Pluspunten
zeer vlot verloop, duidelijke site, perfecte levering (goed verpakt), goede uitleg over het gebruik
Hartelijke dank! Fijn dat u de tijd wilde nemen om ons te beoordelen. Dat waarderen wij enorm! Groet, Team Silhouette
Wauw. Super. Wat een prachtige beoordeling. Fijn dat alles naar uw zin is. Tot een volgende keer! Groet, Sandra - Silhouette
Kort maar krachtig, een prachtig cijfer :-) Dank! Hartelijke groet, Team Silhouette
Dank u! Fijn dat alles naar uw zin is! Tot een volgende keer, wellicht? ;-) Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Goed advies op papier over gebruik. Snelle levering. Toppie!
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn dat alles naar wens is! En inderdaad, sommige tips doen het beter op papier. Dan kunt u het, bij het aanpassen van de schoenen of laarzen die u bestelde, nog even op gemak nalezen! Groet, Team Silhouette
Top, vriendelijk bedankt! Groet, Team Silhouette
Wauw, superbedankt voor uw mooie beoordeling! Hartelijke groet, Team Silhouette
Pluspunten
Goede service en klantvriendelijk
Super, hartelijk dank voor uw mooie cijfer! Ondanks dat het bestelde artikel niet helemaal goed paste, heeft u bij uw komst naar onze winkel iets gevonden dat fijner zat begreep ik van mijn collega in de winkel. Fijn dat het zo opgelost is! Tot een volgende keer, online of offline! Groet, Sandra - Silhouette
Enorm bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn weekend en wellicht tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Wauw. Fijn te lezen dat alles naar wens is! Fijn weekend! Team Silhouette
Super, heel hartelijk dank! Groet en een fijn weekend! Team Silhouette
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling, super fijn dat alles zo goed is verlopen! Tot een volgende keer misschien, en een heel fijn weekend! Groet, Team Silhouette
Heel hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Tot een volgende keer, misschien? Groet en een fijn weekend, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Besteld via webshop - super service ! Zeer snelle levering en uiterst bekwame en vriendelijke mensen die u bij vragen via mail zeer snel te hulp schieten. Hier kopen / komen wij nog.
Whoohoo! Super! Wat een prachtig cijfer en wat een reuzefijne complimenten. Ik heb die natuurlijk gelijk doorgestuurd naar de rest van ons team! Tot een volgende keer maar weer - de laatste order zal inmiddels al wel aangekomen zijn, wellicht? ;-) Groet, Sandra Silhouette
Super, hartelijke dank voor uw prachtige cijfer! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
heel vriendelijk en behulpzaam. zeer snelle levering!
Bedankt voor uw mooie cijfer! Fijn dat horen dat u zo tevreden bent. Tot een volgende keer, wellicht? Groet! Team Silhouette
Pluspunten
Snelle en correcte service
VerbeterpuntenNee
Super, hartelijke dank! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Snelle leveren en super afhandeling na retour sturen.
Hallo! Fijn dat u zo tevreden bent, ondanks dat de schoenen niet goed pasten. Wellicht zien we u nog een keer online, of anders wellicht een keer in onze winkel in Rotterdam Centrum - we zijn daar zeven dagen per week open! Groet en een fijn weekend, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Wat een ruime keuze aan schoenen en laarzen. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Ondanks dat je bij een webshop koopt, krijg je de persoonlijke aandacht van personeel. Wat een unieke service! Ik kreeg na mijn aankoop een mail met tips over mijn bestelde schoenen. Sandra: je bent aanwinst voor het bedrijf! Helaas bleek mijn aankoop te klein. Retour zenden was geen enkel probleem. Sterker nog: op maandag teruggestuurd en op woensdag stond het aankoopbedrag al op mijn rekening! Een absolute aanrader om hier schoenen te kopen!
VerbeterpuntenGa zo door!
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling, jammer dat het deze keer niet is gelukt met je schoenen - hopelijk zit er de volgende keer weer iets voor je bij, dat je wel goed past! Bedankt voor je mooie feedback, ik ga er helemaal van blozen :-) Fijn weekend! Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Super, hartelijke dank! Heel veel plezier van uw aankoop en wellicht tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Snelle en goede service!
Dank u wel voor uw prachtige cijfer! Fijn weekend, Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Je word er altijd netjes geholpen en ze nemen de tijd voor he en dat vin k heel fijn
Superfijn te horen dat je zo tevreden bent en onze manier van werken waardeert. We zien je graag terug in onze winkel of webshop! Hartelijke groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Een zeer positief punt is,Sandra , dankzij haar ben ik een zeer tevreden klant , en alleen al Door haar klantenservice zou ik schoenen blijven bestellen, zo een verkoopster als haar kom je spijtig genoeg niet vaak tegen!!!
VerbeterpuntenHelemaal niets, zowel de artikels als website zijn klaar en duidelijk
Super, hartelijke dank! Fijn dat alles weer helemaal naar uw zin is! Tot een volgende keer maar weer :-) Fijn weekend! Groet, Sandra
Wauw, hartstikke leuk dat u zo tevreden bent! Bedankt voor uw feedback! PS: heeft u al gezien, dat we een compleet vernieuwde website hebben...? ;-) Fijne avond! Team Silhouette
Pluspunten
ik ben erg blij en gelukkig met de samen werking met het bedrijf. nogmaals bedankt mevrouw Sandra. hartelijke groeten, Patience
VerbeterpuntenIk wil graag het bedrijf vragen betere kwaliteit schoenen te verkopen.
Goedemorgen! Bedankt voor uw beoordeling. Ik zie dat wij het als bedrijf goed doen, maar dat u niet helemaal te spreken bent over de kwaliteit, dat vind ik vervelend! Wilt u me in een mail naar [email protected] laten weten wat er mis is? (het gaat toch niet over het paar laarzen, dat u met een hoge extra korting aangeboden kreeg, omdat er wat plekjes in het materiaal zaten?) Groet, Sandra - Silhouette
Karel Doormanstraat 467
3012GH Rotterdam
Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur. Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar. Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!