Pluspunten
Eerste keer vanuit België besteld bij dit bedrijf en uitstekende service!aanrader!
Pluspunten
Snelheid in het levering en super aardig personeel :)
Pluspunten
Dit bedrijf weet duidelijk hoe om te gaan met klanten . Echte Toppers
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Goed advies Snelle levering
Pluspunten
Mooie en duidelijke website. Hele mooie collectie met een goede prijs.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten, jullie bestaan niet voor niets al zo lang.
Pluspunten
Kreeg een persoonlijke mail, met daarin specifieke instructies over de bestelde schoenen. Hoe deze te dragen, en klaar te maken. Bestelling kwam binnen 24 uur binnen, was netjes verpakt. Met een persoonlijk berichtje erbij was het net een cadeautje uitpakken. Alleen had ik deze zelf uitgezocht :)
VerbeterpuntenDe inlegzooltjes die erbij geleverd werden. De instructies die erbij zaten vond ik niet echt duidelijk. Ook misschien omdat ik dichte schoenen had besteld, waren de zooltjes erg lastig om in te leggen. Ik kreeg aan het einde van de avond ook behoorlijk branderige pijn door ze.
Pluspunten
Super leuke, aardige mensen. Doen wat ze beloven!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede snelle communicatie via de mail.
Pluspunten
Zeer behulpzaam en erg klantvriendelijk.
Pluspunten
Zeer correcte afwikkeling van online order... persoonlijke tint in communicatie. Leuke attentie.
Meegaan met deze tijd. Bij retour van nieuwe producten, geld terug geven i.p.v een voucher.
Hallo Samira, deze review komt niet als een verrassing. Jouw vriendin bracht jouw aankoop namens jou terug en kreeg inderdaad een waardebon. Zélfs terwijl de retourtermijn al ruimschoots verstreken was, omdat we jouw vriendin niet met de schoenen wilden laten zitten. In plaats van op een respectvolle manier met ons in gesprek te gaan of er een andere oplossing mogelijk was, schreef jij direct een e-mail-op-hoge-poten waarvan de strekking was 'ik meld dit bij ConsuWijzer en plaats een negatieve review als ik mijn geld niet terug krijg'. Van deze manier van chantage en internet trolling zijn wij niet gediend. Ik hoop dat het plaatsen van deze review je helpt je teleurstelling te verwerken en wens je een fijn weekend! Groet, Sandra
Pluspunten
Goed product en een goede prijs kwaliteit verhouding snelle levering top bedrijf
VerbeterpuntenGeen ga zo door
Pluspunten
Goede service, en fijn dat je bestelling nagekeken word voor dat ze het verzenden. De bestelde laarzen hadden een beschadiging, maar werd daar netjes over gemaild en samen tot een perfecte oplossing gekomen. Een echte aanrader, wij gaan zeker nog vaker online en zowel in de winkel shoppen.
Pluspunten
Superlief dat je een berichtje krijg waarin ze melden dat je gratis kussentjes krijgt bij je pumps. Ze geven goed advies in de winkel.
Pluspunten
Fijn en leuk om in de winkel te zijn
VerbeterpuntenGeen alles ok
Verbeterpunten.
Pluspunten
Ik vond het super tof dat er een handgeschreven memo bij zat om me plezier te wensen met mijn aankoop. Sofkussentjes kreeg ik erbij cadeau voor optimale plezier bij het dragen. Prima verzorgd pakket!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Ik weet het gewoon niet meer! Ben al heel lang klant en nog nooit een vervelende ervaring gehad. Hulp, advies, contact is allemaal toppie! Waren er maar meer bedrijven die zo goed en fijn omgingen met hun klanten!
VerbeterpuntenDie bestaan niet!
Karel Doormanstraat 467
3012GH Rotterdam
Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur. Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar. Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!