Dank u wel voor uw mooie cijfer! Heel veel plezier van uw aankoop en wellicht tot een volgende keer? ;-) Groet, Team Silhouette
geen
*bloos* Dank u wel!! Mmmm..... een 5 voor prijs, en een 10 voor kwaliteit.... Helaas zijn de mooie luxe laarzen die u heeft gekocht, ook kostbaar :-) Maar.... heeft u onze facebookpagina geliked? Hier zijn regelmatig kortingsacties... ;-) www.facebook.com/silhouette.nl. Groet! Sandra
Pluspunten
Alles volgens afspraak! Betrouwbaar!
VerbeterpuntenGeen
Wauw, dank! We gaan zeker zo door, dank voor uw vertrouwen! Groet, Sandra
Pluspunten
Heel goeie communicatie, blijven steeds helpen tot de klant volledig bediend is. Zoeken naar een alternatief; Zijn vriendelijk in het contact.
Heel hartelijk bedankt voor uw prachtige cijfer. Ontzettend bedankt voor uw complimenten! :-) Groet! Sandra - Silhouette
Heel hartelijk dank voor uw beoordeling! We hebben uw verzoek neergelegd bij onze afdeling inkoop :-) Ik kan u wel alvast melden, dat er leuke nieuwe zomermodelletjes in kleurtjes zijn ingekocht voor leuke prijsjes in kleine maten, dus houdt de site even in de gaten (of stuur even een mailtje naar [email protected], als u op de wachtlijst wilt en een seintje wilt krijgen als deze schoentjes binnen zijn). Groet! Sandra - Silhouette
Pluspunten
Ik kan alleen zeggen, zeer positief TOP Zelfs via de mail kreeg ik het gevoel dat ik al jaren klant was.
:-) Wauw. Dank! Groet, Sandra
Wat een prachtig cijfer, zeer vriendelijk bedankt! Misschien tot een volgende bestelling! :-) Groet, Sandra - Silhouette
alles oke
Bedankt dat u de tijd heeft genomen ons te beoordelen. Een heel fijne avond gewenst, Groet, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Was zeer verbaasd over de supersnelle levering en dan nog in belgie! Mooie schoenen en zeer realistisch op de afbeeldingen
Heel hartelijk dank voor uw prachtige cijfer! Ons gala-schoentjes aanbod wordt het hele jaar door aangepast en uitgebreid. Op korte termijn zullen er ook wat meer modelletjes met lagere hakken bijkomen, dus houd de site even in de gaten! Groet, Sandra - Silhouette
Bedankt! Mooi cijfer! Misschien tot een volgende keer, als u weer eens iets nodig heeft, weet u ons vast te vinden. Groet! Sandra
Pluspunten
Hele snelle reacties op mijn vragen en meteen al de volgende dag in huis! Super service en mooie schoenen voor een leuke prijs.
Wauwie! Daar worden we blij van, dat u er blij van bent geworden :-) Heel hartelijk dank voor uw tijd en mooie beoordeling, Groet, Sandra
Pluspunten
Ik ben geholpen door Sandra. Echt een schat! Was zelfs op haar vrije dag voor me in de weer. Kanjer!
VerbeterpuntenHelemaal niets.
Bedankt!!! Heel graag gedaan! En tot een volgende keer wellicht :-) Groet! Sandra
Pluspunten
snelle levering, aandacht.
Super, heel hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent. Tot een volgende keer, misschien! Groet! Team Silhouette
Pluspunten
Heel erg klant vriendelijk, komen hun afspraak na! Heel erg tevreden!
Wauw.... hier zijn we even stil van. Dank u wel! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Zéér goede communicatie en snelle levering. Ook naar Belgie. Absolute aanrader !
VerbeterpuntenEigenlijk geen, maar een filiaal in noord-brabant, of beter nog, in de kempen, zou wel heel erg leuk zijn :-)
Wauw, dank u wel!! :-) Tot een volgende keer, dan maar, hihi! :-) Groet! Sandra
Wauw, hartelijk dank voor uw prachtige cijfer! Misschien tot een volgende keer ! Groet, Team Silhouette
Bedankt voor uw review! Fijn lezen dat u tevreden bent. Tot een volgende keer, misschien! Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Uitstekende service!
Heel fijn om te horen dat u zo tevreden bent!! Tot een volgende bestelling ;) fijn weekend! Groetjes Team Silhouette
Pluspunten
Aardig personeel
VerbeterpuntenGrotere winkel, zou leuk zijn
Wauw wat een mooi cijfer en een compliment! Fijn weekend groetjes Team Silhouette
Pluspunten
GOED
VerbeterpuntenGEEN
Bedankt voor de beoordeling ;) fijn weekend groet Team Silhouette
Pluspunten
alles voldeed aan de verwachtingen
VerbeterpuntenDe invul mogelijkheden op de site voor aflever mogelijkheden kunnen duidelijker
Bedankt voor uw feedback! We gaan hiermee aan de slag. Groet, Team Silhouette
Pluspunten
Netjes te woord gestaan, hele mooie kwaliteit laarzen voor een lage prijs.
Verbeterpuntennvt
Fijn te horen dat u tevreden bent :D Heel fijn weekend groet Team Silhouette
Pluspunten
Snelle levertijd
VerbeterpuntenSommige schoenen niet in alle maten aanwezig, de prijzen vallen soms een beetje tegen
Wij proberen een "brede" collectie schoenen in te kopen (voor ieder wat wils) Wij hebben dus geen honderden paren van een en hetzelfde model. Als men iets op de site ziet is het verstandig om snel te reageren. Prijs / kwaliteitsverhouding is naar onze mening in evenwicht. Heeft u onze Facebook pagina al geliked??? Hier hebben wij regelmatig leuke acties ;) fijn weekend groet Team Silhouette
Dat zijn we zeker van plan!! Bedankt voor het mooie cijfer ;) Fijn weekend groetjes Team Silhouette
Heeft u onze Facebook pagina al geliked??? Hier hebben we regelmatig leuke acties en nieuwtjes... Fijn weekend groetjes Team Silhouette
Karel Doormanstraat 467
3012GH Rotterdam
Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur. Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar. Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!