‘s middags besteld en de volgende dag bezorgd, was daar heel blij mee! En er zat een cadeautje in, ontzettend attent!
Snel geleverd. Mooie slingback. Al veel complimenten voor mogen ontvangen
zeer goede bijstand en goede communicatie om de perfecte laarzen te verkrijgen
Heb prachtige pumps gekocht en ben er heel blij mee. Ze service is heel goed. En de winkel is erg leuk en kijk je je ogen uit. Ik weet wel waar ik mooie hoge pumps voortaan haal!!!
Schoenen zagen eruit als het voorbeeld. Lopen goed.
Mooie hakken/ wedges etcetera voor een schappelijke prijs! Altijd snel en netjes verzonden met ook altijd een extra erbij! Waanzinnige winkel met waanzinniger mensen!!
Niet de eerste keer dat ik hier mijn hakken besteld heb. Met maat 43 val je bijna altijd buiten de boot wat mooie en leuke hakken betreft maar bij Silhouet is de kans van slagen het grootst!
De hakken worden goed omschreven op de site zodat je weet welke maat het beste bij je past. Ook worden de schoenen geleverd in een mooie verpakking. Ik ga zeker vaker bestellen!
Snel geleverd en bij beide bestellingen zat een leuke kleine presentie. Netjes geleverd in een doos, met daarin de schoenen in een zak (in een te leuk design)
Snelle verzending, netjes verpakt. Persoonlijke notitie erbij en een gratis setje kussentjes voor in de hakken!
Kwaliteiten service worden bij Silhouette hoog in het vaandel gedragen.
Voor de tweede keer schoenen gekocht, deze weer netjes verpakt en zeer snel ontvangen, en ook weer fijne inlegzolen cadeau gehad. Schoenen zijn van zeer goede kwaliteit en zien er super mooi uit. mijn volgende hoge hakken haal ik zeker weer bij Silhoutte.
Ik ben een aantal keer in de winkel in Rotterdam geweest en de medewerkers nemen echt de tijd voor je en helpen je net zo lang totdat je helemaal tevreden bent.
Goede ervaring. Snelle levering.
Mooie sexy schoenen zitten lekker aangemaand om dragen en je voelt je op en top vrouw goede kwaliteit geen blainen aan de voeten
Fijne communicatie en tips. Persoonlijke noot maakt de service echt top!
Ik had via via vernomen dat bij Silhouette elke dame kon slagen voor comfortabele pumps. Online dus mijn pumps besteld. Die pumps zaten goed echter vond ik ze te hoog en qua model wat grof. Omdat ik richting Zuid Holland ging en lastige voeten heb op een zaterdagmiddag langsgegaan. Ondanks dat de aanloop in de zaak continue was werd ik fantastisch en persoonlijk door de 3 dames geholpen. Ik ben uiteindelijk weggegaan met 2 lekker zittende vrouwelijke pumps. Ik ben blij dat ze 1 uur rijden van mij vandaan zitten anders zou ik er elke week langsgaan!
Weer een mooie set toegevoegd aan mijn bonte verzameling van pumps. Ik houd van kleuren en dat het past bij mijn outfit die ik die dag draag. Ik haak echt af als ik ongepoetste schoenen zie en ook nog eens in bruine of zwarte schoenen en men dan witte sokken erin draagt. Dan kan je mij wegdragen. Ik ben heel blij met Silhouette want behalve hun mooie collectie zijn ze echt leuk betrokken en bieden een goede klantenservice. En in deze tijd zijn die nog maar zelden te vinden. Dus een pluim aan het gehele team van Silhouette. Lieve groeten, Angelien
Ik had 2 paar Vizzano's besteld, welke uiteindelijk toch een maat groter moesten. Via hun site kan je gemakkelijk jouw retour aanmelden, een retour bon voor Post.nl of DHL aanmaken, jouw wensen aangeven via het formulier en binnen 48 na het versturen van het retour pakket had ik de correcte maat binnen. Bij het ontvangen van de track & trace, was een extra notitie toegevoegd dat de correcte maat er aan kwam. Beide pakketten bevatten een lief handgeschreven berichtje en een klein bedankje voor jouw aankoop.
Makkelijk bestellen ✅️ Goede kwaliteit ✅️ Snelle levering ✅️ Persoonlijk berichtje bij de bestelling ✅️
Super vriendelijke verkopers
Echt super toffe pumps besteld. Paars met aardige hak, maar heel goed op te lopen. En blauwe met blokhakje en bandje om de enkel, ookzeer goed op te lopen. Maatduiding was super. En de kleuren zijn fantastisch. Erg blij mee.
Supersnelle verzending ! Laat in de middag besteld en volgende dag had ik het thuis. Ik ben zeer blij met mijn pumps. Ze zien er prachtig uit en heeft uit zichzelf al kussentjes ( ondanks dat kreeg ik gratis voet kussentjes erbij) Het was zorgzaam verpakt, ik was echt aangenaam verrast erdoor.
Het pakje was met zorg ingepakt en een feest om uit te pakken. Ook de begeleidende woorden waren heel betrokken en werden door mij zeer gewaardeerd!
Erg comfortabele schoenen, zelfs nog extra kussentjes gekregen om erin te doen. Snelle levering, om 13:00 besteld en de volgende dag om 11:00 binnen. Netjes geleverd en perfecte kwaliteit.
Karel Doormanstraat 467
3012GH Rotterdam
Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur. Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar. Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!