Vlak voor kerst een paar laarzen bestelt, bleken echter toch wat te groot. Na contact met de winkel opgenomen, deze in de winkel om gaan ruilen. Zonder poespas meteen naar achter mee genomen om verder te passen (Wat meteen werd ingevuld door het personeel aangezien er best wat meerdere klanten aanwezig waren). Allemaal geen enkel probleem en nog handige tips en advies mee gekregen. Zodoende ook met een ander (beter passend/ ogend) paar de winkel verlaten.
Fijn dat het nu helemaal naar je zin is. Naar aanleiding van je telefoontje hebben we gelijk ons team ingeseind zodat je snel even buiten alle drukte kon passen. Dan is het toch net even wat relaxter passen voor jou als man. Het paar dat je nu hebt past inderdaad veel beter, niet alleen aan de voet maar ook bij jouw postuur. Goed dat ze zo in de smaak vallen. Heel veel plezier er nogmaals van en je weet ons te vinden als we nog iets voor je kunnen doen! Groet, Team Silhouette
Hele goede service. Vragen worden snel beantwoord en de bestelde schoenen worden snel bezorgt. Ik ben naar de winkel gegaan omdat wat vragen had over de pasvorm van schoenen die ik eerder had besteld. Er werd alle tijd genomen om te kijken waarom de schoen niet meer goed zat. Uiteindelijk bleek de oplossing een simpel zooltje te zijn. Deze kreeg ik gewoon gratis mee. Kortom ben je van plan nieuwe hakken aan te schaffen. Ga hier echt even langs voor advies.
Hi! Was goed dat je even naar de winkel kwam. Nu weten we zeker dat de door jou bestelde sandalen goed passen én hebben we je kunnen helpen met de pumps zodat je die nu ook weer lekker vaak kunt dragen! Hartelijke groet en bedankt voor je terugkoppeling, groet, Sandra - Silhouette
Goede en snelle service, mooie schoenen. Hier ga ik zeker nog vaker bestellen!
Super, fijn dat je zo tevreden bent! Dank voor je mooie beoordeling, groet, Team Silhouette
top
Ontzettend bedankt voor je heldere, eerlijke, supergoede beoordeling! Fijne dag, hartelijke groet, Team Silhouette
Super snelle levering en kreeg er gratis kussentjes bij. Super goed op de hoogte gehouden van levering. Kortom een absolute aanrader en ga er zeker vaker mijn hakken bestellen.
Fijn te horen dat alles zo naar je zin is! Tot een volgende keer en voor nu nogmaals heel veel plezier van je nieuwe aankoop, groet, Team Silhouette
Snelle levering. Fabricagefout eerste schoen maar direct gezien voor verzending en gemeld en geld teruggestort. Tweede waren perfect. Snelle levering, heel vriendelijk! Gratis kussentjes bijgekregen.
Yep. Helaas ging er de eerste keer iets mis met het paar dat we voor je hadden klaarstaan. Dat zag er niet netjes uit. En natuurlijk handelen we dat gelijk af, zodat je niet op je geld hoeft te wachten. Heel fijn dat je ons nog een tweede kans gunde om het goed met je te maken. Goed te lezen dat deze schoenen helemaal naar je zin zijn. Nogmaals heel veel plezier ervan en wellicht tot een volgende keer! Hartelijke groet, Team Silhouette
Super! Heel hartelijk dank voor je mooie beoordeling, groet, Team Silhouette
Snel verstuurd en ook snelle reactie op mijn vraag. Buiten dat ook nog eens erg vriendelijk en persoonlijke service. Aanrader deze winkel. Ik koop hier zeker nog eens een paar mooie "high heels" als kado voor mijn vrouw.
Wauw, dank voor je mooie reactie! En superfijn dat het bij zowel jou als je vrouw in de smaak viel :-) Tot een volgende keer, wellicht! Hartelijke groet, Sandra - Silhouette
Groot assortiment, mooie schoenen, perfect op tijd geleverd, kwaliteit en service!
