Omdat de maat niet goed was moest ik retour kosten betalen, dit belemmerde mij om een nieuwe maat te bestellen. Helaas, de laatste keer dat ik bij u bestel.
Hallo Nellie, dank voor je beoordeling! Spijtig te horen dat je niet tevreden bent. De schoentjes van Euro 44,95 die je bij ons bestelde, zijn kosteloos naar je toegestuurd en zoals heel duidelijk op onze website is aangegeven, zijn de retourkosten voor jouw rekening. Zóu een maat groter op voorraad zijn geweest, dan zou het een optie kunnen zijn geweest die ook te bestellen, thuis te passen en retour te sturen wat niet naar je zin is - dan had je niet het risico op twee keer retourkosten gelopen - maar een maatje groter is er helaas niet meer omdat dit model in de sale is. Jammer dat je ons dan beoordeelt met een 4, terwijl je vooraf natuurlijk had kunnen lezen hoe het zit met de kosten voor de verzending en de retourkosten. De ene ster voor afspraken nakomen, begrijp ik niet helemaal? Jouw order is direct na ontvangst verstuurd, heel snel geleverd en op de dag dat we jouw order retour hebben ontvangen, hebben we gelijk de creditering in orde gemaakt. Is er iets anders dat niet goed is gegaan, waardoor we die ene ster verdiend hebben, dan horen we je graag. Je kunt dan het beste even een email sturen naar [email protected] We wensen jou een fijne dag! Hartelijke groet, Team Silhouette - Sandra
Mooie kwaliteit schoenen, altijd met een persoonlijk berichtje. Heel erg klantvriendelijk. Ik ben heel blij met àl mijn schoenen en laarzen van Silhouette Schoenen. Een échte aanrader :-)
Snel en goed
Ik ben niet zo van online bestellen maar in deze tijd moet je wel. Leuke website, duidelijk en levering is op tijd. Ik ben tevreden.
Silhouette is echt mijn favoriete winkel voor hakken, altijd fantastische service, super vriendelijk personeel. Niets is te gek!
Dankjewel voor je mooie beoordeling, fijn dat je tevreden bent. Fijne dag! Groet, Team Silhouette - Sandra
Super service
Top altijd al jaren fan!
Hele fijne zaak.
super goed
Wegens 1ste bestelling had ik een maat te klein nl39 wat mijn normale maat is, dezelfde dag nog contact gehad met Silhouette voor eens oplossing. Zonder probleem een retour en maatje groter werd terug opgezonden, 2 daagjes later netjes geleverd en toen correcte maat. Service is top communicatie verliep vlot en met voldoende uitleg. Voor de toekomst zit Silhouette in mijn hoofd :-)
Dank voor je leuke beoordeling! De schoentjes die je kocht, vallen wat kleiner uit, waardoor een maatje groter voor jou beter bleek te passen. Fijn dat we het snel voor je konden oplossen! Heel veel plezier van je nieuwe hakken en tot een volgende keer, wellicht! Groet, Team Silhouette
Snelle levering Mooie schoenen precies zoals op de foto In 1 woord een grote aanrader voor andere
Snel geleverd, super goed en vriendelijk geholpen van op afstand.
:-) Hier worden we blij van, dank voor je feedback! Groet, Team Silhouette
Via what's app super geholpen. Dus zeer klantvriendelijk. De high heels zijn mooi en lopen top
Dank voor je reactie! Fijn dat je zo tevreden bent. Ideaal hè, via whatsapp je vraag stellen, eventueel een fotootje van je voet toesturen en een antwoord-op-maat :-) Top dat de schoenen naar je zin zijn! Hartelijke groet, Team Silhouette - Sandra
Wat een leuke persoonlijke boodschap erbij en een zeer bruikbaar kadootje.
:-) Super, dank voor je feedback! Groet, Team Silhouette
Het advies was perfect, ‘t contact verliep snel, en soepel, en de geleverde pumps waren exact wat ik voor ogen had..
Nice! Goed te horen dat alles zo goed voor je is verlopen :-) Heel veel plezier van je nieuwe aankopen en een fijne dag! Hartelijke groet, Team Silhouette - Sandra
Snel en goed
Het product wat ik zo lang zocht gevonden via deze website. Ik had mijn schoenen snel binnen en ze waren perfect! Ik zal hier zeker opnieuw bestellen!
Ontzettend leuk te horen dat je hier geslaagd bent na lang zoeken! Het is niet voor niets de winkel met de meeste hoge hakken per m² - super dat jij gevonden hebt waar je naar op jacht was :-) Heel veel plezier ervan en een fijne dag! Groet, Team Silhouette
Mooie schoenen, niet duur. Een persoonlijke tekst erbij en extra voet kussens. Ik was aangenaam verrast. Zal zeker niet het laatste paar zijn wat ik daar heb gekocht.
Superleuk dat je zo enthousiast bent! Heel veel plezier van je nieuwe hakken, groet, Team Silhouette
Had de laarsjes besteld en de volgende dag al in huis echt perfect en de laarsjes zijn in het echt nog mooier als op de foto. We gaan zeker vaker bestellen. En een lieve brief erbij echt top.
Fijn te horen, dat de laarsjes in het echt nog mooier waren dan op het plaatje :-)! Heel veel plezier ervan, en als we nog iets voor je kunnen doen, weet je ons te vinden! Groet, Team Silhouette
Gewoen super!
Ik ben heel blij met mijn nieuwe schoenen, ik bestelde 4 paar, ze zitten allemaal zeer goed en zien er mooi uit.
Yes, top dat ze allemaal goed passen! Heel veel plezier van je nieuwe aankopen en tot een volgende keer, hartelijke groet en een fijne avond, Team Silhouette
Altijd uitstekende service en ZEER LHBTI+ vriendelijke zaak.Top verkoopsters .Ga zo door.
Wat een mooie reactie van je, dankjewel! Yes - iedereen is bij ons van harte welkom. Fijn dat je het ook zo hebt ervaren. Tot een volgende keer en dank voor je mooie woorden! Groet, Team Silhouette
Ik wist niet precies welke maat. Dit werd snel en uitgebreid uitgezocht. Schoenen binnen 1,5 dagen in huis en pasten perfect. Goede service en mooie producten. Koop zeker nog vaker hier.
Fijn dat onze hulp-op-afstand goed heeft uitgepakt voor je! Heel veel plezier van je nieuwe aankoop en tot een volgende keer, groet! Team Silhouette
Al meerdere keren plezier gehad van deze winkel.. Hebben erg leuke schoenen
Leuk te horen dat je meerdere keren blij bent geworden van ons aanbod en onze manier van werken! Dank voor je beoordeling en tot de volgende keer, hihi! Groet, Team Silhouette
Karel Doormanstraat 467
3012GH Rotterdam
Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur. Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar. Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!