Zeer goed advies . Super
Hartstikke bedankt voor je complimenten. Heel veel plezier van je nieuwe aankoop en je weet ons te vinden als we nog iets voor je kunnen doen! Groet, Sandra - Silhouette
Goede service klant vriendelijke mensen
Lief, dankjewel! Jij heel erg bedankt voor je aankoop, nogmaals heel veel plezier ervan en tot een volgende keer wellicht! Hartelijke groet, Team Silhouette - Sandra
Een paar maanden terug waren we al eens in de winkel en konden daar goed slagen. De hulp bij het uitzoeken en aanpassen was gemoedelijk en prettig. Nu via de site gedaan en ook dat was overzichtelijk, de artikelen worden goed omschreven en waar je op moet letten met je voetmaat.
Superleuk te horen dat jullie ons niet alleen online kennen, maar ook via de echte winkel en dat het ook met het shoppen-op-afstand goed is gelukt :-D Heel veel plezier van je nieuwe aankoop en tot een volgende week, online of offline! Hartelijke groet en een fijne dag, Sandra - Silhouette
Bedankt voor het goede maat advies en snelle levering. Passen perfect voor smalle benen. Zijn erg lekker om te dragen 😋. Gr. en dank Luna.
Yes, goed te horen dat ze zo naar je zin zijn en - nog belangrijker - zo goed passen!!! Blij te lezen dat alles naar je zin is. Heel veel plezier er nogmaals van en tot een volgende keer ;-) Hartelijke groet, Team Silhouette - Sandra
Top service!
9 april bestel, 10 april in huis, echt TOP! :)
Super, fijn te horen dat ook DHL gedaan heeft wat ze belooft! En dat in deze tijd :-) Goed om te horen dat je zo tevreden bent! Heel veel plezier van je nieuwe schoenen en tot een volgende keer! Hartelijke groet, Team Silhouette - Sandra
Snelle levering. De schoenen zijn prachtig en zitten als gegoten.
Wauw, zo fijn dit te lezen! Dankjewel voor je reactie! Hartelijke groet, Team Silhouette - Sandra
Bij de tekst van de schoenen staat prima beschreven hoe de schoen is en wat je kan verwachte.. Komt persoonlijk over. Schoenen komen overeen met de foto en de bijbehorende tekst. Snelle levering én een attentie bij het pakketje. Geen ervaring met retouren.
Goed te horen dat je zo tevreden bent :-) Heel veel plezier van je nieuwe hakken en wie weet, tot een volgende keer! Hartelijke groet, Team Silhouette - Sandra
Snelle nette levering. Perfecte communicatie met een heel fijne persoonlijke touch. Ga zeker weer shoppen hier!
Ontzettend bedankt voor je tijd om ons te beoordelen! Dank voor je mooie review. Heel veel plezier met je nieuwe schoenen en ook voor jullie in Antwerpen, stay safe en houd vol! Groet, Team Silhouette
Veel keuze.
Dat is heel fijn te horen, dank voor je terugkoppeling! Hartelijke groet en een fijn weekend, Team Silhouette
Na aankoop mail gehad met uitleg + inleg stukkje kado, top !
Wij komen hier al jaren en zijn altijd zo goed en vriendelijk geholpen. Helaas wonen we nu iets verder dus nu online wat aangeschaft. Ook dat gaat super, spullen snel en goed verpakt binne gekregen. Nog wat vragen gesteld over de app an ook daar snelle en duidelijke reacties. Echt een aanrader deze winkel want er is voor elk wat wils, van normaal tot zeer extreem.
Super, altijd leuk een beoordeling over de online ervaring te krijgen van iemand die ons offline ook goed kent :-) Top om te lezen dat jullie op beide kanalen zo tevreden zijn. En nog fijner dat jullie ons dit ook laten weten, worden we heel blij van! Heel veel plezier van de nieuwe schoenen, tot een volgende keer en voor nu: stay safe! Hartelijke groet, Team Silhouette - Sandra
Snel geleverd zeer goede service, super snelle reactie op mail. Bij retouren niet moeilijk. Of te wel top team met zeer goede service.
Goede service, supervriendelijk, snelle levering, altijd veel keuze en altijd correct.
Dankjewel voor je mooie beoordeling! Groet, Sandra - Silhouette
Goed advies. Snelle en correcte levering. Perfect mooie laarsjes die heerlijk lopen. Kortom tevredenheid alom
Dat is ontzettend fijn om te horen! Dank voor het delen! Groet, Sandra - Silhouette
Heel goede communicatie, vriendelijk personeel en snelle verzending! Zeker aan te raden!
