Pluspunten
De site was erg overzichtelijk en de levering was snel en goed. Tevens word de klant goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling
VerbeterpuntenPersoonlijk vond ik dat niet alle schoenen onder bepaalde kopjes thuishoorden. Voor de rest geen op of aanmerkingen
Bedankt voor uw bericht! Fijn dat u tevreden bent! Ik heb uw tip aangaande de rubricering even doorgegeven aan de betreffende persoon, dank! ^Sandra
Pluspunten
goede communicatie met een van de medewerkers over een fout in de bestelling.
Hallo Naomi! Bedankt voor je beoordeling. Ik schrik echter een beetje van de 4 die jouw laarzen krijgen - zijn ze niet naar je zin of is er een ander probleem? Hoor het graag van je. Mocht het nou een foutje zijn in de beoordeling, dan kun je, als je wenst (je zou ons er een groot plezier mee doen) je beoordeling op \'kwaliteit\' aanpassen. Ik hoor graag van je, Groeten, Sandra
Pluspunten
Mijn perfecte pump zit in de collectie Verkoopster Sandra. Wat een enthousiaste behandeling en dat in de webshop. Kan niet beter, een dikke tien. Graag de complimenten overbrengen en..een groet uit het hoge Noorden!
VerbeterpuntenDeze mocht van mij in nog meer kleuren worden aangeboden
Pluspunten
goed verzorgt
Pluspunten
Super goeie site. Erg vriendelijk en betrouwbaar. Snelle service.
VerbeterpuntenNog geen negatief puntje gevonden. Alles liep naar wens.
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit, goed ervaringsinformatie over de aan te houden maat, snelle afhandeling an retouren
VerbeterpuntenFiltering werkt goed op type schoenen, maar je zou meer subcategorieen tegelijk willen kiezen binnen 1 hoofdcategorie. Het bijstellen van filter werkt niet goed: dan wordt alleen de laatste keuze getoond.
Pluspunten
Goede en snelle afhandeling. Ben goed op de hoogte gehouden over de vordering van mijn order.
VerbeterpuntenGeen.
Hallo! Bedankt voor uw mooie cijfer. Fijn te horen dat u tevreden bent met onze spullen en onze manier van werken! Onze collectie staat weer in de steigers met het nieuwe seizoen voor de deur. Bedankt voor uw tip!! Groeten en een fijne dag, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Laarzen een maat te groot besteld en ik kreeg er gratis een paar inlegzooltjes erbij. Van de schoenen met spikes waren twee spikes eraf en die werden meteen geruild in de winkel.
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn te horen dat de laarzen en boots in de smaak vallen. Tsja, heel soms gaat er eens wat mis met het transport... maar dat proberen we dan zo snel mogelijk voor u op te lossen! Groeten en een fijne dag, Sandra - Silhouette www.silhouette.nl
Pluspunten
zeer klant vriendelijk, en snelle levering ook als er omgeruild moet worden
Dank u voor uw mooie beoordeling! Super dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Fijn dat onze collectie en onze manier van werken door u gewaardeerd wordt. En uiteraard proberen wij u ook zo snel mogelijk te helpen, als er onverhoopt iets niet helemaal naar wens is! Groeten, Sandra - Silhouette
Hallo Esther, Lekker kort en krachtig. Dank je. Fijne dag!! Sandra - Silhouette
Dank u wel dat u de tijd heeft genomen, om ons te beoordelen! Veel plezier van uw aankoop en hopelijk tot een volgende keer, Groeten, Sandra - www.silhouette.nl
Pluspunten
Super goed geholpen. Maat was niet leverbaar maar er werd zo geweldig meegedacht en gepast en gemeten dat ik toch kon krijgen wat ik graag wilde. Ik krijg er een erg blije dag van!
VerbeterpuntenIk zou er even niet op kunnen komen..
Hallo Rita..... het was even meten, maar meten is weten en uiteindelijk heb je dan wat je wilt! :-) Was geen moeite hoor, we zijn blij dat het gelukt is en dat jij kan showen met je mooie laarzen. Heel veel plezier ervan en tot een volgende keer!!! PS: wordt even nieuwsbrief-lezer of FB-friend, dan blijf je op de hoogte van acties, kortingen en nieuwtjes! Groeten, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Snel en vriendelijk!
Kort en krachtig, deze mooie beoordeling. Dank u wel! Groeten, Team Silhouette
Pluspunten
Ga zo door, uitstekende service ! Ook bij telefonuisch contact, prima service !!!
Hallo! Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn te lezen dat u tevreden bent. De complimenten zijn ook doorgegeven aan de collega, die u in de winkel telefonisch te woord heeft gestaan. Groeten en een fijne dag, Sandra - Silhouette
Wauw... wat een supermooi cijfer, dank u wel!!!! Groeten en een fijne dag, Sandra - Silhouette
Pluspunten
Goede service ,snelle levering en zeer vriendelijk personeel!
Verbeterpuntenkan geen 1 bedenken.
Bedankt voor je mooie beoordeling, Rina :-) Super dat we ondanks ons vertrek uit Noordwijk jou als klant hebben \'meegenomen\' naar het Rotterdamse :-) Super dat je zo tevreden bent. Heel veel plezier met je mooie laarzen en tot een volgende keer!! Groeten, Sandra - Silhouette
Pluspunten
snelle duidelijke, niet te formele communicatie. discretie met verpakking.
Verbeterpuntengeen
Hallo! Fijn te horen dat u tevreden bent, en hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen! Tot een volgende keer! :-) Groeten en een fijne dag, Sandra - Silhouette webshop www.silhouette.nl
Karel Doormanstraat 467
3012GH Rotterdam
Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur. Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar. Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!