Pluspunten
Goede en prettige communicatie, goed advies, snelle levering en producten conform verwachting.
Wauw, superfijn, dankjewel! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Doen wat er beloofd wordt en zijn helder en snel in de communicatie! Complimenten!!
Wauw, super, TOP! Dankjewel voor je prachtige review! Hartelijke groet en een fijne dag, Team Silhouette
:-D :-D Dank!!!!! Groet, Team Silhouette
Dankjewel voor je beoordeling! Groet en een fijne dag, Team Silhouette
Pluspunten
Leuk 'persoonlijk' contact
Heel hartelijk dank voor je mooie review en fijn dat je het persoonlijke contact waardeert. Wij proberen online een beetje persoonlijker te maken, alsof je in onze winkel staat ;-) Fijne dag! Hartelijke groet en wellicht tot een volgende keer, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Uitgebreide collecties schoenen en laarzen goed verzorgde website waarbij ook geadviseerd over de maatvoering en goede foto's
Dankjewel voor je tijd ons te beoordelen! Hartstikke fijn dat je ons laat weten wat je van onze spullen en manier van werken vindt. Geen uitbreidingsplannen, helaas, naar het Noorden. Maar Rotterdam is zó leuk, dat een tripje naar het Rotterdamse misschien wel een leuke is voor op de wishlist? ;-) Groet en een fijne dag, Team Silhouette
Pluspunten
Al vaker hier besteld. Mooie collectie schoenen, goed bereikbaar en altijd snelle levering! Ook een foutje met verzenden is a la minute opgepakt en opgelost. Uitstekende service en zeer klantgericht.
Superbedankt! Fijne dag, en tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Dankjewel voor je prachtige beoordeling! Super dat alles naar je zin was. Veel plezier van je nieuwe hoge hakken en tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Heel hartelijk dank voor je mooie review! Fijne dag! Hartelijke groet en wellicht tot een volgende keer, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Snel, netjes, denken aan de klant en geven extra persoonlijke informatie en producten dat ze weten je nodig zal hebben.
Pluspunten
Als personeel denkt dat de laarzen te wijd zijn adviseren ze andere laarzen top ben blij met de laarzen. Dit bij een bestelling via internet.
Jaaa! Goed dat we even contact hadden hè. Fijn dat ze helemaal naar je zin zijn en goed passen. Misschien zien we je een volgende keer wel in de winkel, die is niet ver bij je vandaan! Groetjes en een fijne dag, Sandra - Silhouette
Dankjewel voor je prachtige beoordeling! Super dat alles naar je zin was. Veel plezier van je nieuwe hoge hakken en tot een volgende keer! Fijne dag, Team Silhouette
Pluspunten
Mooie schoenen prima levering, leuk die extra inlegzooltjes. Goede prijs
VerbeterpuntenNee
Dank, dank, dank!! Groet, Team Silhouette
Dankjewel voor je beoordeling, heel veel plezier van je nieuwe schoenen en een fijne dag! Groet, Team Silhouette - Sandra
Pluspunten
Mooie schoenen voor leuke prijs. Snel geleverd.
VerbeterpuntenX
Straight A's! We love it! Dankjewel :-) Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Goed ingepakt en mooie producten! Helaas een paar schoenen die niet bij me pasten omdat het door de doorschijnende bandjes leek alsof mijn voet er was ingepropt en klem zat.. (nadeel van online shoppen natuurlijk) maar de maat was goed! Meteen 3 paar andere besteld
Tsja, die doorzichtige schoenen kunnen superleuk zijn, maar zijn niet voor iedereen een goed idee ;-) Gelukkig waren de andere wel naar je zin, hopelijk heb je daar heel veel dansplezier van :-D Hartelijke groet en een fijne dag! Team Silhouette - Sandra
Pluspunten
Online bestellingen verlopen soepel en snel. Het contact via e-mail verloopt goed, een snelle respons terug. Daarna nieuwsgierig en in de winkel geweest. Daar was het personeel erg aardig en behulpzaam. Echt super. De producten zijn ook mooi en worden zeer snel geleverd. Alles bij elkaar een verademing.
Ow, wat superleuk dat je nav een weborder bij ons binnen bent gestapt in de winkel in Rotterdam! Goed te lezen dat je zo tevreden bent. Heel leuk om te horen. Heel veel plezier van je schoenen en wellicht tot een volgende keer, online of offline! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Snelle en vriendelijke communicatie per e-mail. Snelle levering. Pumps worden netjes verpakt in aparte zakjes. Altijd mooie pumps tegen lage prijzen. Ik kreeg een cadeautje bij de levering :-).
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Daar de maat die ik bestelde ondertussen uitverkocht was, deed het personeel een ander voorstel. En dat werd snel afgehandeld, zeker voor herhaling vatbaar. Dikke pluim
Wat fijn dat mijn collega's je zo snel en goed geholpen hebben, ik heb je review laten lezen en ze bedanken je voor je compliment! Heel hartelijk dank en een fijne dag, Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Geweldige service heel duidelijk en snelle levering !!
Hartststikke bedankt! Fijn dat je zo tevreden bent :-D Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Voor de 2e keer schoenen besteld
Superbedankt voor je mooie complimenten, heel fijn dat je zo tevreden bent! Hopelijk zien we je nog vaak terug in onze online shop of echte winkel ;-) Voor nu heel veel plezier van je nieuwe hoge hakken en een fijne dag! Groetjes, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Als altijd geweldige persoonlijke communicatie. Ze kennen hun klanten goed. Ze denken mee en helpen graag. Topbedrijf!
VerbeterpuntenNog steeds niets te verzinnen. :-)
Dankjewel voor je mooie woorden! Groet en tot een volgende keer! Sandra - Silhouette
Wauw, superbedankt! Groet, Team Silhouette
Karel Doormanstraat 467
3012GH Rotterdam
Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur. Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar. Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!