Super, dank voor je feedback! Nogmaals heel veel plezier van je aankoop en tot een volgende keer! Hartelijke groet, Team Silhouette - Sandra
Dankjewel voor je mooie beoordeling! Hartelijke groet, Sandra - Silhouette
Hele fijne site waar alles duidelijk en makkelijk te vinden is. Super goede service
ALLEEN JAMMER DAT DE SCHOENEN NIET PASTE OMDAT DE RIEMPJES TE KORT WAREN. iK VIND JULLIE EEN PRIMA BEDRIJF, KOMEN JE AFSPRAKEN NA MAAR HELAAS KAN IK NIET SLAGEN
.... en gelukkig ben je uiteindelijk met onze hulp tóch geslaagd voor een paar hele mooie zwarte hoge hakken! Het was even zoeken, maar dankzij wat foto's kwamen we er al snel achter wat er mis ging met de bandjes. Een serieus hoge wreef en eigenlijk een te kleine maat schoenen zorgden ervoor dat jij en je eerste order geen match waren. Na wat fotografeer en meetwerk hebben we toch een paar mooie zwarte sandalettes voor je gevonden, met een andere constructie van het bandje, die je als gegoten zitten :-) Dus, mocht je als lezer van deze reviews nog twijfelen omdat je een 'anders-dan-anders-voet' hebt, maak gerust gebruik van onze whatsapp service. Een plaatje zegt immers écht meer dan 1000 woorden :-) Hartelijke groet, Team Silhouette - Sandra
Het zijn geweldige schoenen en topkwaliteit en een super snelle service.... De medewerksters kennen als geen ander hun job en weten perfect wanneer je een maatje minder of de juiste maat moet bestellen, afhankelijk van de schoen...
Ah, lief, dank voor je review! Wij hebben inderdaad allemaal toppers in ons team - ik ben elke dag blij met deze meiden én man die hun werk zo leuk vinden en jullie als klant graag willen helpen! Ik zal je complimenten met het delen, dank! Groet, Sandra - Silhouette
De service's van de winkel is echt top en de juiste informatie bij elke laarzen of schoenen. Maakt niet of je man of vrouw bent. Ze nemen de tijd en geven het juiste advies op maat.
Super te horen dat je zo tevreden bent, en onze manier van werken zo waardeert! Inderdaad: we helpen iedereen zo goed mogelijk met het vinden van een paar gave hoge hakken. Man of vrouw, grote maat of kleine maat, volle kuit of slanke benen. Zó veel artikelen op voorraad in onze winkel in Rotterdam - daar móet wat passends tussen zitten! Dank voor jouw review en graag tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette - Sandra
Nadat ik mijn schoenen had besteld is alles zeer vlot verlopen. Ik had de bevestigingsmails over het hoofd gezien maar kreeg zeer snel antwoord wanneer ik hier zelf naar vroeg. De schoenen waren ook netjes en snel ( met een extra verrassing! ) geleverd 🙏
Hi! Superfijn dat je zo tevreden bent! Het gebeurt inderdaad soms dat mailtje niet aankomen, zeker bij @hotmail.com of @gmail.com adressen wil het nog wel eens gebeuren dat we in een spam-filter belanden. Gelukkig heb je onze berichten toch gevonden. Goed te lezen dat je zo tevreden bent! Hartelijke groet en een fijne dag, Team Silhouette - Sandra
Laarzen die ik had besteld waren snel geleverd. Ik ben nu al aan het kijken voor de volgende nieuwe schoenen. Geweldig goede keus ook voor grote maten.
Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent! Mocht je er niet helemaal uitkomen, en door de spreekwoordelijke bomen het bos even niet meer zien, laat het ons gerust weten, we helpen je graag! Hartelijke groet, Team Silhouette
Door de Corona virus niet shoppen dan maar via de webshop. Toch nog steeds dezelfde service!!!!
Tsja.... dat virus is wel echt een ding. Gelukkig heb je ons online bezocht - dank voor je support! Hopelijk is dit snel achter de rug en kun je weer lekker shinen met je nieuwe hakken :-) Groet, Team Silhouette
Goede ervaring, supersnel en gratis verassing toppie
:-) Dankjewel!!! Heel hartelijke groet en nogmaals veel plezier van je nieuwe hakken! Team Silhouette - Sandra
Karel Doormanstraat 467
3012GH Rotterdam
Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur. Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar. Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!