Pluspunten
Goede communicatie snelle levering !
VerbeterpuntenKan ze niet bedenken.
Hallo! Ik kan wel een verbeterpuntje bedenken hoor: gelijk de beloofde extra zooltjes meesturen in het pakket ;-) Sorry, dat ze er niet bijzaten! Gelukkig konden we ze snel per post nasturen :-) Dank je voor je mooie beoordeling! Heel veel plezier weer met je nieuwe aankoop! Groet, Sandra - Silhouette
Wauw..... Dank u wel! (bloos, bloos) Groet en een heel fijne avond! Sandra - Silhouette
Super, hartelijk dank voor uw mooie cijfer! Heel veel plezier nogmaals van de aankoop en wellicht tot een volgende keer, Groet, Sandra - Silhouette
Wauw. Bedankt! Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
groot plus punt van een vriendelijke servies,correct, en discreet afgehandeld ik zou zeker daar nog schoenen halen (online) snelle servies ook na levering zij ze nog behulpzaam. alvast bedankt
Superbedankt! Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Goede communicatie naar klant
VerbeterpuntenGa zo door
Hallo! Superfijn te horen dat u zo tevreden bent. Heel hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en wellicht tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Wauw, dankuwel! Heel veel plezier nogmaals van uw aankoop en heel hartelijk dank voor uw beoordeling. Groet. Team Silhouette
Pluspunten
Snel, duidelijk en vooral persoonlijk goed contact.
VerbeterpuntenGa zo door!
Bedankt voor uw prachtige cijfer!!!! Groet en een fijne dag, Team Silhouette
Pluspunten
Omschrijving op de site klopt goed met wat ik ontving. Keurig mailtje dat de zending onderweg was waarna ik het zelf kon volgen. Laarzen netje en stevig verpakt. En ze passen prima! (ondanks best ballonkuiten).
Verbeterpunten-
Bedankt! Fijn dat de laarzen in de smaak vallen! Heel veel plezier ervan. En wellicht tot een volgende keer! Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
De levering en communicatie was top! Super snel regeling en goed op de hoogte gehouden van hoe alles verliep. De schoenen zijn super mooi, passen perfect en lopen heerlijk. Maar ook netjes een formulier meegekregen om te retourneren of ruilen als het niet zo zou zijn.
VerbeterpuntenEnige tip die ik kan meegeven is aangeven dat de imi-suede heel veel stof aantrekt. Dat vind ik jammer, maar voor de prijs valt dat te verwaarlozen. Maar ik ga de schoenen inspuiten en hopen dat dat enigszins helpt.
Wauw, bedankt voor uw prachtige cijfer! Inderdaad, met de spuitbus legt u een filter om de schoenen heen waardoor vuil en stof minder kans krijgen. Dit zal waarschijnlijk wel werken! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Snelle levering, goede duidelijke site.
Wauw..... dank! Groet, Team Silhouette
Bedankt voor uw reactie! Fijn dat de schoenen in de smaak vielen, en tot een volgende keer! Groet, Team Silhouette
Dank u wel!! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Super leuke winkel met super leuk personeel. Wil hierbij ook zeggen dat Nel echt een schat van een mens is. Ze heeft me echt supergoed geholpen ondanks dat ik wat later op de avond was. Jullie zien mij zeker terug. En 1 ding is echt duidelijk jullie winkel in Rotterdam is echt een winkel met een hele grote hakdichtheid.
Briljant! Ik zal uw feedback doorgeven aan Nel en de andere dames, hartstikke leuk!! Groet en een fijne avond, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Super service!
Wauw, bedankt! Hartstikke leuk te lezen dat u zo tevreden bent! Groet en een fijne avond, Team Silhouette
Pluspunten
Persoonlijk mailcontact medewerkster (Sandra) Silhouette Schoenen. Meer dan goed, dus vooral voor haar een zeer Snelheid in verzending en terugbetaling.
