Superbedankt voor uw tijd en uw mooie cijfer. Heel goed te lezen dat alles naar uw zin is. Wij wensen u nogmaals heel veel plezier van uw aankoop en wellicht tot een volgende keer! Fijne dag! Groet, Team Silhouette
Hartelijke dank voor uw tijd en uw mooie beoordeling. Fijn dat alles naar uw zin is! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
ALTIJD goed, en dat al vele jaren! Weet niets meer te verzinnen. Lekker gewoon zo doorgaan, want alle loftuitingen hebben we algehad!
VerbeterpuntenBestaan niet.
Straight A's - ik zou willen dat ik die vroeger op school behaalde, haha! Fijn dat alles weer naar je zin is. Ik denk dat jij zo ongeveer onze 'oudste' webshopklant bent - niet in fysieke jaren, maar uitgedrukt in klantentrouwheid aan ons bedrijf. En dat waarderen we enorm! Ook wel eens prettig, dat zelfs jíj op een gegeven moment niets meer weet te verzinnen :-D Fijne dag!!!! Groetjes van ons allemaal!
Pluspunten
het is gewoon perfect.en vriendelijk.
Wauw.... hier gaan we helemaal van glimmen! Superbedankt! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
snelle levering goeie service
Verbeterpuntengratis retour
Wauw, wat een mooi cijfer! Bedankt! Fijn dat je tevreden bent. Wij proberen ons maatadvies zo goed mogelijk te geven aan de hand van verschillende pas-sessies in de winkel. Als schoenen steeds bij jou ruim vallen, leef je misschien wel op kleinere voet dan je denkt ;-) ;-) Bij twijfel over een maat kun je ons altijd vooraf contacten. Je weet me te vinden :-) Groet en een fijne dag, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Erg snelle reactie op de email
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Heel veel plezier van uw aankoop en wellicht tot een volgende keer, Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Levering ging helemaal goed
VerbeterpuntenZo 1,2,3 niet te bedenken
Wauw, wat een mooi cijfer - heel hartelijk dank! Fijn dat de schoenen - en de doos! - in de smaak vallen :-) Tot een volgende keer, wellicht? Groet en een fijne dag! Team Silhouette
Hartelijk dank voor uw tijd! Wij wensen u een fijne dag, Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Dat er een e-mail is gestuurd hoe ik de schoenen het beste kan inlopen. Top!
Hartelijk dank voor uw tijd! Heel veel plezier nogmaals van uw order en wellicht tot een volgende keer, in de stenen winkel of de webshop :-) Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Goed persoonlijk advies en snel reactie.
Super, hartelijke dank voor uw prachtige beoordeling! Daar gaan we helemaal van glimmen..... :-) Groet! Team Silhouette
Pluspunten
Snelle levering en als je in de winkel ben wordt je ook vriendelijk geholpen.
Superbedankt, fijn te lezen dat het niet alleen online vlot loopt, maar ook in onze stenen winkel in Rotterdam Centrum. Ik zal de complimenten doorgeven aan de dames op de winkelvloer! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
niets negatief, echt geweldig geholpen via de mail een super contact met de verkoopster wij kunnen helemaal niets negatiefs bedenken en geven alle lof aan dit bedrijf
:-) :-) :-) :-) Hier ga ik heeeeel erg van blozen :-) Superbedankt voor de complimenten! Fijn dat alles naar jullie zin is. Tot een volgende keer, wellicht! Groet, Sandra - Silhouette
Wauw, heel erg bedankt voor uw prachtige cijfer! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Goede service, snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding!
