Hallo! Hartelijk dank voor uw mooie cijfer. Heel veel plezier nogmaals van de aankoop en wellicht tot een volgende keer! Groet, Sandra
Pluspunten
Snelle levering, onderhoudstips meegeleverd en vriendelijke dame op de klantenservice
VerbeterpuntenGeen
Hallo! Super, wat een mooie beoordeling! Hartelijk dank voor uw tijd en wellicht tot een volgende keer :-) Groet! Sandra (webshop www.silhouette.nl)
Pluspunten
- Ik was mijn huisnummer vergeten door te geven en werd al vrij snel keurig opgebeld voor het nummer. - Ik had op vrijdag ochtend besteld en kreeg eerst een bevestigingsmail dat er Rembours niet geleverd word op zaterdag. Toch kwam de bestelling op zaterdag binnen! :)
Verbeterpuntenn.v.t.
Wauw! Super bedankt! Fijn dat je tevreden bent. En voor ons ook een weetje, dat PostNL dus ook rembours op zaterdag bezorgt :-) Groet! Sandra - Silhouette
Pluspunten
Snelle levering na bestelling
VerbeterpuntenVan het paar schoenen dat verstuurd is. Heeft er waarschijnlijk 1 in de winkel gestaan. Deze schoen had duidelijk gebruiksporen. Terug sturen kost je portokosten. Wij hebben ervoor gekozen dit niet te doen omdat het er wel mee door kon. Maar schoenen zo verzenden vindt ik slordig.
Hallo! Jammer dat u ons geen berichtje gestuurd heeft, na het zien van de beschadiging. Dan hadden we u tegemoet kunnen komen, door bijv. een kosteloze retourzending aan te bieden of een compensatie in de prijs. Ondertussen hebben wij contact met u gehad en bleek de loopzool van één van de schoentjes niet helemaal in orde. Wij hebben u een korting op een eventuele nieuwe aankoop aangeboden als tegemoetkoming en zien u graag nog eens terug in onze webshop! Groeten, Sandra - www.silhou
Pluspunten
Adequate afhandeling van vragen, snelle en zorgvuldige levering.
VerbeterpuntenGeen
Super zeg, wat een prachtig cijfer, dank u wel!! Groeten en een fijne avond, Sandra - Silhouette
Pluspunten
supervriendelijke en snelle service, persoonlijk contact ook zeer goed
Verbeterpuntenniets op aan te merken
Hallo! Hartelijk dank voor uw bericht! Fijn dat u zo tevreden bent! Ik ben erg nieuwsgierig naar het resultaat van de 'heksenshoot'... ;-) Groet! Sandra - Silhouette
Pluspunten
Prima service en contacten. Afspraken nagekomen.
VerbeterpuntenNavigatie op website is lastig. Ik mis het zoeken op schoenmaat over alle categorieën heen. Tevens zijn de foto's per model summier. Van meerdere posities foto's nemen is het advies.
Hallo! Vriendelijk bedankt voor uw feedback! Deze zal ik zeker doorspelen naar onze webmaster. Over het zoeken op maat: Ik denk dat wat u wenst, wel kan, maar dat dit wellicht niet helemaal duidelijk is: in een categorie kunt u helemaal onderin de matenlijst zoeken via de optie 'doorzoek de hele collectie op uw schoenmaat'. Maar ik ga doorgeven, dat dit wellicht anders geplaatst moet worden. Fijn dat u ons dit meldt! Groeten, Sandra - Silhouette
Dank u wel, wat een supermooie beoordeling! <br /> <br /> Ik wens u een heel fijne avond en dank u voor de tijd die u genomen heeft, <br /> <br /> Groeten,<br /> Sandra - Webshop www.silhouette.nl
Pluspunten
Super snelle reaktie op email. Super snelle levering. Super snelle terugstorting van bedrag bij retour artikelen.
Wauw.... Dank u !! Groeten, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Goede kwaliteit en pasvorm nog nooit zo,n mooi laars gehad vooral omdat ik een hele dunne kuiten hebt
Wauw, super zeg, fijn dat u zo tevreden bent! Inderdaad, de laarzen die u heeft gekocht zijn práchtig en inderdaad geschikt voor smalle kuiten. Als u wilt, kunt u mij een seintje geven als u weer in de markt bent voor mooie laarzen, want er zijn nog meer modellen met zo'n smalle schacht! Ik hoor als u interesse heeft, graag van u via [email protected]. Heel veel plezier van deze mooie laarzen en nogmaals dank voor uw beoordeling! Groeten, Sandra - Silhouette
Wauw, super, wat een mooi cijfer! Heel hartelijk dank. En misschien tot een volgende bestelling! ;-) Groeten, Sandra - Silhouette
Hartelijk dank voor de tijd die u genomen heeft, om ons te beoordelen! Wij zijn eigenlijk continu bezig ons aanbod uit te breiden en gelukkig ook in de kleinere maten. Helaas zijn er echter relatief meer maten 38 beschikbaar dan maten 36, dus om ervoor te zorgen, dat u niets mist, raad ik u aan onze Facebookpagina en nieuwsbrieven in de gaten te houden! Nogmaals dank en een fijne avond, Groeten, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Snelle levering en geen verzend koste
VerbeterpuntenGeen
Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u zo tevreden bent. Tot een volgende keer, wellicht! Groeten en een fijne avond, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Ik heb een paar mooie laarzen bij u besteld voor mijn vrouw en had na ontvangst twijfels of ik de juiste maat wel had gekocht. Ik heb hierover contact opgenomen met uw medewerker Sandra. Zij heeft de moeite genomen om voor mij een grotere maat te passen en heeft mij een heel goed advies gegeven. Echt geweldig.
