Hartelijk dank voor uw tijd en mooie cijfer! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Zeer goede service en verstand van zaken. Grote collectie met voor elk wat wils. Ben echt blij met mijn sexy heels!
VerbeterpuntenGa zo door!.. Niets meer aan doen!
Wauw. Dank! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Ik koop steeds on line bij Silhouette en ik ben zeer tevreden over de snelle afhandeling en de vriendelijke communicatie. Omdat ik de schoenen niet ter plekke kan passen vind ik het ook zeer handig dat er op de site informatie staat over hoe groot het schoentje uitvalt. Ik ben een tevreden klant. Goed bezig Silhouette !
Super, dankuwel! Tot een volgende keer, dan maar weer :-) Groet Sandra
Pluspunten
Snelle service en goede kwaliteit van de schoenen /laarzen
Fijn dat u zo tevreden bent, en nog veel fijner dat u dit wilt schrijven in uw beoordeling ;-) Tot een volgende keer, wellicht? ;-) Groet!
Bedankt! :-) Groet, Sandra - Silhouette
Dankuwel! :-) Groet en een fijn weekend! Team Silhouette
Pluspunten
Goede communicatie over eventueel te bestellen produkt (email). Snelle en correcte levering. Zéér goede service!!!
VerbeterpuntenGeen.
Wat een fijne beoordeling, dank u wel! Uw tip over schachthoogtes: dit blijft een lastig iets. Dit omdat de schachten per schoenmaat eigenlijk wisselen. Het is dan vaak fijner, ons de schachten van de modellen die u wenst, te laten opmeten in de juiste maat. Dit is een kleine moeite en doen we graag voor u. Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Heel erg goede communicatie en raadgeving moet ik zeggen. ik zou zeker een miskoop hebben gedaan zonder het advies van Sandra!
Verbeterpunten??
Wauw. Dank! Groet, Sandra (bloos, bloos! :-))
Dank u! Groet, Sandra - Silhouette
Bedankt voor uw beoordeling! Ik heb nog even de pakketverzendhistorie opgevraagd en idd, de zending is later geleverd dan bezorgd. Dit kan zijn, doordat de chauffeur niet alle bestellingen op de route binnen het tijdsbestek kon leveren; dan wordt de zending een dag uitgesteld. Heel vervelend. Ik zal dit ook terugkoppelen aan DHL. Fijne dag! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Good personal service, really felt like i was dealing with real people not just a computer
Thank you, we will continue trying to make online shopping a personal experience! :) Have a nice day! Team Silhouette
Pluspunten
perfecte after service, zelfs maanden nadat een laars van binnen kapot ging
Top, Top, Top! En ja..... soms heb je achteraf een probleempje. Fijn dat we dat op hebben kunnen lossen voor je! Groet, Sandra
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering. Mijn bestelling was helaas niet goed maat het retourneren en de terugbetaling verliep zeer makkelijk en snel.
VerbeterpuntenNvt
:-) Hartelijke dank en wellicht tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Dank u ! Fijn te horen dat alles naar uw zin is! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit en vriendelijke medewerkers
VerbeterpuntenNvt
Dank u vriendelijk voor uw prachtige cijfer! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Gaat een geweldige snelle afhandeling van mijn bestelling. En niets is gelogen op de site. De schoen die je besteld, krijg je ook. Ik raakte in eerste instantie in paniek omdat de huisnummer toevoeging niet bij het aflever adres stond. Ik belde direct naar de winkel en werd uitermate vriendelijk te woord gestaan en werd mij verzekerd dat het pakketje goed geleverd zou worden. Tip top in orde!
:-) :-) SUPER! Complimenten heb ik ook doorgegeven aan ons team in de winkel ;-) Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Super fijne communicatie, ik bestel zonder twijfel weer iets!
Dank u wel! :-) :-) Fijne dag, Team Silhouette
Pluspunten
Super snelle levering en goeie service
Hartelijke dank voor uw beoordeling, fijn dat alles naar uw zin is en de kussentjes van pas kwamen ;-) Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Snelle services! :-)
Hartelijke dank! Fijn dat horen dat alles naar uw zin is! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Snelle afhandeling van de bestelling
Hartelijk dank voor uw tijd! Fijn dat u zo tevreden bent. Tot een volgende keer, wellicht? Groet, Sandra - Silhouette
Hallo! Fijn dat u de tijd wilde nemen om ons te beoordelen. Blij te lezen dat u zo tevreden bent! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Erg klantvriendelijk
Wauw.... Super! Bedankt voor je prachtige cijfer! Tot een volgende keer, wellicht! Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Goeide kwaliteit.. altijd vriendelijk..
VerbeterpuntenZo door gaan
:-) :-) :-) Hartelijke dank! Groet, Sandra - Silhouette
Hartelijk dank voor uw tijd en mooie cijfer! Goed te lezen dat u onze webshop vaker gaat bezoeken :-) Heeft u zich al geabonneerd op de nieuwsbrief? Zo krijgt u regelmatig een berichtje als er nieuwe modellen zijn bijvoorbeeld. En u kunt ons ook vinden op Facebook, voor stylingtips, nieuwe modellen en andere leuke berichtjes! www.facebook.com/silhouette.nl. Groet! Team Silhouette
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Heel hartelijk dank voor uw tijd en beoordeling :-) Groet, Team Silhouette
Karel Doormanstraat 467
3012GH Rotterdam
Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur. Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar. Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!