Altijd heel behulpzaam!
Superlief, dankjewel! Groetjes van ons allemaal!
Het is leuk om daar te winkelen ze hebben zoveel en ze hebben een fijn team
Superlief, dankjewel! Groetjes van ons allemaal!
Snelle levering en bij telefonisch contact erg vriendelijk te woord gestaan. Helaas was de kwaliteit en pasvorm van de bestelde laarzen niet goed. Ik heb schoenmaat 38, maar de laars leek wel maat 36. Ik kon met mijn voeten niet in de laarzen. Heel erg jammer.
Hi! Jammer dat de laarzen niet pasten. Beetje jammer dat je dan de kwaliteit een 2 geeft, maar ik snap dat je het jammer vindt dat je aankoop niet goed paste. We hebben je retour nog even goed bekeken - wellicht wás het inderdaad een verkeerde maat - maar collega Mies met een maat 38 heeft 'jouw' laarzen en een ander paar laarzen van dezelfde serie in maat 38 gepast en ze vallen beiden goed op maat. Wellicht komt het door een hoge wreef, dat je de laarzen niet in kwam. Jammer. Misschien is het een idee een volgende keer onze winkel eens te bezoeken? Ik snap dat die niet om de hoek is, maar een lang weekend Rotterdam, als deze Corona-ellende achter de rug is, is misschien een leuk idee om te combineren met een tripje naar Silhouette :-) Fijne dag! Groet, Team Silhouette - Sandra
Zeer tevreden!
Top! Superfijn! Hartelijke groet, Team Silhouette
Ruim 15 jaar koop ik al mijn hakken bij Silhouette. Je wordt altijd goed geholpen. Ze kennen alle modellen, die ze in huis hebben en hebben ook kennis over een goede fit van schoenen met hoge hakken. Daardoor ben je altijd verzekerd van goed advies. Prijs-kwaliteitverhouding is goed. Is het altijd geweest. Je kan de hele dag op de schoenen van Silhouette lopen.
Ah.... zo leuk te horen dat je al zo lang fan van ons bent!!!! Heel veel plezier weer van je nieuwe hakken en tot een volgende keer, groetjes van ons allemaal!
Ruim 20 jaar shop ik reeds bij Silhouette; al jaren met heel veel tevredenheid!
Haha, jij bent inderdaad een echte recidivist ;-) ;-) Ondertussen kun je denk ik een eigen mini-Silhouette beginnen, alhoewel.... jij zult ook geregeld wat weg moeten gooien omdat het helemaal versleten is. En dat is helemaal fijn, want dan heb je heel veel plezier van je nieuwe hakken gehad :-) Ook bij dit nieuwe paar wensen we je weer heel veel draagplezier en natuurlijk een heel fijn weekend! Groet, Sandra - Silhouette
Hartstikke snel geleverd, goede informatie op de website en balletes erbij om te testen die ik gratis mocht houden omdat ik de schoenen ook heb gehouden. Hartstikke top!
Super, hartstikke bedankt voor je mooie beoordeling en nogmaals heel veel plezier van je nieuwe hakken! Groet, Team Silhouette
Very good web-site with great pictures and very easy ordering. Great range of shies and boots. Highly recommended!
Thank you SOOOO much for your feedback! Have a nice day! Regards, Team Silhouette
Ik werd zeer goed geholpen via Instagram en vervolgend per mail om de juiste poseerschoenen te kopen. Ook kreeg ik een cadeautje bij de schoenen geleverd, nl. voetkussentjes. Dank je wel voor jullie topservice.
Superlief, dankjewel! Heel veel plezier van je nieuwe hakken. Succes met oefenen - je wedstrijd zal helaas voorlopig door het Corona-virus uitgesteld zijn, vermoed ik, maar dat komt vast goed en dan zul je ongetwijfeld shinen op het podium! Hartelijke groet, Team Silhouette
Schoenen werden snel geleverd! Goede kwaliteit en krijg er gratis kussentjes bij
Dankjewel voor je mooie feedback! Hartelijke groet, Team Silhouette
De eerste bestelling van mij, die werd keurig netjes op tijd geleverd met een leuke attentie extra. Ik kom zeker terug.