Hartelijke dank voor uw mooie cijfer. Fijn te horen dat alles naar uw wens is gegaan. Wie weet tot een volgende keer, tot een volgende paar high heels! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Zeer groot en gevarieerd productkeuze
Hallo! Ontzettend bedankt voor de tijd die u nam om ons te beoordelen. Wij vinden het fijn te lezen wat u van ons bedrijf en onze service vindt, en ook andere potentiële klanten vinden dit waarschijnlijk fijn te lezen! Heel erg bedankt nogmaals en tot een volgende keer, Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Snelle reactie op vragen per e-mail en snelle levertijd
Dank u wel, wat een mooi cijfer! Uiteraard beantwoorden we uw vragen snel, want het is vervelend heel lang op een antwoord te moeten wachten. Blij dat alles naar wens is geweest en we zien u graag nog eens terug! Groet, Team Silhouette
Dank u voor uw tijd en beoordeling! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Silhouette geeft snel antwoord op vragen gesteld via e-mail, geeft goed advies en goede oplossingen voor eventuele problemen wat betreft de pasvorm van schoenen.
SUPER! Bedankt voor uw mooie cijfer :-) Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Snelle levering. 1 paar schoenen was te klein. Heb ze teruggestuurd en binnen 1 dag het nieuwe paar in huis. Top!
Wauw. Super. Ondanks dat het niet in één keer goed ging, toch zo'n prachtige beoordeling. Fijn dat het nieuwe paar wel past! Heel veel plezier ervan en tot een volgende keer! Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Zeer servicegericht Schoenen waren volgende dag al in huis Ook over ruilen word niet moeilijk gedaan Prachtig assortiment
Hartelijke dank voor de tijd die u heeft genomen om ons te beoordelen. Dit waarderen wij enorm! En inderdaad, soms is het niet in één keer goed en moeten we er alles aan doen om te zorgen dat er zo snel mogelijk wel een passend paar naar uw zin bij u terecht komt ;-) Blij dat u dit waardeert! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
goede service! en aandacht voor de klant!
Super, hartelijk dank! Fijn dat u de tijd wilde nemen ons te beoordelen! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Wat ik ervaren heb is dat de klantvriendelijkheid perfect is en dat het bedrijf er alles aan doet om de klant zo snel mogelijk tevreden probeert te stellen.
VerbeterpuntenNvt
Super, hartelijke dank voor uw complimenten! Nogmaals veel plezier van uw aankoop en tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Alles is goed mooiste en beste schoene zaak
VerbeterpuntenGeen verbeter alles is goed naar wens
Super! Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Tot een volgende keer, Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Alles. Om een voorbeeld te noemen, naast de uitmuntende score in de omschreven criteria, is de service ook uitmuntend. Zo zijn er bij de levering van de high heels sandalettes ook gratis anti-slip kussentjes meegeleverd. Het enigste nadeel van on-line bestellen is dat je de vriendelijkheid en gastvrijheid van de dames in de winkel niet kunt ervaren!
Goedemorgen! Wauw, wat een onwijs leuke beoordeling, hartelijke dank! Fijn dat alles bij het online shoppen ook goed is verlopen. De digitale glimlach krijgt u er natuurlijk bij, maar 'voor het echte resultaat' zien we u graag weer in de winkel! :-) Hartelijke groet, Team Silhouette
Pluspunten
De bestelling verloopt heel vlot, het personeel is heel vriendelijk en u wordt heel goed geholpen.
VerbeterpuntenHet pakket kwam niet aan het juiste adres
Hallo mevrouw, heel hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. U schrijft dat er één kussentje ontbrak - dat is bijzonder vervelend! Ik wil graag een setje nasturen, indien u hier prijs op stelt. Wilt me me per e-mail even laten weten, of u dadt zou wensen? Want een half paar is natuurlijk niet heel handig ;-) Wat betreft de levering: het pakket is bij uw buren aangeboden, omdat u niet thuis was op het moment van levering. Zo hoeft u het pakket niet op te halen bij een servicepunt, maar kunt u even bij de buren binnenstappen. Wij hebben DHL wel aangesproken over het feit, dat ze geen bericht in uw brievenbus achter hebben gelaten, want dat is normaal wel de procedure. Hartelijke groet en een fijne dag, Sandra - Silhouette
Karel Doormanstraat 467
3012GH Rotterdam
Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur. Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar. Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!