Snelle levering en duidelijke uitleg bij mij schoenen. Ook retour word snel verwerkt! Veel keuze voor allerlei voeten en benen.
Jullie denken echt overal over na: van info via de mail tot extraatjes en efficiëntie qua inpakken.
Het bestellen online ging erg makkelijk. De schoenen waren precies de goede maat door de extra omschrijving op de website. Als bonus kreeg ik nog een gratis setje inlegzooltjes voor in m’n mooie nieuwe hakken!
Prima ervaring, keurig verpakt en snel verzonden
Fijn advies, makkelijk bestelproces, snelle levering, prachtige sandalen en geweldige laarzen
Geweldig personeel, prachtige schoenen, geweldige tips, alles duidelijk!
Zeer goede communicatie, snelle bezorging & prachtige laarzen
Had schoenen besteld(voor feest)maar waren te klein..telefonisch contact gehad met zulke lieve meedenkende mensen...zij hebben er voor gezorgd dat ik de volgende dag een maat groter kreeg bezorgd en dus op het feest straalde op waanzinnige mooie pumps..Wat een service van deze schatten..
Via de app een paar maanden geleden afgesproken dat ik een seintje zou krijgen als een bepaalde schoen weer geleverd zou worden, en ze hielden woord!! Ik kreeg een sein via de app dat ze n week later weer zouden konen, met een link om meteen te kunnen bestellen. Besteld, en op dag van levering meteen uitgeleverd, n dag later bezorgd, en ook nog met een kleine verrassing erbij! Ik ben blij met silhouette!
...
Nette en goede levering. De laarzen zijn perfect voor mijn smalle benen. Zoals gezegd kan je de schaft schuiven, kleur is niets te veel gezegd :-)
Als ik nieuwe hakken nodig ben kom ik altijd uit bij jullie. De maten kloppen altijd en anders staat dat perfect aangegeven. Ook of de schoen comfi zit en hoe deze lopen soms staat er zelfs bij of je ze kunt dragen zonder ervaring met hoge hakken, zo niet dan verwijzen jullie naar een soortgelijke iets lagere hak. De beschrijving is zo duidelijk dat het haast voelt alsof je ze hebt kunnen aanpassen. Dit is echt onderscheidend van andere shops. Ook de info per mail over verzenden is enorm helder en geeft meer info dan standaard. Omzettend tevreden. Geen tips maar blijf dit vooral zo doen.
Zeer professionele en toch persoonlijke service. Flexibel, op tijd bezorgd en denkend in oplossingen. 12 points!
Alles is top, fijn ook voor mijn maat. Maar jammer is dat voor deze review je gestalkt wordt op je mail.
Very nice service, super fast and excellent quality ❤️ in love with my new shoes. Thank youuu
“Thank you to Silhouette.nl for the excellent communication with Sandra via WhatsApp, the fast delivery, and the lovely gift for me. I look forward to next time. With love, Iveta.” “Dank aan Silhouette.nl voor de uitstekende communicatie met Sandra via WhatsApp, de snelle levering en het mooie cadeautje voor mij. Ik kijk uit naar de volgende keer. Met liefde, Iveta.”
Bestelling volgende dag al binnen!
Hoge hakjes. Erg aantrekkelijk en moeilijk om mee te lopen. Maar wel beeldschone schoentjes.
Goede en eerlijke omschrijving van de schoenen op de website. De schoenen werden snel en netjes geleverd, met persoonlijke boodschap
De walhalla voor elke hakkenloopster. Ontzettend mooie collectie van verschillende hakken. Maar wat ze eigenlijk allemaal nog veel beter doen is de super goede en eerlijke beschrijving die ze erbij vermelden. En mocht je er niet uitkomen zijn ze super behulpzaam om samen met jou tot het perfecte paar te komen. Ik stuur al m’n vriendinnen hier heen en nu zelfs ook m’n oudste dochter. Ik ben zeker fan!
Ik ben heel blij met de service van silhouette, omdat ze op de website heel uitvoerig beschrijven wat voor schoen het is, en dat klopt tot in de details. Zoveel keus ook, een waar walhalla! Persoonlijke briefje bij de bestelling die supersnel kwam. I’ll def be back!
Goede prijs kwaliteit! Ben er blij mee
Zowel online als op lokatie in Rotterdam altijd top service! Ik kreeg mijn hoge hakken binnen 2 dagen al geleverd, mét een persoonlijk kaartje geschreven door de meiden in de winkel. Superleuk! Er is maar één plek om hoge hakken te kopen!
Het is precies op mijn smaak. Ik heb dezelfde modellen, maar alle kleuren. Fantastisch!
Keuze genoeg. Grote maten. Fijn emailcontact. Bestellen online makkelijk.
Karel Doormanstraat 467
3012GH Rotterdam
Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur. Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar. Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!