Schoenen zijn top kwaliteit in een betaalbare prijs. Levering ook snel. Altijd nog een handgeschreven berichtje bij wat ik heel persoonlijk vind. Aanrader
Goede omschrijving nette service en persoonlijke service
Alle medewerkers helpen je zo goed, wat het ook is
Besteld en de volgende dag al in huis. Hoge laarzen met hak Besteld, stond bij dat iedereen ze aan kan ook met brede kuit. En het past inderdaad! Echt geweldig!
Ik heb in het verleden een paar hakken besteld wat eigenlijk niet helemaal lekker zat. Maar de hakken die ik nu heb besteld zitten super.
Snelle levering en goede service met persoonlijke note, extra leuk! Schoenen zijn perfect!
Leuke hakken gekocht. Passen goed. Er zat zelf een persoonlijk geschreven bericht bij. Erg leuk. Top hoor.
Super vriendelijke medewerkers welke echt de tijd voor je nemen. Ook op mails wordt onwijs snel gereageerd (enkele minuten)
Mooie kwaliteit, snel geleverd. Goed advies op de site over welke maat te nemen. Passen dan ook perfect.
Geen pijn meer in mijn voeten met inleggertjes en hielbeschermers in mijn pumps. Snelle levering en persoonlijke bericht, top!
Snel en netjes afgeleverd!
Hele mooie schoenen voor leuke prijs en een top service. Altijd een persoonlijk touch!!!!
Ik blijf terug komen. Ze hebben gewoon het grootste arsortiment hoge hakken.
snelle levering en vlotte communicatie
Love the shoes and delivery was fast!
Schoenen waren beschadigd. Via mail contact gehad. Kon ze meteen ruilen.
Goede adviezen mbt de maat op de site. Snelle verzending. Mooie schoenen, telkens weer.
Fijne hulp bij het kiezen, super service met betrekking tot verzenden/ophalen en een geweldige ervaring in de winkel!
Snelle levering en prima kwaliteit. Kreeg zelfs nog een cadeautje bij mijn bestelling
Altijd goede kwaliteit, goede service, leuke prijzen en mega snelle levering. Echt een aanrader. Heb nu een viertal paar hakken gekocht en ben er iedere keer super blij mee.
Snelle levering, met persoonlijk berichtje. Prijs Kwaliteit verhouding goed.
Fantastisch geholpen/ geadviseerd
In het verleden kochten wij altijd in de winkel. Dit waren altijd meer dan prettige ervaringen. Dit keer voor het eerst op internet gekocht. Wederom mooie laarzen die zeker aan de verwachtingen voldoen. Vooraf goede communicatie en levering als afgesproken.
Karel Doormanstraat 467
3012GH Rotterdam
Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur. Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar. Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!