Super tevreden! Een aanrader

Super tevreden. Snelle reactie op vragen. En snelle levering ondanks de drukte bij de bezorgservice. Zo netjes ingepakt heb ik nog nooit schoenen gehad.

• Afspraken nakomen

Geweldige schoen en top service!

Weer heel snel na bestellen 2 enkellaarzen aan de collectie mogen toevoegen. Jullie stellen nooit teleur!

Steady in alle aspecten

Vaste klant inmiddels. Alles is altijd prima: communicatie, service, assortiment, kwaliteit schoenen, snelle levering, advies, etc. Vooral dat ze altijd voor je klaar staan, (bijna) 24/7. En als ik twijfel over de maat, pasvorm, uitvoering e.d. geven ze altijd goed advies. Prima winkel in alles!

Goede kwaliteit

Super snelle levering

• Afspraken nakomen

Fijne inlays, sandaletten zitten nu precies goed!

Snelle verzending, perfect product. Zeer vriendelijk kaartje erbij! Kortom aanrader!!

Ontzettend tevreden

Voor de tweede keer besteld. Omschrijving van de schoenen was goed. Erg tevreden over de snelle levering

Onwijs behulpzaam en vriendelijk

Ik ben nog nooit zo ontzettend goed online geholpen wat een super klantenservice. Ik stelde een vraag via de app (in de avond in het weekend) en deze werd bijna direct beantwoord met de juiste vragen. Ik stuurde foto’s van de vorm van mn voet en maandag gingen ze meten en stuurde direct weer een app terug. Uiteindelijk besteld en wat een feestje toen het bezorgd was. De schoenendoos was ingepakt. (Top milieuvriendelijk) en in de doos zat een presentje, op de pakbon iets handgeschreven, uitleg hoe ik deze laarzen aan kon trekken, retour informatie en een visite kaartje. Daarna twijfelde ik of de laars goed was dus weer geappt en weer ontzettend goed geholpen. Met sokjes erin zijn de laarzen echt fantastisch! Zo blij met mn aankoop, dank jullie wel!

super

Goeie prijs , groot assortiment,zeer snelle levering

• Kwaliteit van je aankoop
  • Communicatie door ons Team N.v.t.

Super te vrede

Levering heel snel... fijne schoenen zitten heerlijk

Prima.

Leuke enkellaarzen gekocht en op basis van duidelijk aangeven maat advies de juiste keuze kunnen maken. Ze zitten prima!

Super geholpen

De persoonlijke berichten heb ik als erg prettig ervaren. Helaas zat er een fabricage fout in de rits van bestelde laarzen. Dit werd erg netjes afgehandeld, het geld van de bestelling inclusief verzendkosten voor het retoursturen stond binnen enkele dagen weer op mijn rekening. Heel blij ben ik met mijn pumps, en ik ga zeker nog eens bestellen!

• Afspraken nakomen

Snelle levering en top service!

Ontzettend snelle levering en contact via de mail! Werd goed geadviseerd over de maten en ben heel blij met de aankoop!

• Afspraken nakomen

Super, vriendelijk, verstand van zaken en gezellig!

Ik woon in Almere maar kom graag naar Rotterdam. Het is altijd gezellig, de dames geven goed en eerlijk advies en hebben echt verstand van zaken. Wat ik ook heel fijn vindt je nergens "inpraten". Nog nooit schoenen gekocht waarvan ik spijt heb gehad. Kijk er naar uit om weer eens langs te kunnen komen

• Afspraken nakomen

Eerste bestelling en helemaal in orde

Mooie schoenen, snelle levering

• Afspraken nakomen

Hakken zijn prima service beetje onprofessioneel

Mevrouw sandra was haar naam best een onprofessionele houding met veel arogantie die mijn wist te vertellen wat ik met de hakken had gedaan knap als je er zelf niet bij was de levering en service waren prima en je moet zelf je retour kosten betalen

• Afspraken nakomen

Alles volgens afspraak en heel behulpzaam in het maken van de juiste keuze ! Hier bestel ik nog !

• Personeel N.v.t.
  • Kwaliteit van je aankoop N.v.t.
  • Communicatie door ons Team N.v.t.
  • Snelheid van verwerken van je order N.v.t.
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Goederen snelle service

Uitstekend en betrouwbaar

Zowel in de fysieke winkel en online word ik altijd uitstekend geholpen. Bij online shoppen wordt op email snel en adequaat gereageerd. Dus ben zeer tevreden.

Geweldige service

Wat een heerlijke mensen runnen deze winkel met de meest schitterende schoenen laarzen enz. Met hun 'doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg ' mentaliteit voel je je daar direct op je gemak en dan de filmpjes op social media echt geweldig hoe ze dat doen! Dus mensen trek je stoute schoenen aan om nog stoutere schoenen of brave schoenen te shoppen!

Goede en snelle service

Wauw wat fijn om in deze lockdown op deze manier toch schoenen te kunnen bestellen. De service is super goed is het niet via de site dan zelfs nog in de avond uurtjes, alles voor de klant, vanaf 2014 ben ik al een tevreden klant en dit zal nog vele jaren zo blijven! Ga zo door team!! Jullie zijn toppers, ook achter de schermen

zeer snelle levering

enkellaarsjes zien eruit zoals op site ,zeer mooi

Handgeschreven boodschap aangename verrassing

Ongevraagde tips blijken erg waardevol, persoonlijk en betrokken. Een fijne totaalervaring.

• Afspraken nakomen

Schoenen pasten precies en lopen lekker!

Ik mag de mooie schoenen nu regelmatig bewonderen, mijn vriendin loopt er graag op ;-)

Snelle en goede service

Kreeg gratis voet pad erbij tegen het vooruit schuiven, zeker een goed idee en service, nu nog uitproberen....

Altijd goed

Al een paar keer online besteld en een paar keer in de winkel gekocht. Het was iedere keer perfect. In de winkel staat vriendelijk personeel en online krijg je ook prima advies. Mijn laatste aankoop waren de two tone pumps zwart/zilver. Deze zitten gelijk geweldig. Ik ben super tevreden en kom zeker vaker langs.

Karel Doormanstraat 467

3012GH Rotterdam

010 4130 516 / 06 5192 9257

Over Silhouette Schoenen BV

Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur. Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar. Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!