Super.... we gaan hier helemaal van blozen, geweldig! Dank! Groeten, Team Silhouette
Pluspunten
Goede collectie en service, snelle levering
Verbeterpuntennee
Hallo! Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn te lezen dat u tevreden bent over uw laarzen en onze manier van werken! Tot ziens, wellicht een keer in onze vestigingen in Rotterdam of via www.silhouette.nl! Groeten, Sandra (webshop)
Pluspunten
Houd zich aan de afspraken en is eerlijk en duidelijk in de email communicatie
Hallo! Bedankt voor uw mooie beoordeling, fijn dat u de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Goed te horen dat u zo tevreden bent. Fijn dat u aan ons denkt als u weer wat nodig heeft, tot dan! Groeten en een fijne dag, Sandra (webshop www.silhouette.nl)
Pluspunten
Snel en vriendelijk contact. Zeer snelle levering.
Wauw. Hier gaan we helemaal van blozen :-) Ontzettend bedankt voor uw tijd om ons te beoordelen, en tot een volgende bestelling misschien? Groeten en een fijne avond! Sandra (webshop www.silhouette.nl)
Pluspunten
Ik ben simpelweg erg positief over uw bedrijf. Er was een misverstand met mijn bestelling, en dit is erg snel en professioneel opgelost door een zeer vriendelijke medewerkster. Bovendien is de collectie mooi en goed geprijsd.
VerbeterpuntenHet retourformulier zou iets overzichtelijker gemaakt kunnen worden. Bijvoorbeeld door elk artikel afzonderlijk te vermelden, zodat klanten aan kunnen vinken welk(e) artikel(en) ze terug willen sturen.
Hallo, Hartelijk dank voor uw mooie cijfers, geweldig! Ik heb de tip over de aanpassing van het retourformulier doorgespeeld. Tot een volgende keer, wellicht? Groeten en een fijne dag, Sandra (webshop www.silhouette.nl)
Wauw.... wat een fantastisch cijfer!! Hartelijk dank!! En wellicht tot een volgende keer, Fijne avond! Team Silhouette
Pluspunten
Vriendelijk personeel, prettige behandeling
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen en goed te lezen dat u onze producten en de manier van werken waardeert. Tot een volgende keer, wellicht? Groeten! Sandra (webshop www.silhouette.nl)
Pluspunten
Meedenken met de klant. Zelf initiatief nemen om de klant te informeren dat -in dit geval- de laarzen kleine oneffenheden hadden. En daarbij meteen een aanbod te doen (korting).
Hallo! Bedankt voor uw mooie cijfer. Goed te horen dat u tevreden bent over onze oplossing die wij u boden, toen het paar van keuze lichte oneffenheden bleek te hebben! Wellicht tot een volgende keer! Groeten en een fijne dag, Sandra (webshop www.silhouette.nl)
Pluspunten
Na het terug moeten sturen van een paar laarzen, ben ik zo goed geholpen. Ik ben goed te woord gestaan, ik ben snel naar de juiste persoon doorverwezen, daar werden duidelijke afspraken gemaakt,die vooral heel snel werden nageleefd. Waardoor ik heel snel weer een nieuw paar laarzen had. Ik ben zeer tevreden!!
VerbeterpuntenIk heb op dit moment geen verbeterpunten aangezien de service prima was!
Hallo! Bedankt voor uw supermooie cijfer. Inderdaad, er was iets niet in de haak met uw laarzen. Gelukkig hadden wij een vervangend paar op voorraad zodat dit probleem snel verholpen was! Fijn te lezen dat u tevreden bent over de service en onze manier van werken. Tot een volgende keer wellicht! Groeten en een fijne dag, Sandra (webshop)
Wauw. Dank u wel. Fijn te horen dat u zo tevreden bent. Heel veel plezier met uw aankoop en wellicht tot een volgende keer! Groeten, Sandra (webshop www.silhouette.nl)
Pluspunten
Zeer toffe en behulpzame mensen ! Snelle leveringen ! Afspraken worden perfect nageleefd !
VerbeterpuntenEigenlijk niet... Doe zo verder !!! Verzendkosten voor België zijn nog steeds vrij hoog... spijtig... misschien hier iets aan doen ?!?
Hallo!! Bedankt voor uw mooie beoordeling, super! Goed te horen dat u zo tevreden bent...! Heeft u ook de beschikking over Facebook? Dan kunt u ons vinden op www.facebook.com/silhouette.nl. Hier zijn regelmatig kortingsacties dus wellicht voor u ook interessant! Groeten en een fijne dag, Sandra (webshop www.silhouette.nl)
Pluspunten
Snelle afhandeling en verzending/ ontvangst
Super, hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat u tevreden bent. Onze collectie wordt steeds aangepast en uitgebreid, dus wellicht tot een volgende keer in de webshop of één van onze winkels in Rotterdam! Groeten, Sandra (www.silhouette.nl)
Pluspunten
Ik had een mail gestuurd Om advies voor een paar over de knie laars. Dat wat ik nu heb hou ik gewwoon. Door het advies ga ik niet meer ruilen.
