Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u tevreden bent. Veel plezier van de laarzen! Groeten, Sandra (webshop)
Hallo mevrouw! Goed re horen dat u zo tevreden bent en blij bent met uw zwarte laarzen. Ik hoop dat u ze met veel plezier zult dragen, en wij zullen zeker proberen de collectie in de grote en de kleine maten uit te breiden, zodat er nog meer keuze is! Groeten en een fijne dag, Sandra (webshop)
Pluspunten
Zeer gebruiksvriendelijke site, nette telefonische ondersteuning. Levertijd uitstekend.
Wauw, wat een supermooi cijfer! Fijn te horen dat alles naar wens is en dat u zo tevreden bent. Wellicht tot een volgende keer, in de winkel of de webshop! Groeten en een fijne dag, Sandra (webshop www.silhouette.nl)
Pluspunten
Snelle reactie op vragen en vriendelijk personeel
VerbeterpuntenNVT
Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling! Ik ben heel blij dat u me heeft laten weten dat de laarzen in de smaak vallen bij de draagster. Gelukkig is het voor haar gelukt mooie laarzen te vinden voor haar slanke benen! Wellicht tot een volgende keer! Groeten en een fijne dag, Sandra (webshop)
Pluspunten
vriendelijk personeel snelle levering
Verbeterpuntengeen
Wauw! Geweldig! Wat een mooie recensie, hartelijk dank!! Groeten en tot een volgende keer, Sandra (webshop)
Pluspunten
Snelle levering, discreet, betrokken en vriendelijk.
VerbeterpuntenMeer foto\\`s tonen van het product vanuit verschillende hoeken (met eigen model). De Overknee laars die ik heb gekocht sluit bijvoorbeeld niet zo nauw aan bij mn benen als ik hoopte.
Hallo! Super bedankt voor uw positieve feedback. Uw opmerking ten aanzien van de foto\'s heb ik hier natuurlijk direct doorgespeeld. Veel plezier van de aankopen en, misschien, toch tot een volgende keer..... ondanks dat u al genoeg schoenen heeft... ;-) Groeten, Sandra (webshop)
Bedankt voor uw mooie cijfer, geweldig! Fijne dag, Sandra (Webshop www.silhouette.nl)
Pluspunten
Snelle levering en prima kwaliteit
VerbeterpuntenDe website zou iets gebruiksvriendelijker kunnen m.b.t. het showen van de collectie. Vaak moet telkens terug scrollen om een bepaald paar te zien. Dat houdt de site, maar ik kom er wel uit.
Super, wat een mooi cijfer! Bedankt! Jammer dat u verhuisd bent en niet zo maar meer even binnen kunt lopen. Des te fijner dat PostNL overal bezorgt.... ;-) Groeten! Sandra (webshop)
Pluspunten
De leuke en spontane klantvriendelijkheid van zowel de dame via mail als het winkelpersoneel. Gezellig en persoonlijk , vlot en meedenkend !!
VerbeterpuntenEen filiaal in het oosten van het land :-)
Hi Barbara!! Bedankt voor je mooie beoordeling! Een filiaal openen in het Oosten van het land zit er voorlopig niet in, haha! Maar misschien in de toekomst een tripje naar Rotterdam...? ;-) Heb je onze Facebook-pagina al \'geliked\'? Daar kun je af en toe leuke kortingsacties vinden... Groeten! Sandra (webshop Silhouette)
Pluspunten
Goede collectie, fijne communicatie. Levering vindt plaats conform het afgesprokene.
Bedankt voor uw mooie cijfer! Heel erg bedankt dat u de tijd heeft genomen ons te beoordelen. Fijne dag! Groeten, Sandra (webshop)
Pluspunten
ik ben tot nu toe altijd zeer tevreden over dit bedrijf geweest!
Wauw, wat een super mooie beoordeling! Fijn te horen dat je zo tevreden bent!! Tot een volgende keer, dan maar weer, via de webshop of via de winkel!! Groeten en een fijne dag, Sandra - Silhouette webshop
Pluspunten
speciale sjieke schoenen.
Hallo! Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn te horen dat de schoentjes naar wens zijn. Wellicht tot een volgende keer! Groeten, Sandra (webshop)
Wauw, wat een mooi cijfer, heel hartelijk dank! Wellicht tot een volgende keer! Groeten, Sandra (webshop)
Bij post aflevering kunnen aangeven dat de post ook bij de buren mag worden afgegeven igv niet thuis.