VerbeterpuntenGa zo door
Wauw, dank u wel!! <br /> <br /> Groeten,<br /> Sandra
Pluspunten
leuke schoenen en snelle levering.
Verbeterpuntengeen Silhoutte sticker meer over het merk heen plakken. dat stickertje gaat eraf en dan plak je steeds met je voet aan je zool vast. dat is irritant en niet nodig. Bovendien is het niet silhoutte maar een ander merk.
Bedankt voor uw bericht! Als u een klein beetje wasbenzine op een schone, droge doek doet (of een stukje keukenpapier), krijgt u de plakresten eenvoudig weg van de stickertjes! Groeten en een fijne dag, Sandra
Pluspunten
Zoals altijd weer prettige, persoonlijke communicatie van een echt (en leuk) mens. En zelfs op een tijdstip dat de meeste werknemers al lui op de bank zouden hangen! Plus bovendien persoonlijk advies over de schoenen. Helemaal versteld stond ik toen er bij de schoenen een briefje zat met de mededeling dat er tijdens het inpakken een kleine beschadiging was ontdekt en ik daarom 10 euro (!) retour ontving. Dit zat erbij in een envelopje. Helemaal top, vooral omdat het echt maar een kleine beschadiging was die ik misschien zelf niet eens direct gezien zou hebben.
Verbeterpuntengeen
:-) :-) :-) Dank u!!! <bloos bloos> Groet! Sandra
Pluspunten
Communicatie
Wauw, wat een prachtige beoordeling! Dank je wel! Groeten, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Uitermate vriendelijke en deskundige hulp in de stad
Bedankt voor uw mooie cijfer, fijn dat u tevreden bent. Heel veel plezier van de aankoop en wellicht tot een volgende keer, in de fysieke winkel of de webshop! Groeten en een fijne dag, Sandra
Wauw.... fantastisch! ! Dank u!! Groeten, Sandra - Silhouette webshop
Pluspunten
Keuze service locatie persoonlijk
VerbeterpuntenVerzendkosten bij retour
Bedankt voor uw bericht! Ondertussen hebben wij een alternatieve, veel voordeligere manier van retourzenden opgenomen in ons webshop-beleid dus we hebben zeker al iets met uw informatie gedaan. En ruilen / retourneren in onze winkel is natuurlijk altijd kosteloos. Fijn dat u tevreden bent. Heel veel plezier van de aankoop en tot een volgende keer ! Groeten en een fijne dag, Sandra - Silhouette
Bedankt voor uw bericht! Wij plaatsen zeer regelmatig nieuwe modellen in de sale. En hebben ook regelmatig kortingsacties. Heeft u zich al aangemeld voor onze nieuwsbrief? Ook via www.facebook.com/silhouette.nl verschijnen regelmatig leuke acties. Groeten en een fijne dag, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Top service Zeer betrouwbaar
Bedankt voor uw mooie cijfer! Fijn dat de slippertjes zo in de smaak vallen! :-) Groeten en tot een volgende keer, Sandra - webshop Silhouette
Pluspunten
Veel keuzemogelijkheden!
Wauw, bedankt voor je mooie cijfer, super! ! Jammergenoeg is niet alles wat op onze site staan, na te bestellen. Van de modellen die dat wel zijn, verschijnt automatisch na een nalevering een aangepaste voorraadstatus op de site. Het is voor ons niet doenlijk álles na te bestellen. Dit omdat sommige modellen/kleuren ook een beetje speciaal moeten blijven, zodat niet iedereen met dezelfde schoenen of laarzen aan loopt! :-) Groeten en een fijne dag! Sandra
Pluspunten
E-mail communicatie verloopt erg prettig!
Wauw, hartelijk dank! Groeten en een fijne dag, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Goede levering en terugkoppeling toen ik een mail had gestuurd. Alleen jammer dat na 1 x dragen, zonder wild gedaan te hebben, er al een paar steentjes losgelaten hebben.
Verbeterpunten-
Hallo! Dank u voor uw bericht! Ik heb u ook gelijk persoonlijk een mail gestuurd met een suggestie, maar daar heeft u nog altijd niet op gereageerd. Jammer! Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling op de overige onderdelen! Groeten, Sandra - Silhouette
Karel Doormanstraat 467
3012GH Rotterdam
Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur. Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar. Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!