VerbeterpuntenWeet niet meer of de artikelen gratis verzonden werden en teruggestuurd konden worden. Bestel nogal veel online. Maar deze bedragen zo laag mogelijk houden.
Hallo! Bedankt voor uw mooie beoordeling en het compliment! ;-) Via onze nieuwsbrieven houden wij u inderdaad één keer per twee, drie maanden op de hoogte van nieuwigheidjes en nieuwe modellen. Zelf heb ik er ook een hekel aan bestookt te worden met berichten als ik ergens één keer heb besteld ;-) De verzendkosten zijn boven de Euro 50 gratis, en vanaf Euro 4 kan het pakket al naar ons retour. We werken momenteel aan een systeem waarbij de bezorger het pakket zelfs bij u op komt halen, dus wellicht dat dit in de toekomst ook mogelijk gaat zijn! Groet en een fijne dag, Sandra - Silhouette
Dank u hartelijk voor uw beoordeling en prachtige cijfer ! Groet, Team Silhouette
misschien een collectie handtassen??
Wauw, dank u vriendelijk voor uw prachtige cijfer! U bent waarschijnlijk nog nooit bij ons in de winkel geweest - hier past een collectie handtassen echt niet meer bij, haha! (en de mensen die onze winkel in Rotterdam al eens bezocht hebben, zullen dit beamen :-)) Fijne dag, Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk, snelle respons via de mail en zeer enthousiaste bediening in de winkel zelf
VerbeterpuntenTelefonische bereikbaarheid
Bedankt voor uw mooie cijfer! Over de bereikbaarheid: wij hebben ervoor gekozen geen apart klantenservice-nummer aan te bieden omdat wij merken dat de meeste vragen per e-mail worden gesteld. Als u belt, belt u naar onze winkel en hier zijn we bereikbaar tijdens de openingstijden. Als het heel erg druk is, kan het wel eens zijn dat we niet opnemen, sorry hiervoor. Is uw vraag overigens uiteindelijk wel beantwoord, per telefoon, of wacht u nog op een antwoord? Dan hoor ik graag van u, zodat ik u wellicht per e-mail kan helpen. Groet! Sandra - Silhouette
Wauw, bedankt! Groet en een fijn weekend, Team Silhouette
Pluspunten
Snelle levertijd, correcte service
Glim, Glim....... ;-) Dank u !!! Groet, Team Silhouette
Bedankt voor uw bericht! Fijn dat u tevreden bent. Regelmatig krijgen we nieuwe modellen binnen - zo hebben we van de week weer veel nieuws binnengekregen in onze winkel dat ook snel online geplaatst wordt. Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Door een storing is er een verkeerde bestelling geplaatst. Ik heb een mail gestuurd en alsnog de goede bestelling betaald. Er werd snel gereageerd op mijn mailtje. Plus alles is snel verwerkt. Mijn winkel waar ik altijd shop
VerbeterpuntenDe materiaal van de schoenen pakken heel snel stof..of je ziet soms gedeukte plekken..of daar iets aangedaan kan worden??
Hallo! Bedankt voor je bericht. Ik heb even nagekeken welke schoenen jij hebt ivm het materiaal, maar inderdaad, dit materiaal is redelijk statisch waardoor het stof aantrekt. Je zou de schoenen eens in kunnen spuiten met zo'n water- en vuilwerende spray, dan worden ze minder statisch en trekken ze minder stof aan! Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Super leuk personeel in de winkel heel behulpzaam en online ook snelle levering en service
VerbeterpuntenGa zo door
Wauw, dank je wel! Heel veel plezier van je schoenen en we houden contact! :-) Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Heb er 7 jaar met plezier gewerkt tussen al die mooie schoenen. :D
Verbeterpuntenniks ;)
Dank je, Marscha! :-)
Karel Doormanstraat 467
3012GH Rotterdam
Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur. Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar. Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!