Pluspunten
Komt afspraken na, snel in levering, goed product.
Hartelijk dank! Wij wensen u een fijn weekend! Groet, Team Silhouette
Dank u wel voor uw tijd! Fijn dat u de tijd wilde nemen ons te beoordelen. Met uw feedback kunnen eventuele nieuwe klanten bewust kiezen om ook te shoppen bij Silhouette. Nogmaals dank! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Artikel precies zoals verwacht. Mooi en snel geleverd
Hartelijk dank voor uw bericht, fijn dat alles aan uw wensen voldoet en alles naar uw zin is. Heel veel plezier van uw aankoop en wellicht tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Top, Top, Top! Dank u wel! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Complimenten voor de perfecte service, snelheid van bezorging, communicatie en afhandeling retour van 2e paar laarzen, Een voorbeeld van hoe het runnen van een wegschop is voor velen en ik zal in de toekomst graag zaken met jullie blijven doen. Chapeau 200% tevreden klant !!! Jeroen
Wauw... Hier gaan we van blozen! Ontzettend bedankt voor uw mooie woorden! Fijn dat u zo tevreden bent! Hartelijke groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
In de winkel vriendelijk personeel, online heldere berichten over de email. Wat ik ook erg belangrijk vind is dat het een veilig en vertrouwt adres voor travestieten/crossdressers. Kortom ga zo door.
Super, wat een mooie complimenten, hartelijke dank! Ik geef je complimenten ook even door aan de andere meiden van ons team, dankjewel! Groet, Sandra - Silhouette
Het zou misschien handig zijn om ook voor de bredere voet dergelijke galaschoentjes te introduseren. We hebben ten slotte niet allemaal slanke enkels en voeten.
Hallo! Hartelijk dank voor uw bericht! Wij hebben heel veel verschillende soorten gala-schoentjes, ook voor bredere voeten met een klein hakje. Het kan helaas wel gebeuren dat uw maat uitverkocht is.... Maar met het nieuwe seizoen voor de deur komen er vast weer nieuwe extra brede modelletjes beschikbaar. Groet en een fijne avond! Sandra - Silhouette
Hartelijk dank voor uw mooie cijfer! Hartelijke groet, Team Silhouette
Super, dank u wel! Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Goede hulp, vriendelijk personeel! Neemt de tijd en je voelt je geen zeur ;)
VerbeterpuntenIets meer overzicht in de winkel.
Bedankt voor uw mooie cijfer! Inderdaad... overzicht in de winkel.... dat zouden wij ook wel willen ;-) ;-) Helaas te veel leuks en te weinig plaats, haha. Maar vooraf uw 'huiswerk' online doen en ons een overzichtje geven van de artikelen die u online aanspraken, als u langskomt, geven ons een goed beeld van wat u ongeveer wenst en vanaf daar kunnen we samen met u zoeken naar iets dat bij u past! ;-) Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Persoonlijk contact en meedenken was top Geen verzendkosten
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat alles naar wens is. En wat betreft de verzendkosten: het is jammer dat we het tasje niet mee hebben kunnen sturen, dan had u geen verzendkosten gehad. Maar als u voor de heenreis verzendkosten betaalt, en u stuurt de order retour, dan worden de verzendkosten voor de heenreis aan u vergoed ;-). Dus geen dubbele kosten voor iets dat u niet behoudt! In dit licht verwijs ik ook even naar het recent uitgevoerde onderzoek van de consumentenbond.... waar wij ook zeer goed in scoorden ;-) Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Snelle levering en goede service
VerbeterpuntenVoor nu kan ik niets bedenken
Wauw, bedankt! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Snelle service qua opsturen en dezelfde snelle service toen ik wat wilde ruilen alles dezelfde dag nog verstuurd. Super!
Super....... wat een mooie beoordeling, ontzettend bedankt! Wellicht tot een volgende keer ;-) Groet, Sandra - Silhouette
Hartelijk dank voor uw prachtige cijfer! Fijne avond, Groet, Team Silhouette
:-) Heel hartelijk dank! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Hele fijne communicatie en service!
Dank u, dank u, dank u :-) Bedankt voor uw bestelling en een fijne dag! Groet, Team Silhouette
Bedankt voor je bericht! Fijn dat de schoenen naar je zin zijn. Wat vervelend dat je het bewaarzakje mist - ik stuur er eentje naar je toe zodat je ze gemakkelijk mee kunt nemen naar je wedstrijden! Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Uitstekende service en behulpzaam personeel!Klantgericht en de prijs/kwaliteit verhouding is uitmuntend. Ik ben zeer tevreden!
VerbeterpuntenBlijven continueren en vernieuwen!
Hallo! Hartelijke dank voor uw prachtige cijfer. Goed te lezen dat u zo tevreden bent! Wij blijven zeker vernieuwen - er zit ook weer een prachtige najaarscollectie in de pijplijn... Misschien tot dan? ;-) Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Ongekende snelle en nette service, meteen contact en bericht terug! Dit gebeurd nog maar zelden, helemaal voor n internetbestelling.
VerbeterpuntenHelemaal niets
Wauw, hier gaan we helemaal van blozen... Hartelijk dank , super fijn dat u zo tevreden bent. Wij proberen het onpersoonlijke van webwinkelen om te buigen naar een persoonlijker verhaal, fijn dat u dit waardeert! Heel veel plezier van uw aankoop en als we nog een keer iets voor u kunnen doen, horen we dat graag! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
top geregeld
Wauw, super, hartelijk dank! Fijn dat u zo tevreden bent en dat met ons wilde delen! Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Onderscheidend
VerbeterpuntenNog meer app en kwaliteit breder assortiment
Dank u wel! :-) Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Goed product en service (goede medewerken)
Hartelijk dank voor uw tijd! Fijn dat u zo tevreden bent. Als we in de toekomst nog iets voor u kunnen doen, horen we dat graag! Groet, Sandra - Silhouette
Wauw.... dankjewel! ;-) ;-) Groet, Team Silhouette
Super, hartelijk dank voor uw mooie cijfer! Heel veel plezier van uw aankoop en wellicht tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Vriendelijke brief erbij met naam van de verantwoordelijke over mijn bestelling. Netjes verpakt. Duidelijke overeenkomst met foto vh product en realiteit. Snel.
VerbeterpuntenIk weet niet of ik nu wel of niet transportkosten moet betalen voor mijn herbestelling van mijn schoentjes in 1 maat groter?
Heel hartelijk dank voor uw beoordeling! Voor onze Belgische klanten hebben wij een speciaal retourtarief, waardoor u vanuit België voor Euro 2,95 een zending retour kunt sturen. Alle info vond u bij uw schoentjes. U kunt van dit aanbod gebruik maken door de stappen op dit formulier te volgen, waarna u eenvoudig een andere maat kunt bestellen via onze website. Mocht u twijfelen? Dan kunt u ook eerst het maatje groter toesturen. En dan uiteindelijk retoursturen, wat niet naar uw zin is. Zo kunt u beide maten thuis op gemak nog even passen en kunt u alles retourneren in één zending voor dit speciale retourtarief. Voor meer vragen: mail even naar [email protected]. Groet! Sandra - Silhouette
Karel Doormanstraat 467
3012GH Rotterdam
Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur. Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar. Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!