Ok
Van duidelijke info, via snelle en correcte levering naar een paar hele fraaie en goed passende laarzen aan de voeten!
Prima ervaring met Silhouette schoenen, snelle levering.
Leuk design, lopen goed, en je krijgt complimenten met deze schoenen.
Voor mij inmiddels de derde keer dat ik mijn pleaser bij Silouette Schoenen bestel. Zeer tevreden. Ben super goed geholpen via de app en online en zeer goede service. Echte aanrader en ga zeker weer bij ze bestellen. Schoenen zitten ook super lekker en worden erg netjes afgeleverd en je hoeft er niet lang op je bestelling te wachten. Top!
Vlottelevering en goede communicatie hierover. Correcte adviezen
Snelle levering Juiste maat Leuke prijs Zitten heerlijk
Zorgzaam behandeld.
Goede service, snelle levering en hele leuke schoenen.
Ik kreeg zelfs in de avond heel snel bericht terug! Goed geholpen dus En uiteraard hele mooie heels en kreeg er zelfs nog gratis inlegzolen bij!
Fantastische laarsen binnen gekregen
Het pakket is super verpakt, mijn vrouw was verrast met de laarzen
Afgelopen woensdag einde van de middag zag super stoere laarzen waar ik gelijk “verliefd” op was. Omdat ik best brede kuiten (omtrek 44) heb twijfelde ik enorm of ik ze wel zou bestellen.. vind het altijd teleurstellend als ik ze terug moet sturen. Na een kort berichtje via de wattsapp service van Silhouette schoenen met de vraag of ze me konden helpen met mijn vraag kreeg ik al vrij snel een antwoord dat er nagevraagd was bij een collega of deze bij mij zouden passen. Het antwoord was voor mij positief en ik besloot ze te bestellen. Gisteren verzonden, Vandaag al binnen! En ze zitten perfect!! Ik ben zeer verrast hoe lekker ze zitten en lopen. Kwaliteit ziet er top uit, service is perfect en een persoonlijke note naar het team want wat een snelle en persoonlijke service bieden ze. Ga zo door! Dikke 10+
Fantastisch gedaan. Sneller geleverd dan op site geschreven stond. En met een eigen geschreven tekst in een kaartje. Dat maakt het voor mij wel heel speciaal, en bindend. Echt liefde plezier in het vak. Geweldig gedaan.
Bij Silhouette krijg je geweldige persoonlijke hulp van de werknemers om zo de perfecte schoen te kiezen die bij jou past!
Hele leuke zaak, maar fantastische heels!
Ik shop hier graag zowel online als in de winkel, vakbekwame mensen die er werken, met passie voor wat ze doen. Ook als iets niet helemaal goed loopt is hun communicatie zo top dat het dan ook even niet uit maakt. Ik blijf vaste klant hier
Eerste keer bestellen, had toch een maat te groot. Ontving gelijk tips en gratis zooltjes en de mogelijkheid om te ruilen. Snel & supervriendelijk!
Vlotte afhandeling en bezorging. Met vragen wordt je goed geholpen.
Next day delivery and also provided free cushioning! Brilliant service and would defo order again
Super netjes geleverd . En leuk kaartje erbij . Schoenen top
Ik heb deze geweldige schoenen online besteld en met behulp van Gerwin de juiste maat gekozen. Wat een geweldige service hebben jullie toch! Het zijn echt hakken waarmee je indruk maakt op een feestje. Ze kunnen bij zowel goud als zilver door de transparante hak. Bandjes zijn stevig, voet zit goed ‘vast’. Om het lopen nóg comfortabeler te maken heb ik de balettes meteen erbij besteld. Kortom: een wonder dat ik een hele avond op hakken heb gestaan en gelopen op nieuwe schoenen. Heel erg blij mee!
Super simpel bestellen en snelle levering!
Ik twijfelde of een paar mij zou passen en kreeg binnen no time een berichtje terug met advies en een eventueel ander paar dat dezelfde hakhoogte had. Ik bestelde het alternatieve paar en de volgende dag waren ze tot mijn grote verrassing al geleverd!
Karel Doormanstraat 467
3012GH Rotterdam
Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur. Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar. Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!