super snel geleverd en prima product alleen de verpakkings methode kan beter overal super! Zeker weer bestellen!

Helemaal top!

Had schoenen online besteld, maar wel afgehaald in de winkel. Kwam er ook achter dat ze veel te groot waren. Gelijk andere maat mee kunnen nemen. Personeel is ook heel vriendelijk en gezellig.

• Afspraken nakomen

Super vriendelijke mensen, goede service, goed advies, toppers!

• Afspraken nakomen

uitstekend.. goede service, snelle levering

Zeer goed, misschien dat er bij bepaalde schoenen genoteerd kan worden of het geschikt is voor voeten met brede wreef.

• Personeel N.v.t.
  • Afspraken nakomen

Perfect advies, snelle levering en ook de winkel bezoeken is de moeite waard.

Echt een hele fijne winkel en ook online het beste advies en een goede service. Ik koop al ruim 20 jaar schoenen in deze winkel en altijd tevreden met de aankoop.

Zo persoonlijk en fijn

Bestelling was heel snel binnen, persoonlijke boodschap erbij en tips hoe met het product om te gaan. Erg blij dat de doos ook alleen verpakt was met papier zodat er geen onnodig verpakkingsmateriaal wordt gebruikt

• Afspraken nakomen

Wat een goede service top winkel.

Al heel lange tijd volg ik silhouette schoenen op social media..En elke keer weer gaat door me heen,daar moet ik heen die winkel wil ik vanbinnen bekijken. Eindelijk komt het er van...vanuit Zeeland is t kleine 3 kwartier maar zeker de moeite waard geweest! Wat een leuke winkel..zeer sociaal en vriendelijk personeel..lekker no nonsens. Ben goed geholpen en wat een keus..damn! Met 2 paar schoenen de winkel uit! Ik ben een blij ei..En t is een blijvertje! Helemaal fan van jullie!

• Communicatie door ons Team
  • Snelheid van verwerken van je order N.v.t.
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Een kleine schoenenwinkel met de meeste kleuren en smaken

Vele unieke schoenen in allerlei soorten en maten en een fijne service.

Super goed !!

Snel, goed en persoonlijk!

Perfect!

Mooie schoenen, snelle service en persoonlijke aandacht.

top

top

• Afspraken nakomen

Goede informatie die gegeven werd toen ik de parelmoer heels bestelde, inderdaad een maat minder. Ook een goede en snelle service, had ze de dag er op binnen en ook zeker netjes verpakt.

• Afspraken nakomen

Me trouw schoenen hier besteld en hele mooie hakken online besteld Snelle service en mooie kwaliteit Zoveel mooi’s. Ik ben fan van jullie

Top winkel

Zeer klantvriendelijk! Goede service! Super blij met me mooie schoenen!!

Gewoon een dikke 10 !!

Het is en blijft een top winkel met top mensen, alles in de strijd gegooid ondanks de Corona en volle vaart vooruit, deze mensen verdienen daarom dus een 10

• Afspraken nakomen

Vriendelijke communicatie, snelle levering, goede beschrijving bij de schoenen

Zie vorige zin

Snel

Snelle levering, goed verpakt, prachtige schoenen. En niet te vergeten goede service

Grote keuze, top advies

Super!!!

,, liefs,, op een kaartje werkt altijd....en doet glimlachen.. Tevreden!!

Top!!!

Duidelijke site, leuke prijzen, snelle levering, goed verpakt incl leuk handgeschreven kaartje, ook retour proces heel makkelijk en soepel..kortom echt top!!!

Topkwaliteit

Ik heb van die sandaletten met blokhak en strikbanden gekocht in de kleur beige. Product is exact zelfde als de foto, echter de kleur viel wel een beetje tegen, het neigt iets meer naar roze. Het zijn echter nog steeds prachtige sandaletten, niet zwaar, lopen fantastisch, vallen op maat en van goeie kwaliteit, netjes afgewerkt. Top! Snelle levering ook : helemaal blij!

• Personeel N.v.t.
  • Snelheid van verwerken van je order
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Bij herhaling geweldig

Snelle levering , goede kwaliteit , goed ingepakt en altijd een persoonlijke noot bij de bestelling die het af maakt . En daarnaast altijd de heerlijke blik van mijn Vrouw als ze Haar nieuwe schoenen of laarzen ziet en draagt .

Super mooie hakjes

Ik ben helemaal verliefd op mijn slippers met hak; ze zien er mooi uit en lopen ook nog eens lekker. Bovendien kreeg ik (geheel onverwacht) zooltjes erbij. Super leuk!

• Afspraken nakomen

Mooi ingepakt, sjieke schoenen en een persoonlijk bedankje. Super!!

Geweldige service! Had mijn bestelling binnen 2 dagen binnen, mooi ingepakt een leuk en handig presentje erbij en een mooi handgeschreven bedankje. Voelde me haast jarig met dit warme gebaar. Meteen de dag erna weer een bestelling gedaan, en ook alweer net zo mooi en snel ontvangen. Echt Top!

Favorite hakkenshop

Mijn nu reeds 3de of 4de bestelling, nooit schoten ze tekort , TOPfiliaal !!! Als transgenger is het zeer moeilijk gepaste pumps in grotere maat te vinden, was van deze gedachte tot ik jaren geleden men eerst paar kocht, eens aangeleverd meteen aangetrokken en zaten als gegoten

Karel Doormanstraat 467

3012GH Rotterdam

010 4130 516 / 06 5192 9257

Over Silhouette Schoenen BV

Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur. Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar. Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!