Dat is leuk om te horen! Fijn dat je zo tevreden bent. Tot een volgende keer, wellicht in de winkel in Rotterdam, en anders via de webshop! Groet, Team Silhouette
Snelle levering, perfecte kwaliteit van laarzen
Super, dank voor je mooie beoordeling! Hartelijke groet en nogmaals veel plezier van je nieuwe laarzen, Sandra - Silhouette
Goede en snelle service
Superbedankt voor je feedback en mooie cijfer! Hartelijke groet, Team Silhouette
Heel makkelijk om terug te sturen en te ruilen. Ik wilde de schoenen in een kleinere maat ruilen. Had de goede maat erg snel weer binnen. Dus top
Super! Altijd fijn om te lezen dat ruilingen ook goed en snel verlopen en natuurlijk nóg fijner te lezen dat deze helemaal naar je zin zijn :-) Heel veel plezier er nogmaals van en een fijne dag! Groet, Team Silhouette
Ik had hier wat besteld maar was toch uiteindelijk niet combineerbaar met mijn trouwjurk. Maar zonder problemen retour kunnen sturen. Mooie kwaliteit en goed gevoel bij. Koop hier zeker nogmaals.
Jammer dat het toch niet helemaal matchte met je trouwjurk, maar fijn te horen dat alles wel naar je zin is verlopen! Mocht het niet lukken met je schoenen, dan is het wellicht een idee om een keer naar de winkel te komen. Neem dan even een sample van de stof van je jurk mee en eventueel een foto van de jurk, zodat we samen met jou kunnen zoeken naar de perfecte schoen voor jouw grote dag! Hartelijke groet, Sandra - Silhouette
Laarzen zijn mooi en perfect en netjes verpakt. Aflevering volledig volgens schema en goede bijsluiter hoe laarzen aan te trekken. Ze staan schitterend bij mijn vrouw en zij is er ook zeer content over
Wauw, super te horen dat ze bij jullie beiden zo goed in de smaak vallen :-) Heel veel plezier er nogmaals van en een fijne dag! Groet, Team Silhouette
Snel geleverd, netjes verpakt. Leuk met een persoonlijke notitie erbij, goede kwaliteit pumps
Hartstikke bedankt voor je feedback! Groet, Team Silhouette
Mooi conditie, voldoet aan mijn verwachting, maat is goed en je krijgt een kado
Top te horen dat je zo tevreden bent, nogmaals heel veel plezier van je nieuwe hakken! Groet, Team Silhouette
Goede kwaliteit prijs verhouding.. snel en vriendelijke mensen 👍🏽
Super, dankjewel!!! Hartelijke groet, Team Silhouette
Keurig verpakt en snel geleverd met goede instructies. Helaas pastte de schoenen niet maar zou een volgende keer gerust weer bestellen
Dankjewel voor je mooie beoordeling! Jammergenoeg is het nu even niet gelukt, maar wellicht gaat het volgende keer wel helemaal goed en vind je iets moois dat ook goed past :-) Hartelijke groet, Team Silhouette
Snel en goed geleverd! Super blij met mijn nieuwe paar hakken (en ook nog een gratis cadeautje er bij gekregen)!
Super, heel hartelijk dank voor je reactie! Groet, Team Silhouette - Sandra
Erg goed levering top. Top laarsen erg mooi
Super, dankjewel voor je mooie review! Hartelijke groet, Team Silhouette
goed aanbod goede prijzen snel advies ik ga ervan uit dat retourbeleid ook goed zal verlopen
Hi! Dank voor je mooie review! Jammer dat het niet is gelukt met je nieuwe hakken. Wellicht is het een keer een optie voor je om naar de winkel te komen, dan moet het zeker lukken iets leuks te vinden dat ook goed past ! Je retour is bij ons binnen gekomen en natuurlijk hebben we die gelijk verwerkt. Niets zo vervelend als lang moeten wachten op een retourbetaling van een webshop, daarom pakken wij retouren altijd direct op als ze bij ons binnenkomen en heb je vaak met 1, uiterlijk 2 dagen het geld al weer op je rekening terug. Hartelijke groet, Team Silhouette - Sandra
Goeie en snelle service Leuke schoenen echt een aanrader
Superlief, dankjewel voor je mooie woorden! Groet, Team Silhouette
Weer een paar mooie hoge hakken van goede kwaliteit voor een super prijs!
Super, dankjewel voor je toffe review! Hartelijke groet, Team Silhouette
Karel Doormanstraat 467
3012GH Rotterdam
Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur. Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar. Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!