VerbeterpuntenZou ik niet weten op dit moment.
Hallo! Hartelijk dank voor uw prachtige cijfer, fijn dat u de moeite heeft genomen ons te beoordelen! U kunt zich eenvoudig aanmelden voor de nieuwsbrief via de site, en anders kunt u mij ook een mail sturen, dan doe ik dit voor u! Zo blijft u eenvoudig op de hoogte. Groeten en een fijne dag, Sandra (webshop)
Pluspunten
Super collectie, goede service en grote maten.
VerbeterpuntenNog meer collectie!! Voor de rest blijven zoals jullie nu zijn, echt top.
Hallo! Bedankt voor uw super beoordeling, fijn te horen dat u zo tevreden bent! Als u de loterij heeft gewonnen zien we u graag weer terug :-) Groeten en een fijne dag, Sandra (webshop www.silhouette.nl)
Hallo! Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Heel veel plezier van de bestelling en wellicht tot een volgende keer! Groeten en een fijne dag, Sandra (webshop)
Pluspunten
Ik had eerst een paar schoenen besteld in maat 39, alleen later bleek dat ze al verkocht waren. Ik heb toen dezelfde paar besteld alleen in een andere kleur en 1 maat groter. Bij de bevestigingsemail wisten ze nog dat ik maat 39 besteld had dus ik kreeg er gratis een paar zolen bij. De klantenservice per email was uitstekend!
Hallo! Bedankt voor uw fantastisch mooie beoordeling! Goed te lezen dat u tevreden bent over onze producten en onze manier van werken. Ik zal uw complimenten ook zeker doorspelen naar de andere collega\'s! Groeten en wellicht tot een volgende keer, Sandra (webshop)
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Goed te horen dat u zo tevreden bent. Ik hoop dat u de schoenen met veel plezier zult dragen en misschien tot een volgende bestelling! Groeten, Sandra (webshop)
Pluspunten
Het is erg fijn dat er ook schoenen te koop zijn voor mensen met een kleine schoenmaat
Hallo! Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn te horen dat de aankoop naar wens is. Ik kan me voorstellen dat het een crime is om iets leuks met een hakje te vinden in een kleine maat, goed te lezen dat het bij ons gelukt is! Ik wens u een fijne dag en nogmaals veel plezier van de schoenen, Groeten, Sandra (webshop)
Pluspunten
snelle reactie op vragen, meedenken met de klant en met andere oplossingen komen.
Hallo! Bedankt voor je supermooie beoordeling! Misschien tot een volgende keer! Groeten, Sandra (webshop)
Hartelijk dank voor uw mooie cijfer. Fijn te horen dat de bronskleurige pumps naar uw zin zijn. Hopelijk tot een volgende keer, in één van onze winkels of in de webshop! Groeten en een fijne dag, Sandra (webshop www.silhouette.nl)
Pluspunten
Gemakkelijke bestelprocedure en duidelijke site.
VerbeterpuntenInfo over schoenen (bijv hoogte van de laars) en meerdere foto`s (beide kanten of onder aanzicht) zou aankopen bevorderen
Bedankt voor uw mooie cijfer! Uw feedback ten aanzien van de foto\'s wordt hier intern in beraad genomen, dank daarvoor! Groeten en een fijne dag, Sandra (webshop)
Hallo! Dank u voor uw mooie beoordeling, ondanks dat de laarzen uiteindelijk niet naar uw zin waren. Hopelijk zit er een volgende keer wel wat van uw gading bij! Groeten en een fijne dag, Sandra (webshop)
Hartelijk bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen - wij waarderen dit enorm en eventuele toekomstige klanten horen liever van u als klant wat u van ons vindt, dan van ons zelf! Ik wens u een fijne dag, Groeten, Sandra (webshop www.silhouette.nl)
Pluspunten
snelheid
Verbeterpuntennee
Bedankt voor uw beoordeling, veel plezier van de over-de-knielaarzen en misschien tot een volgende keer! Groeten, Sandra (webshop www.silhouette.nl)
Pluspunten
Zeer ruime keuze, overzichtelijke site, supersnel thuis geleverd, nette en snelleafhandeling bij retourzending, onverwachte uitleg bij (in mijn geval) laarzen over hoe het beste aan te trekken, na retourzending mail met alternatief voorstel.
VerbeterpuntenIk ben positief verrast over bovenstaande punten. Jammer was de 6,75 euro die ik moest betalen voor de retourzending. Over internet is de kans vrij groot dat iets niet 100% aan jevverwachting voldoet
Hallo! Bedankt voor uw bericht. Goed te horen dat u ons zo\'n mooi cijfer geeft, ondanks het feit dat de laarzen uiteindelijk niet helemaal naar wens waren. Uw opmerking wat betreft de verzendkosten wordt intern opgepakt. Groeten en misschien toch tot een volgende keer ;-) Sandra (webshop)
Karel Doormanstraat 467
3012GH Rotterdam
Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur. Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar. Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!