Pluspunten
Leuke vrolijke winkel
VerbeterpuntenMeer foto s
Hartelijk dank voor je review! Jaaaa mee eens! Meer foto's! Grootste probleem is tijdgebrek, en een te grote collectie, haha. We gaan met je tip aan de slag, dank! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Mooie overzichtelijke site. Snelle levering en prachtige laarzen. Kwaliteit ziet er super uit, hopelijk gaan de laarzen lang mee.
Ontzettend bedankt! Ik hoop dat je veel plezier van je laarzen zult hebben :-) En mocht er iets zijn, dan weet je ons te vinden hè! Groet en een fijne dag, Sandra - Silhouette
Hartstikke bedankt voor je mooie cijfer en je tijd om ons te beoordelen! Groet en een fijne dag, Team Silhouette
Hartstikke bedankt voor je tijd om ons te beoordelen, superfijn! Goed te zien dat je tevreden bent. Fijne dag en veel plezier van je aankoop! Groet, Team Silhouette t
Pluspunten
1) zeer persoonlijk contact is geweldig 2) advies super 3) grote maten: héérlijk
VerbeterpuntenOp website kunnen filteren of zoeken op schoenmaat
Super.... dankjewel...!!! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Snelle levering, goede kloppende beschrijving. Concurrerende prijzen.
VerbeterpuntenGeen
Ontzettend bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn dat alles naar wens is, tot een volgende keer wellicht! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Personeel dat de klant een speciaal gevoel geeft echt complimenten
VerbeterpuntenNvt
Hartstikke bedankt, Corry!! Hier gaan we van blozen :-) Fijne dag en veel plezier van je nieuwe aankoop, groet, Team Silhouette
Pluspunten
Snelle levering, extra tips gekregen, netjes verpakt
VerbeterpuntenNvt
Dankjewel, fijn dat je tevreden bent! Groet en wellicht tot een volgende keer! Team Silhouette
Pluspunten
Snel levering, geode product voor de prijs, mooi laarzen met mooie haak
Verbeterpuntenmeer korte laarzen met hoge haak ook verkopen
Hartstikke bedankt voor je complimenten! Fijn dat je tevreden bent :-) En komen regelmatig weer nieuwe modellen binnen, ook nieuwe korte laarsjes met hoge hakken, dus houd de site in de gaten! ;-) Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Er is met de levering even iets mis gegaan. Maar het contact daarover was prima. En alles snel geregeld. De mail bij de bestelling, persoonlijk en erg leuk. En nog een kadootje erbij. Zou zeker weer bestellen :)
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten te bedenken.
Dankjewel voor je mooie review! Ondanks dat er was mis ging, is het gelukkig goed opgelost :-) Heel veel plezier van je nieuwe aankoop! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
hebben super mooie laarzen/schoenen!
Hartstikke fijn, superbedankt voor je mooie beoordeling! Groet, Sandra - Silhouette
SUPER bedankt voor je compliment en je mooie cijfer! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Ontzettend snelle levering. Aantal maal besteld. Laatste keer op vrijdag besteld en zaterdagochtend waren de laarzen er al.
Superfijn te horen! Dat is het allergrootste voordeel van het feit dat we een winkel hebben met de producten en ze gelijk hup uit het magazijn pakken en ze versturen :-) Fijn dat de bezorgdienst ook zo lekker mee deed! Heel veel plezier er weer van en tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Positive
The best shoes webshop I've ever encountered! Very smooth (and responsive) communication, excellent advice!
SuggestionsBoots for petite feet, pls!
Thanks for your review! And........ drum roll..... small boots are due in about two weeks time. Will be online shortly, but do not hesistate to send me an email so I can contact you when they are in! Have a nice evening, Sandra - Silhouette
Super, hartstikke bedankt! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Rotterdam is voor mij niet om de hoek. Per mail gecommuniseerd over het soort laarzen dat ik zocht. En in een keer geslaagd
Hartstikke fijn te horen dat je goed geslaagd bent! Het was even meten en zoeken, maar het is gelukt. Top dat de hoge laarzen naar je zin zijn! Groet, Sandra
Pluspunten
Betrouwbaar internet bedrijf, die snelle feedback geeft en alles snel en correct afhandelt. ik blijft zeker klant.
Verbeterpuntenmaatvoering van de schoenen. Soms ga je langs in de winkel om te passen en dan is je maat uitverkocht bij veel modellen. ik moet van ver komen, dus dat is jammer.
Dank voor jouw feedback! Wat vervelend dat je misgreep toen je in de winkel was. We hebben inderdaad heeeeeeeel veel modellen, maar van alles niet heel veel paar. Vandaar ook dat onze winkel- en webshopvoorraad aan elkaar gekoppeld zijn en we met één voorraad zowel de web- als de winkelklanten bedienen. Gelukkig krijgen we heel vaak nieuwe modellen, dus wellicht zit er volgende keer wel wat voor je tussen. Stuur anders even een mailtje met de modellen die je leuk vindt, zodat we die voor je kunnen reserveren als je langs wilt komen. Dan weet je zeker dat je niet voor niets in de auto stapt! Groet, Sandra - Silhouette
Whoohoo! Dankjewel voor je prachtige 10-en!! Super! Fijn dat alles naar je zin is, heel hartelijke groeten van ons allemaal! Team Silhouette
Hartelijk dank voor je tijd en je review! Groet, Team Silhouette
Super, heel hartelijk bedankt! Fijn dat u zo tevreden bent. Tot een volgende keer wellicht! Groet, Team Silhouette
Top, heel hartelijk dank!!!! Fijn dat alles naar wens is gegaan, heel graag gedaan. Tot een volgende keer, wellicht! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Snelle communicatie en afhandeling.
Heel hartelijk dank voor uw prachtige cijfer! Groet, Team Silhouette
Wauw, super, dankjewel! Onwijs bedankt voor je prachtige beoordeling, groetjes, Sandra - Silhouette
Wauw, superbedankt! Groet! Team Silhouette
Pluspunten
goeie communicatie en snelle levering
Heel hartelijk dank voor jouw mooie cijfer, fijn dat alles naar je zin is! Groet en een fijne avond, Team Silhouette
Karel Doormanstraat 467
3012GH Rotterdam
Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur. Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar. Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!