Dank u wel dat u de tijd heeft genomen ons te beoordelen! Fijn! Groet en een fijne dag, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Exclusieviteit
VerbeterpuntenSoms misschien iets minder hoge hakken?
Wauw, bedankt voor uw mooie cijfer! Fijn dat u tevreden bent! En tsja... wat lagere hakken...... daar zijn we mee bezig. Maar dan moeten ze natuurlijk wel mooi en sexy zijn ;-) Groet! Sandra - Silhouette
Pluspunten
Altijd ontzettend tevreden. Persoonlijke, spontane benadering in de mail en super snelle levering! Helemaal top!
Wauw, dank u wel! Fijn dat alles naar wens is en dat u onze werkwijze en collectie zo waardeert.... top! Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Superrr
VerbeterpuntenNvt
Wauw.... wat een mooie cijfers.... ontzettend bedankt en tot een volgende keer :-) Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Super. Geweldige service echt aan re bevelen
Glim..... Dank u! Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenWebsite/foto's via gsm niet goed te bekijken.
Bedankt voor uw bericht en feedback aangaande de foto's! Achter de schermen zijn wij bezig de website om te bouwen op een ander platform, als het goed is, zou het foto-probleem dan ook opgelost moeten zijn. Dank voor het aanstippen van dit probleem! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
één van de weinige schoenenwinkels met betaalbare kleine maatjes! zeer duidelijke informatie op de site betreffende de maten (valt de schoen groot, klein of normaal). snelle levering goede en vriendelijke service
Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Fijn te horen dat de schoentjes in de smaak vallen. Er zijn weer veel nieuwe modellen onderweg in de kleine maatjes dus houd de website in de gaten.... als u wilt, kan ik u eventueel een seintje geven als ze online staan? Als u dit wilt, stuur dan even een mailtje naar [email protected]! Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Goede en snelle service
VerbeterpuntenGeen commentaar
Hartelijk dank en heeel graag gedaan hoor! :-) Team Silhouette
Pluspunten
Duidelijke website en een goede communicatie bij een bestelling. Documentatie bij de levering met procedures voor retouren en klachten is heel duidelijk. Wat mij betreft is dit een webwinkel waaraan velen een voorbeeld kunnen nemen.
Wauw, super bedankt voor uw prachtige cijfer en positieve feedback! Groet, Sandra - Silhouette
Bedankt voor uw beoordeling! Heel veel plezier van de aankoop, groet, Team Silhouette
Pluspunten
Snelle afhandeling ruilen geen punt goede backspace via e-mail ben echt tevreden.
:-) :-) :-) Ontzettend bedankt! Groet, Sandra - Silhouette
Wauw, dank u!! Groet Team Silhouette!
Super, wat een prachtige beoordeling, heel hartelijk dank ! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Inderdaad, een saaie lijst. Maar de waarheid mag gezegd worden. De klantvriendelijkheid, de snelle oplossing van problemen en snelle en fijne afhandeling, maken Silhouette tot (voor mijn ervaringen met hen) de beste winkel én webshop van Nederland. Niet blozen, want jullie hebben het dubbel en dwars verdiend. Daar kan menigeen nog een voorbeeld aan nemen! Bedankt meiden!
VerbeterpuntenBestaan voor deze winkel niet.
Wauw.... dankjewel!!!! :-) Heel graag gedaan hoor!!!
Pluspunten
Altijd goede en mooie schoenen. Het laatste paar dat ik er heb gekocht gaat al jaaaaaaaaren mee en zijn nog steeds picobello. Mijn nieuwe zijn ook super, al moet ik ze nog wel even inlopen :-) Verzorgde verzending, handig ook die voetkussentjes erbij als service! Blijf vooral zo doorgaan!
Super, wat een mooi cijfer...... heel fijn te horen dat de eerder gekochte schoenen ook nog steeds zo goed bevallen! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Snelle reactie op mail, leuk meedenken, vriendelijk en behulpzaam
VerbeterpuntenBlijf zo doorgaan
Wauw, Bedankt!! Wat een prachtig cijfer! Goed te horen dat de set in de smaak valt ;-) Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie, voor herhaling vatbaar!
Wauw, bedankt! Fijn dat alles naar uw zin is! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Geweldige service
VerbeterpuntenDe schoenen die ik heb besteld hebben ietwat dunne en snel beschadigende bandjes. Dit had ik niet helemaal verwacht.
Hallo mevrouw! Bedankt voor uw mooie cijfer. Wat jammer dat er blijkbaar met de bandjes iets niet helemaal top in orde was. Wilt u me hier anders even een foto van toesturen, zodat ik even kan kijken wat u precies bedoelt? Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Alles was goed geregeld en erg snel ! En vriendelijk via de mail .
Super, dank u wel!!!! Fijn dat alles naar wens is! Groet, Team Silhouette
Wauw.... wat een prachtige beoordeling, dank u wel! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Snelle, correcte service en goed georganiseerde after sale.
Bedankt voor uw mooie cijfer! Heel veel plezier nogmaals van de aankoop en wellicht tot een volgende keer! Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
vriendelijke ontvangst in de winkel,dames kijken nergens van op als je iets speciaal vraagt als man,heel behulpzaam niks is teveel gevraagd ,E-mailcontact met ( sandra ) verloopt heel vlot ,snel antwoord op al uw vragen,kom zeker terug naar Rotterdam , geweldig aanbod
Verbeterpuntenmisschien in een paar modellen pumps te weinig grote maten 42+ , een klein pashokje voor de over-de-knielaarzen
Bedankt voor uw prachtige beoordeling, fijn te lezen dat u zich op uw gemak voelde in onze shop. Ik zal de complimenten ook zeker doorgeven aan de collega's op de winkelvloer! Ook zeker bedankt voor uw tips, voor wat betreft de collectie proberen wij zeker meer modellen in grote maten te vinden. Was alles er maar in alle maten.... ;-) Groet en een fijne avond, Sandra - Silhouette
Verbeterpuntennvt
Kort maar krachtig, super! Bedankt! Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Service, snelheid
VerbeterpuntenNvt
Wauw..... ! Groet ! Team Silhouette
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u de tijd heeft genomen ons een cijfer te geven. Groet en een fijne dag! Sandra - Silhouette
Karel Doormanstraat 467
3012GH Rotterdam
Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur. Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar. Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!