Pluspunten
Super blij met mijn silhouette schoenen. Heel snel en netjes bezorgd
Heel hartelijk dank voor jouw mooie beoordeling en graag tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
kosteloos achteraf betalen
Dank voor jouw review! Fijn dat alles naar je zin is. Kosteloos achteraf betalen is voor ons vooralsnog nog geen optie (er zijn namelijk nog veel meer kosten die jij níet op jouw rekening terug ziet, waardoor volledig gratis voor de consument eigenlijk niet haalbaar is), maar wellicht is dat iets voor in de toekomst ;-) Dank voor jouw aankoop en wellicht tot een volgende keer! Groet en een fijne avond, team Silhouette
Pluspunten
Wat zijn jullie ontzettend snel! En nog is vriendelijk ook! Super blij met het attende berichtje dat ik zojuist in mijn mailbox kreeg, over dat mijn pumps onderweg zijn :) heel erg bedankt voor de vriendelijkheid en de snelle service. Nu wachten op mijn mooie pumps ☺️
VerbeterpuntenSite is in principe prima te begrijpen, echter moet het wellicht wat beter ingericht worden voor de ooglust (mooi logo, leuke kleuren, etc.) succes!
Heel hartelijk dank voor jouw complimenten en jouw feedback over de aanpassingen die we zouden kunnen overwegen voor de site, daar kunnen we zeker wat mee en die nemen we ook zeker mee! Heel veel plezier van je nieuwe hakken en misschien tot een volgende keer, groet, Team Silhouette
Pluspunten
Ik werd heel vriendelijk geholpen, toen mijn maat niet meer op de website stond, goede communicatie, en kreeg er nog een extra kadootje bij!
Super, heel hartelijk dank voor je prachtige review! We hopen dat je aankoop naar je zin is en zien je wellicht volgend jaar nog een keer in onze shop terug ;-) Hartelijke groet, Team Silhouette
Pluspunten
Het product werd erg snel geleverd, ondank dat ik het in het weekend had besteld. Daarnaast kreeg ik een leuk extraatje bij mijn bestelling. Top!
VerbeterpuntenGeen.
Heel erg bedankt voor je mooie review! Super dat je even de tijd hebt genomen om ons te beoordelen, dat waarderen we enorm. Heel veel plezier van de aankoop en wellicht tot een volgende keer, Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Snelle levering en kussentjes erbij gekregen. Top!
VerbeterpuntenDe kopjes op de site vond ik een beetje onduidelijk (maar misschien komt dat omdat ik niet heel veel verstand heb van hakken)
Hartstikke bedankt voor je feedback! Die nemen we zeker mee bij de aanpassingen op de website :-) Groet en een fijne avond, Team Silhouette
Pluspunten
Ik kreeg heel snel andwoord op mijn mails.. de bestelling komt ook super snel aan... en het allerbeste de pumps zijn geweldig!!
VerbeterpuntenIk ben tevreden.. dus ik heb nu geen verbeterpunten..
Superbedankt voor je prachtige review! Heel fijn te horen dat je zo tevreden bent :-) Groet en een fijne avond! Team Silhouette
Hartstikke bedankt voor je beoordeling! Groet en een fijne dag, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Goed geholpen, en de eerste schoenenwinkel die me opvoed en me verteld hoe ik kan voorkomen dat pumps uitschieten! Super vriendelijk personeel en extra schoenzooltjes meegekregen. Bestel al jaren hier en hierdoor zal ik nog eerder eerst bij hun kijken.
VerbeterpuntenGrotere winkel! Ik denk dat de winkel een beetje uit zijn voegen is gebarsten! Een ruimere fysieke winkel en een opfrissing van zowel het logo, website, uitstraling en winkel zou ik wel meegeven. Je kan al redelijk zoeken op de website maar dit kan nog beter.
Hahaha, ik zal je bericht ook even doorsturen naar de dames op de winkelvloer :-) Hartstikke fijn dat je zo tevreden bent! Enne.... wij hebben gewoon heel veel last van keuzestress. En daarom hebben we gewoon té veel hoge hakken, haha. Een opfrisser voor de website wordt achter de schermen gerealiseerd en zeker het zoeken wordt dan op de schop genomen. Dank voor jouw feedback en heel veel plezier van je nieuwe hakken! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Service, snelheid van reageren, meedenken. Ik zou zeggen, kan niet beter!
VerbeterpuntenOok een winkel in het Noorden!
Super, ontzettend bedankt! Helaas geen plannen voor een winkel in het Noorden. Maar goed te lezen dat het online ook bevalt :-) Je weet ons te vinden, en gelukkig bezorgt DHL overal :-) Groet en een fijne dag! Team Silhouette
Pluspunten
Ben reeds ter plaatse gaan komen en nu online. Prima service met kennis van zaken.
Heel hartelijk dank voor je prachtige review en complimenten! Tot een volgende keer, online of offline :-) Groetjes! Team Silhouette
Pluspunten
Prachtige laarzen voor een schappelijke prijs. Goede productomschrijving.
