Er zijn gewoon geen worden voor
Super mooie hoge laarzen gekocht. Ik wilde eigenlijk naar de winkel toe omdat ik een hoge wreef heb en een grote maat. Maar helaas ging dat niet. Ik ben heel goed online geholpen door Gerwin. De laarzen passen perfect.
Schoenen waren heel snel binnen en door de tips op de site, ook gelijk de goede maat. Daarnaast zat er ook nog een leuk kleinigheidje in het pakketje.
Hallo Als man schoenen of laarzen kopen is niet altijd makkelijk. Ik heb ik ooit gezegd dat ik een brede voet heb en daar wordt dan ook rekening mee gehouden. Ik heb in het verleden lieslaarzen gekocht en voor kort nog strakke kuit laarzen, je krijgt er goede uitleg bij en dat werkt en stelde gerust.
Werd goed en gezellig geholpen en uiteindelijk toch online besteld service was zeer goed!
Het is elke keer weer een feestje om op de site te snuffelen. De uitgebreide beschrijvingen zijn enorm helpend bij de goede keuze. Ook merkte ik laatst toen ik voor mijn dochter schoenen kocht (andere maat) dat er een check gedaan werd of mijn bestelling wel klopte omdat ik een andere maat dan normaal bestelde. Dat is nog service!
Zodra ik pumps nodig hebt kom ik altijd hier terug vanwege de assortiment en de kwaliteit waar hun voor staan
Mijn vriendin is helemaal happy met deze pumps
Ruime keuze, snelle verzending. Ondanks dat je de schoenen online koopt maken ze er toch een persoonlijke en vriendelijke beleving van.
Zowel in de winkel als online fijn contact en onmetelijk geduld. Bloedeerlijk en verkopen echte kwaliteitsschoenen. Goed advies gekregen!! En fantastische schoenen gekocht!
Snelle verzending, de schoenen zijn van uitstekende kwaliteit! Mijn 3e paar hakken binnen en ze zitten allemaal als gegoten. Daar is geen zin voor nodig maar 1 wordt is genoeg! FANTASTISCH!
Al meerder schoenen online gekocht. Snelle levering en geweldige assortiment met hakken
De sandalen met hak voor smalle voeten paste prima vooral met gratis bijgeleverde balettes. Een prima service en een persoonlijke groet.
Mooie pumps voor een fijne prijs. Alleen de levering duurde best lang, maar wel zoals dit op de website staat vermeld. (zaterdag besteld, woensdag geleverd)
ik had een vraagje over een paar bestelde pumps en werd zo netjes terug gebeld /appt met uitleg en evt oplossing dus goed bereikbaar met mooie oplossing
Schoenen besteld en ik werd goed op de hoogte gehouden van het proces tot aan verzenden
Het foute mailadres werd snel rechtgezet na contact via Whatsapp. Goede communicatie achteraf. Proper afgeleverd.
Mooie schoenen. En als je ze mailt over iets. Leggen precies uit wat je vraag is. Voor mijn een goede ervaring.
Top service, groot assortiment, klant vriendelijk team, snelle levering en denken met de klant mee.
Ik zou hier zo weer bestellen.
Het zijn de kleine details die het maken, de persoonlijke touch in de verpakking, zoals nu weer, thanks Romy Doe zo verder ik kan jullie alleen maar aanraden. Mvg Nathalie
Ik heb 2 paar schoenen besteld waarvan er een helaas geannuleerd werd omdat deze in de tussentijd verkocht was. Het andere paar zat heel krap. Ik heb normaal gewoon een maat 38 maar hier kreeg ik met veel pijn en moeite mijn voeten in. Jammer dat op de website staat dat je je normale maat moet bestellen, gevraagd voor een maatje groter om te ruilen. Was ook niet mogelijk. Nu heb ik kosten voor het terugsturen en nog steeds geen schoenen. Ik zal hier niet snel weer bestellen.
Hallo Shelly, Dank voor je beoordeling. Ik snap je teleurstelling. Je bestelde inderdaad een item, dat in de tussentijd verkocht was in de winkel. Onze winkel- en webshopvoorraad zijn aan elkaar gekoppeld, en een aantal keer per dag wordt de actuele voorraad de 'webshop in geschoten'. Heel af en toe gebeurt het dan, dat het laatste paar in de juiste maat verkocht is. We hebben dit paar ook meteen op jouw order gecrediteerd. Dat een paar schoenen helaas niet past, kan gebeuren met een online aankoop. Iedere voet is immers anders; de ene persoon heeft een brede voet, de andere een smalle voet..... een hoge wreef, een lage wreef.... Hoe goed we ook ons best doen in de omschrijving en met het doorpassen van de modellen, 100% garantie is er helaas niet. Het is in jouw geval eigenlijk heel jammer dat je niet in de buurt woont, anders had je lekker naar de winkel kunnen komen en kunnen passen. Dan weet je immers zeker dat het goed zit! We hebben jouw niet-passende schoenen nog niet terug, maar zodra we die retour hebben, maken we gelijk jouw retourbetaling in orde. We hadden de pumps graag omgeruild voor een maatje groter, maar die zijn uitverkocht. We hebben in dit geval béiden kosten gemaakt 😉. Bij jou lukte het met het vinden van passende pumps op dit moment niet, en heb je de retourkosten. Wij hebben de kosten voor het toezenden van de hakken naar jou voor onze rekening gekomen, maar hebben geen verkoop. Zoals we in Rotterdam zeggen: 'that's all in the game' met online shoppen. Maar dat je het graag anders had gewild, snappen we heel goed! Ik wens je een mooie dag, hartelijke groet, Sandra - Silhouette
Mijn ervaring is absoluut top. Via Whatsapp kan je erachter komen welke maat van een bepaald paar schoenen bij je past. Ik kreeg telkens snel een antwoord en er werd echt moeite gedaan. En ze zijn bovendien heel vriendelijk in hun antwoorden. Ook de verzending en aflevering liep supervlot. Doe zo voort!
Ik kan gaan waar ik wil want er zijn er duizenden. Toevallig ooit bij uit gekomen en ja blijven plakken voor verschillende hakken. De foto's, video's, filmpjes, de uitleg, de persoonlijke ondertekening het laat blijken hoe onwijs Rotterdams gezellig maar ook persoonlijk het hele team olv Sandra is. Nog steeds kijken of ik een keer mijn regelmatige Rotterdam bezoek kan koppelen aan een fysiek bezoek.
Karel Doormanstraat 467
3012GH Rotterdam
Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur. Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar. Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!