Ik wilde mijn schoenen en dagje later bezorgd hebben en dat was geen probleem alles is goed verlopen en snel heel blij mee ga zeker nog een keer bestellen super geholpen
Fijne winkel, groot assortiment, zelfs in maat 46.
Zwarte blokhakjes besteld, lopen heel fijn
Helaas heb ik brede voeten die ik zelf als niet mooi ervaar. En dus vond ik dat de schoenen niet mooi stonden. Verder niks aan te merken op de kwaliteit van het product of wat dan ook.
Ander paar schoenen gekozen en het ander paar kon eenvoudig om geruild worden. Top service!!!
Mooie winkel cq webshop met enthousiaste mensen die kennis met veel plezier delen om de klant te laten genieten van hun aankopen, een genot om naar te luisteren en kijken
Helemaal top,goede comunicatie, snelle levering, aanrader
Dankjewel voor je leuke beoordeling, Patricia! Fijn dat je zo blij bent :-) Fijne dag! Groet, Team Silhouette
Snelle bezorging, leuke schoen, goede klantenservice
Dankjewel voor je mooie beoordeling, Jill! Veel plezier van je nieuwe aankoop en een fijne dag, groet, Team Silhouette
Mooie schoenen met een gratis inlegzooltje die ook nog lekker zit
Dankjewel voor je leuke beoordeling, Yvonne! Fijn dat je zo tevreden bent :-) Fijne dag! Groet, Team Silhouette
Het is altijd prettig winkelen bij Silhouette. De bestelling is meestal de volgende dag al in huis en de service is perfect!
Wat lief :-) Dankjewel! Fijn weekend, Barbara! Groet, Team Silhouette
Goed geholpen eerst advies per app en daarna snel geleverd
Dankjewel voor je leuke reactie, super dat je zo tevreden bent :-) Fijne dag! Groet, Team Silhouette
Ik ben zeer tevreden over de omgang met de klant en vooral omdat ik een jonge man ben zijn ze heel erg vriendelijk en dat stel ik heel hoog op prijs
Wat een leuke reactie, Ron, dankjewel! :-) Geniet van je weekend, groet! Team Silhouette
Ben super goed geholpen Oke ideaal het app contact voor vragen enzo, top geholpen door de meiden.
Superleuk te horen dat het zo naar je zin is gegaan! En idd, de appservice is echt een uitvinding hè. Wij zijn er ook heel blij mee, omdat je gewoon lekker snel met elkaar kunt communiceren en je ook buiten openingstijden snel antwoord hebt. Geniet van je weekend! Groet, Sandra - Silhouette
Ik was op zoek naar mooie schoenen met een sleehak. Hiervoor moest ik natuurlijk bij Silhouette zijn. En ja hoor, keus genoeg. 2 paar uitgekozen; zwart en fuchsia. Binnen 2 dagen had ik de bestelling in huis. Ik was mn huisnummer vergeten in te vullen bij mn account. Die werd door een medewerker van Silhouette even snel via WhatsApp aan mij gevraagd. De schoenen zitten heerlijk! Tuurlijk de bandjes even uitlopen bij de tenen, maar desondanks kon ik ze al gelijk een hele dag aan. Ik ben heel tevreden; over Silhouette én met mn schoenen Mariska
Wat een onwijze leuke reactie, Mariska! Top dat je over de schoenen én over onze manier van werken zo te spreken bent :-) Heel veel plezier van je leuke sleehakken en dat het maar een lange zomer mag worden - kun je ze lekker vaak aan! Fijne dag! Groet, team Silhouette
Klant vriendelijk, goed en snelle levering
Dankjewel, Romy! Fijn weekend, groet! Team Silhouette
Mijn eerste bestelling bij hun op aanraden van iemand. Bij de bestelling had ik niet mijn huisnummer gezet en kreeg een appje daarover. Ook gelijk de service dat bij een grote maat je beter een maat kleiner kunt bestellen. Echt top. De schoenen waren snel binnen, met op de factuur nog een handgeschreven berichtje erbij. Daar word je gewoon blij van. Dankjewel
Superleuk te horen, dat je op aanraden van iemand bij ons terecht gekomen bent - en nog leuker dat het zo goed bevallen is :-D Heel veel plezier van je nieuwe aankoop, en je weet ons te vinden, als we nog iets voor je kunnen doen! Hartelijke groet, Team Silhouette
Ik heb op deze site mijn allereerste Pleaser hakken gekocht en ik ben helemaal weg van ze. De communicatie tussen mij en het personeel via whats app was erg snel en prettig. Ook de levering ging vlekkeloos. Ik bestel hier sowieso in de toekomst vaker!
Prachtige laarzen ontvangen. Leuk dat er een handgeschreven kaart/tip bij zat. Dat vind ik altijd erg leuk!
Goede service en advies
Specifiek op zoek naar sleehakken en deze kunnen vinden bij silhouette. Fijn contact via whatsapp en super blij met de hakken
Top service, zie je niet vaak namelijk! Dit is mijn vaste schoenen winkel geworden.
Ik heb hier al heel wat leuke hakken gekocht. De collectie is heel groot, voor ieder wat wils. Super service ook, en altijd word je er vriendelijk geholpen. Ook online bestellen gaat prima, er staat veel uitleg bij de schoenen over de pasvorm etc. Heel duidelijk, en de schoenen zijn snel in huis. Top!
Goede producten, top service, snelle levering!
Snelle levering en de hakken zijn precies zoals op de afbeelding en omschrijving. Ook erg leuk ingepakt
Nogmaals super service de schoenen besteld waarvan de maar op voorraad is en de volgende dag in huis.
Karel Doormanstraat 467
3012GH Rotterdam
Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur. Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar. Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!