Altijd schoenen die erg goed zitten en lopen.
Duidelijke website Snelle levering Gratis zooltje Maar het allerleukste: een handgeschreven briefje om mij veel plezier te wensen met de aankoop!! Dat heb ik heel erg gewaardeerd!!!
Snel, veel keus, top service
Goede schoenen, top service en super blij met de informatie uit de filmpjes.
Ik ben altijd zeer tevreden met jullie hakken. Ze passen perfect zitten heerlijk en bovenal ze lopen fantastisch!! Krijg regelmatig een paar van mijn man en elke keer is het weer een feestje! Als we ooit in de buurt zijn kom ik zeker winkelen in jullie zaak!! Liefs angela
Netjes verpakt, snelle levering, gratis zooltjes en fantastische schoenen. Ik ben méér dan blij.
Wat een leuke schoenen allemaal, kon niet kiezen, maar toch een geweldig paar laarzen besteld. Zijn snel binnen en prima verpakt. Maat klopt ook. Vind het enthousiasme op Insta en Facebook geweldig! Ga er zeker nog een keer bestellen!!
Schoenen besteld en twee dagen later netjes bezorgd. Helaas was de maat niet goed en van het andere paar stond de hak scheef. Kon ze gelijk retour sturen. Kreeg netjes na een dag mijn geld terug.
Ik had een lila jurkje gekocht voor een feest dat we geven begin juli. Zal op FB jullie advertentie en de kleur leek er op, dus besteld. Kleur is perfect, zitten heel lekker en niet te duur.
Snelle service en goed advies, helaas waren mijn schoenen net wat te klein maar omruilen ging heel gemakkelijk en snel.
Ik heb een brede grote voet en loop daarom nooit op hoge hakken (ook nogal stevig postuur) maar nu schoenen gevonden waar ik wel op kan lopen. (Al is het nog niet al te lang)
Geweldig passend en stijlvolle kleine maat schoenen!
gemakkelijke website, makkelijk bestellen. gelijk een mail bevestiging met informatie over hoe je de laarzen het beste aan kunt trekken! je word netjes op de hoogte gehouden als het pakketje verstuurd is.
Zoals altijd supergoede service. Snelle levering Goedemorgen qualiteit
Snelle levering.
zeer goed
Ik koop hier al een aantal jaren en ben iedere keer weer blij verrast met de kwaliteit maar ook met de goede maatadviezen. Nooit teleurgesteld.
Geweldig! Mooie schoenen, goede maat, snelle levering, wat wil een mens nog meer! Top bedrijf!
Snelle levering en goede kwaliteit
Prachtige pumps hier besteld, heel erg tevreden! Waren goed verpakt en niet duur! Goede kwaliteit! Ik ga hier zeker vaker bestellen!
Door de duidelijke uitleg op de website wist ik welke schoenen het beste bij me zouden passen. Direct verzonden en snel in huis. Kreeg er zelfs een cadeautje bij. En de hakken voor wen hele mooie prijs! Zou hier zeker weer bestellen.
Een bedrijf die nog even mailt over een bestelling en een lieve groet schrijft op de factuur. Ja dat is fijn online winkelen. Ga zo door lieve mensen van silhouette!!
Snelle levering! Mooi verpakt !
Altijd na tevredenheid
Karel Doormanstraat 467
3012GH Rotterdam
Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur. Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar. Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!