Super! Hier gaan we van blozen :-) Dank voor je mooie woorden, groet, Team Silhouette - Sandra
Juiste maat kunnen bestellen door de extra info op de site. Betaling via overschrijving met goede feedback over het ontvanger er van. Snelle levering!
Hartstikke bedankt voor je terugkoppeling! Hartelijke groet, Team Silhouette
Mooie schoenen en super vriendelijk personeel met goed advies
Nice! Dankjewel! Groet, Team Silhouette
perfecte snelle levering.
Dankjewel! Fijne dag, Groet, Team Silhouette
deze geweldige schoenenzaak in hartje Rotterdam bezoeken wij sinds meer dan 9 jaar nu. Telkenmale top bediening en kwaliteit
♥! Lief van jullie! Hartelijke groeten in het mooie Belgie en tot een volgende keer! Groet, Sandra - Silhouette
Keurige levering met cadeautje en handgeschreven(!) quote van de medewerkster. Schoenen ook geleverd in originele doos met beschermzakjes erbij.
:-) Dankjewel! Groet, Team Silhouette
De bestelde schoenen de dag erna al in huis. En een persoonlijk geschreven noot op de rekening maakt t net wat persoonlijker.
Hartstikke bedankt! Groet, Team Silhouette
Mooie schoenen, eerlijke prijzen en super snelle levering ! Aanrader!
Thanks! Wat fijn dat je zo tevreden bent :-) Tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette - Sandra
2 paar hakken besteld voor een feest. Er zaten gratis voetkussentjes bij om uit te proberen. Dit vond ik echt service! Mooie pumps, goede prijs. Ik hou ze beide!
Superfijn dat je zo tevreden bent en allebei de paren helemaal naar je zin zijn :-) Tot een volgende keer, wellicht! Groet, Team Silhouette
Ik ben super blij met mijn aankoop🥰
Fijn te horen! Hartelijke groet, Team Silhouette
Leuke contacten en goede adviezen. Aanrader. Ook voor grotere maten.
Dankjewel voor je feedback! Fijn te horen dat je zo tevreden bent. Tot een volgende keer, wellicht! Groet, Team Silhouette - Sandra
Kom er al jaren . Voor het eerst Online besteld. Net zoals in de winkel Is de derde super
:-) Fijn dat onze webshop in jouw beleving een verlengstuk is van de winkel :-) Groet, Team Silhouette
De eerste keer te grote maat besteld. Terug gestuurd voor een maat kleiner en weer ontvangen. Super service. Mooie schoenen ben er blij mee. Ik heb zelfs een folder aan mijn zus mee gegeven.
Online schoenen besteld, die niet naar wens waren. Geruild in de winkel en daar uitstekend en vriendelijk geholpen.
Super dat het in de winkel gelukt is iets naar je zin te vinden! Je bent niet de enige die met 'de doos onder de arm' naar de winkel komt als het toch niet helemaal naar de zin is. Top dat je nu iets moois hebt, heel veel plezier er nogmaals van! Groet, Team Silhouette - Sandra
Goede snelle service en snelle levering. Altijd goede prijs/kwaliteit verhouding. Altijd een goede hak op voorraad, duidelijke omschrijving van de schoenen/laarzen. Heel simpel: een prima adres!!
Heerlijk, wat een geweldige review :-) Wij houden ervan, dankjewel! Liefs, Team Silhouette
Gekocht voor mijn vrouw. Zij heeft een iets grotere maat. Soms moeilijk om iets leuks te vinden voor haar. Met het maatadvies passen de laarzen perfect
Hartstikke fijn dat je zo tevreden bent! Groet, Team Silhouette
Leuk die handgeschreven attentie bij de schoenen 😀
:-) Dankjewel! Groet, Team Silhouette
Karel Doormanstraat 467
3012GH Rotterdam
Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur. Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar. Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!