Pluspunten

Gewoon top bedrijf. Niks op aan te merken. Zeerrrrrrr sympathieke mensen met duidelijke afspraken die ze nakomen en verwezenlijken. Kortom een dikke tien!!!!!!

Geen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Ik ben eens in de winkel in Rotterdam geweest en nu ook online een aankoop gedaan en ik heb alleen maar positieve woorden. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel, ruime keuze aan bijzondere dansschoenen/pumps/laarzen en het online bestellen/retourneren/ruilen gaat snel en vlekkeloos. Ik heb op zondag online besteld, op dinsdag werden ze bezorgd. Wilde toch graag een andere maat, woensdag op de post gedaan en donderdag had ik mijn goede maat in huis. Te gek!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

klant vriendelijk

kosten van het retouneren omdat de maten heel raar zijn van de schoenen hebben we de helft betaald aan retouneren en het was nog niet goed.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, vriendelijke service, goed advies over de schoenmaten

• Afspraken nakomen

Pluspunten

ik vind dat de medewerkers goed zijn met de info over de producten en erg vriendelijk bij het helpen , echt klant gericht en daar door stuur ik altijd mensen naar jullie winkel of site

ik weet niet of jullie invloed hebben op de fabrikanten zeker met de grote maten in hoge hakken zo dat er meer keuze is in de grote maten zo als roze of paarse

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle hulp en reacties. Goede kwaliteit. Begrip.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

IK HEB ALLEEN MAAR POSITIEVE PUNTEN OVER DIT BEDRIJF OP ALLE GEBIED .....HET GEVEN VAN INFORMATIE .HET ZOEKEN NAAR DE JUISTE MAAT ...OOK WAT BETREFT DE LEVERTIJD ....VRIENDELIJKHEID....

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Normaal heb ik altijd pijn aan mijn voeten na het dragen van The killer heels, maar ik kom net terug uit de stad ... and 'its like heaven on your feet ' sinds ik schoenen bestel bij Silhouette ;) Super leuk assortiment en goede communicatie ! Ga zo door!

geen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

I was eigenlijk uiterst positief verrast over mijn aankoop bij Silhouette. Een onverwacht ruime keuze uit atraktieve schoenen, met een competitieve prijs setting en een stipte, snelle levering met DHL. Eigenlijk niets dan goeds over dit bedrijf. Ik werd klant en heb zeker de intentie van dit te blijven in de toekomst.

Toen ik wou betalen via Paypal werkte dit niet direct. Evenwel, kreeg ik binnen de 24 uur via email de juiste instructies en kon ik de betaling alsnog in orde brengen. Dit punt is het enige dat ik als voor verbetering zou willen opmerken ttz, een automatische vlotte betaling via Paypal.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie, direct geld retour ontvangen bij teruggave

Ga zo door!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Top service! Snelle levering met duidelijke mail! Daarnaast super van het bijvoegen van iets extra's!

Geen!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Super geholpen, snelle levering, ook met retourneren werd rekening gehouden dat ik de schoenen op tijd binnen zou hebben voor mijn vakantie. Kwamen mij tegemoet in retourkosten en super communicatie via de mail. Erg tevreden en zal jullie zeker aanraden!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Vlotte service en persoonlijke mailing

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Zeer professioneel, zeer veel productkennis, zeer correcte communicatie, zeer vriendelijk, zeer deskundig. Alleen maar lof voor deze manier van werken! Thomas

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Persoonlijk en professioneel geholpen online zelfs! En keurige verpakte levering!! Top!

lagere of geen verzendkosten, tegenwoordig betaal je deze niet of vanaf een bepaald bedrag niet meer bij meeste online winkels.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Super Snelle levering. Top !

• Afspraken nakomen

Pluspunten

super leuke spullen waar je erg hebberig van word.Ik word ontzettend vrolijk van het asortiment. Er zit altijd wel iets bij en soms een keuze maken is erg lastig.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle communicatie, discreet en open voor suggesties en veranderingen

Schoenen zijn aan de pittige kant qua prijs, maar je krijgt niet alleen schoenen voor deze prijs maar advies op maat en super service

Karel Doormanstraat 467

3012GH Rotterdam

010 4130 516 / 06 5192 9257

Over Silhouette Schoenen BV

Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur. Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar. Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!