Hartstikke bedankt voor je feedback! Fijn dat alles naar je zin is. Als we nog eens iets voor je kunnen doen, weet je ons te vinden! Groet en een fijne dag, Team Silhouette
Pluspunten
Super snelle levering! Alles word heel duidelijk omschreven. Klantvriendelijkheid is top
Heel hartelijk bedankt voor je prachtige beoordeling en je complimenten! Heel veel plezier van je nieuwe aankoop en tot een volgende keer :-) Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Blijf het schrijven. Perfecte service, vriendelijk en snel.
VerbeterpuntenGeen, ga vooral zo door
Lief, DANK! Hartstikke fijn :-) Groetjes en een dikke knuffel! :-) Sandra - Silhouette
Pluspunten
Waanzinnig hoeveel hakken per m2
Dankjewel voor je beoordeling! Groet en een fijn weekend, Team Silhouette
Pluspunten
snel, betaalbaar en grote keuze
Verbeterpuntenbetere zoekfunctie op de site zou fijn zijn
Hartstikke bedankt voor je feedback! Helemaal mee eens - de zoekfunctie kan vele malen beter. Op de achtergrond zijn we daar druk mee bezig. Mocht je in de tussentijd iets zoeken en het niet kunnen vinden, mail ons gerust! Dan helpen we je graag persoonlijk verder :-) Groet en een heel fijne dag! Team Silhouette
Super, onwijs bedankt voor jouw beoordeling! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
0.1
VerbeterpuntenMoet veel verbeteren
Hallo Meryem, het verbaast me niet dat je ook dit medium aangrijpt om je beklag te doen. Zoals je ziet bij onze reviews reageren wij op elk bericht, dus ook op dat van jou. Het lukt ons echter niet om in 500 karakters de inhoud van jouw en mijn e-mailberichten samen te vatten. Jij kunt je er niet in vinden dat wij je naar een schoenmaker verwijzen om de versleten dopjes van je naaldhakken te laten vervangen. Ik probeerde je uit te leggen, dat dit niets met de kwaliteit van jouw schoenen te maken heeft maar jij blijft hangen in jouw onvrede. Jammer. Hier de link naar mijn antwoord op jouw facebookbericht (ook voor iedereen die het het hele verhaal wil lezen): https://business.facebook.com/Silhouette.nl/posts/1487876521249647. Groet, Sandra
Pluspunten
Niks op aan te merken, alles netjes in orde.
VerbeterpuntenNee ga zo door.
Super, hartstikke bedankt voor je mooie cijfer! En nu maar hopen dat de schoentjes bij je vriendin in de smaak zullen vallen... ;-) (en anders weet jij, of zij, ons ook te vinden, maar volgens mij heb je een hartstikke goed kadootje gescoord, hihi) Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Superproducten! En ook netjes ingepakt, leuk dat ik er inlegzooltjes bij kreeg!!
VerbeterpuntenIk had problemen met de levering, omdat de bezorger een aantal keer niet heeft aangebeld en op niet thuis heeft gezet. Ik heb dit al besproken met DHL-Parcel, kunnen jullie natuurlijk niet zo veel aan doen:)
Hartstikke bedankt voor jouw beoordeling. Vervelend dat het met het leveren door DHL niet helemaal soepel ging; ik ben gelijk even in de backoffice gaan kijken en zie dat het door DHL opgepakt is. Gelukkig heb je je order ontvangen en is alles naar wens. Heel veel plezier ervan en tot een volgende keer! ;-) Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Zeer persoonlijke benadering en altijd bereid om tot een oplossing te komen indien nodig.
VerbeterpuntenPuntje mbt het afbreken van een IDeal betaling waardoor de PayPal kosten niet doorberekend worden aan de klant. Grotere collectie muiltjes met hoge hak zou zeker interessant zijn.
Heel hartelijk dank voor jouw beoordeling! Inderdaad - we zijn achter de schermen bezig om dit probleem op te lossen ;-) Fijn dat de slippers naar wens zijn en heel veel plezier er van! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
goed personeel weten waarover ze praten. Altijd hartelijk en vriendelijk
Hartelijk dank voor je prachtige beoordeling en je complimenten - ik ga ze ook zeker doorgeven aan mijn collega's in de winkel :-) Groet van ons allemaal! Team Silhouette
Pluspunten
Goede service. Schoenen waren zorgvuldig ingepakt.
Heel hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Fijn dat je zo tevreden bent :-) Hartelijke groet, Team Silhouette
Hartelijk dank voor je tijd. Fijn dat je ons wilde beoordelen en hartstikke bedankt voor je mooie cijfer! Groet, Team Silhouette
Super! Hartstikke bedankt voor je prachtige beoordeling! Groet, Sandra
Karel Doormanstraat 467
3012GH Rotterdam
Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur. Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar. Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!