Bedankt, super! Groet en een fijne dag! Sandra - Silhouette
Dank u wel! Fijn dat u tevreden bent! Groet en een fijne dag, Team Silhouette
Bedankt voor uw bericht! Bij elk artikel vermelden wij een maatadvies, omdat wij in de winkel alles door laten passen door verschillende mensen: mensen met een brede voet, een smalle voet, een hoge wreef, enzovoort. Toch kan het voor komen dat dat advies nou net bij u niet klopt. Het model dat u kocht, is enorm laag uitgesneden waardoor de voet er soms wat naast valt - is dit wat u ook ervaart? Dan is het handig even de pumps met een sok in huis te dragen, zodat het materiaal wat op kan rekken en uw voet er beter in valt! Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Klantvriendelijk en deskundig personeel. Goede informatie op de site.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten. Tip? Ja!! Lekker zo doorgaan. Toppie.
Dank je wel :-) Helaas... inderdaad alleen in Rotterdam. Maar gelukkig komt de bezorger overal! Hartelijk dank voor uw mooie cijfer! Groet, Sandra - Silhouette
Dank u wel voor uw tijd en het mooie cijfer! Groet, Sandra - Silhouette
de tijden van de bezorgdienst ligt niet gunstig.
Bedankt voor uw bericht, jammer dat het met afleveren niet helemaal naar uw zin is gegaan. Via DHL versturen gaat over het algemeen goed (er worden vier pogingen gedaan en online kunt u met uw pakketcode zelf een dag en tijdstip kiezen als u er de eerste keer niet bent), alleen hebben wij er bewust voor gekozen pakketten niet bij de buren te laten afleveren. Veel mensen stellen hier namelijk juist géén prijs op ivm discretie... Mocht u in de toekomst nog een keer bij ons bestellen, geef dan gerust aan dat dit bij u wel mag - dan regelen we dat met de bezorgers! Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
geweldige snelle service. en ze staan enorm sexy
Dank je wel, heel fijn te horen dat je zo tevreden bent! Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Klant vriendelijk meedenkend en erg hulpzaam
Ontzettend bedankt! Hier worden we blij van op deze druilerige maandag :-) Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Snelle reacties en aangeven van tips
:-) :-) Dank u wel! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
snelle levering en aardige mensen aan de telefoon
Verbeterpuntengaat goed zo
Super, dank u wel voor uw mooie beoordeling! Heel veel plezier nogmaals van uw aankoop en wellicht tot een volgende keer ! Groet, Sandra - Silhouette
Wauw, wat een prachtige beoordeling! Super ! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Super service!! Erg vriendelijk en snelle reactie. Top!!
Dank u wel voor uw mooie cijfer! Heel fijn dat u zo tevreden bent, tot een volgende keer wellicht! Groet, Team Silhouette
Dank u wel! Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Snelle en goede service
VerbeterpuntenGeen
Bedankt! Groet en een fijne dag, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Altijd beste kwaliteit en service is erg goed!
*** bloos *** Dankjewel weer! Groet, Sandra - Silhouette
Dank u wel! Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Vooraf aan de levering een prima mail met uitleg wanneer ik de schoenen zou gaan ontvangen. Daarbij ook een duidelijke uitleg van de kussentjes voor in de schoenen. Dat was voor mij een hele positieve verrassing. De schoenen zijn prachtig.
Hartstikke bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat alles voor u zo duidelijk was. Heel veel plezier nogmaals van uw aankoop en wellicht tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Dank u wel! Tot een volgende keer? ;-) Groet, Team Silhouette
Wauw, dank u wel! :-) Groet, Sandra - Silhouette
Hallo mevrouw! Bedankt voor uw bericht. Ik heb uw bestelling er even bijgezocht, om de achterhalen waarom u wellicht een 6 zou geven voor de kwaliteit, en ik kom er niet helemaal uit. Wilt u me misschien via een persoonlijke mail aan [email protected] laten weten waarom u niet zo tevreden bent? Over ons bedrijf bent u meer dan tevreden, gelukkig, dus wellicht kan ik iets voor u doen ivm uw cijfer over de kwaliteit....? Groet, Sandra - Silhouette
Wauw... dankuwel! Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Vriendelijk contact gehad met de verkoopster n.a.v. mijn bestelling.. snelle en correcte levering. Artikel voldeed aan de verwachtingen n.a.v. de omschrijving op de website. En de maat viel ook goed uit. En een goede prijs-kwaliteitsverhouding. damesschoenen maat 34 of 35 zijn elders slecht te verkrijgen, hier niet.
Wauw, wat een prachtige beoordeling, dank u wel! Heel fijn dat u zo tevreden bent. Ondertussen zijn er nog meer modellen in kleine maatjes binnen in de winkel, als u wilt, kan ik u vrijblijvend een seintje geven als ze online staan? Als u dit wilt, laat het me dan even weten middels een mailtje naar [email protected]! Groet, Sandra
Pluspunten
online besteld en een super snelle levering! Kwaliteit is ook super en zeker niet duur! Ik kom ook wel eens in de winkel in Rotterdam.ook daar zijn ze vriendelijk en behulpzaam. Ik kom er juist voor de mooie hoge hakken
VerbeterpuntenDie zijn er gewoon niet ;-)
Bedankt voor uw mooie beoordeling, fijn te lezen dat u zowel online als in de winkel goede ervaringen hebt! Heel veel plezier van de schoenen en tot een volgende keer, on- of offline! :-) Groet, Sandra (en de rest van Team Silhouette)
Pluspunten
hele snelle levering en ruilen ook geen probleem en heel vriendelijk en goed advies
Hoi Simone, dankjewel voor je beoordeling! Uiteindelijk moesten jouw schoentjes nóg een keertje geruild worden maar dit keer moet het goed gaan! :-) Laat je ons weten hoe je dag was? Misschien een fotootje...? ;-) Heel veel plezier alvast! Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Zeer snelle levering, duidelijke retour informatie in de doos dus je hoeft er niet om te zoeken, transparant.
VerbeterpuntenWellicht kan aan de info in de doos ook onderhoudsinformatie toegevoegd worden. De laarzen die ik besteld had bleken van een soort velours, ik weet niet goed hoe ik dat t beste mooi v kleur en schoon kan houden...
Dank u wel voor uw mooie cijfer, en voor het feit dat u de tijd heeft genomen ons te beoordelen! Ik stuur u zo even een persoonlijke mail met meer info voor het onderhouden van de door u gekochte laarzen! Groet, Sandra - Silhouette
Karel Doormanstraat 467
3012GH Rotterdam
Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur. Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar. Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!