prijs. Snelle levering.

• Hoe heb je ons gevonden? Via Instagram

Geweldige hakken altijd zitten super fijn! Geen zere voeten dat wil iedere vrouw toch

Mooie pumps

Ben er blij mee. Alleen jammer dat ik slip bij de hiel.

• Hoe heb je ons gevonden? Ik ken jullie al (lang)

Kei mooie pumps. Zitten super. En dan nog een klein cadeautje extra!

Karel Doormanstraat 467

3012GH Rotterdam

010 4130 516 / 06 5192 9257

Over Silhouette Schoenen BV

Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur. Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar. Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!