Hallo! Bedankt voor uw reactie. Fijn te u tevreden bent over onze service. In verband met de veiligheid en discretie hebben wij voor de optie gekozen, dat er standaard niet bij de buren mag worden geleverd. Indien u op goede voet met de buren staat, kunt u ons dit altijd laten weten, zodat we de verzendmethode aan kunnen passen! Groeten en een fijne dag, Sandra (webshop)
Pluspunten
Ik draag schoenmaat 33 en daarom is het voor mij moeilijk om passende schoenen te vinden. Sandra heeft mij super goed geholpen. Ik ben dan ook zeer tevreden.
Wauw, bedankt voor uw beoordeling! En heel graag gedaan :-) Groeten, Sandra (webshop)
Pluspunten
Snelle mailreacties, snelle bezorging, keurig verpakt.
VerbeterpuntenGraag wat meer collectie voor de kleine schoenmaat
Hallo mevrouw! Fijn te horen dat u zo tevreden bent! Dank u voor uw tijd om ons te beoordelen. Wij zijn achter de schermen hard bezig onze collectie nog meer all-round te maken en vergeten ook zeker de dames met de kleine schoenmaat niet! Groeten en een fijne dag, Sandra (webshop www.silhouette.nl)
Hallo!! Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen, fijn te zien dat u tevreden bent! Groeten en een fijne dag, Sandra (webshop www.silhouette.nl)
Pluspunten
snelle levering!!
Hallo mevrouw! Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, goed te lezen dat u tevreden bent met de manier waarop wij werken en onze artikelen. Heel veel plezier met uw zilverkleurige pumps en wellicht tot een volgende keer! Groeten en een fijne dag, Sandra (webshop www.silhouette.nl)
Pluspunten
goed communicatie bij bestelling en ruiling.
Hallo!! Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn te horen dat u tevreden bent! Hopelijk tot een volgende keer, Groeten, Sandra (webshop www.silhouette.nl)
Wauw! Een 10! Super zeg. Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn te lezen dat u zo tevreden bent. Hopelijk tot een volgende keer! Groeten en een fijne dag, Sandra (webshop www.silhouette.nl)
Pluspunten
Ik was heel blij verrast dat ik spontaan een mailtje kreeg van medewerkser Sandra over de kleur van de pump die ik had besteld. Ze heeft zelfs foto\\`s gemaakt bij daglicht!, Ik heb in het hele proces van retournering en nieuwe bestelling meermalen contact met Sandra gehad. Ik heb steeds op correcte en zeer positieve wijze advies gekregen. E
VerbeterpuntenIk vond de verzendkosten hoog. Het tweede paar was goed, een derde paar had ik niet besteld ivm de hoge retour verzendkosten
Hallo Froukje! Dankjewel voor je postitieve feedback! Inderdaad, het was even zoeken naar de juiste kleur en juiste pasvorm voor je, maar dat is uiteindelijk helemaal gelukt. Goed te horen dat je tevreden bent over de schoentjes. Ik houd je zeker op de hoogte over andere mogelijke kleuren in het model van je keuze! Wat betreft de retourkosten: helaas zijn we nog niet \\\'groot\\\' genoeg om bij TNT /Post NL een goedkopere retouroptie te krijgen. We blijven daar natuurlijk wel mee bezig!
Pluspunten
Ik werd zeer vlot en vriendelijk geholpen
VerbeterpuntenGeen
Hallo! Wauw, wat een fantastische beoordeling! Leuk te zien dat u bij ons terecht gekomen bent op aanraden van een bekende van u, en nog veel beter te lezen dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Heel veel plezier met uw zilverkleurige pumps en wellicht tot een volgende keer! Groeten en een fijne dag, Sandra (webshop www.silhouette.nl)
Pluspunten
Snel reactie en super snel verzenden!!
VerbeterpuntenPaypal gelijk plaatsen op site.
Hallo Marijke! Bedankt voor je mooie beoordeling, fijn te lezen dat je zo tevreden bent! Je tip over PayPal wordt doorgegeven aan het team dat onze website onderhoudt. Bedankt hiervoor! Groeten en een fijne dag, Sandra (webshop www.silhouette.nl)
Pluspunten
Vriendelijke, goede sevice, snelle levering, brede goede collectie, hoge kwaliteit, betaalbaar.
Verbeterpuntenhet is prima zo. never change a winning team
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling, fijn dat u zo tevreden bent! Van de complimenten gaan we wel een beetje blozen, haha, en ik zal ze ook zeker doorgeven aan de rest van ons team! Fijne dag en tot een volgende keer! Groeten, Sandra - webshop www.silhouette.nl
Wauw, wat een fantastische beoordeling, hartelijk dank!!!| Ondanks het feit dat het uiteindelijk niet gelukt is voor jou de juiste kleur te vinden, ben ik blij dat je zo tevreden bent! Volgende keer gaan we gewoon weer voor je zoeken ;-) ! Groeten en een fijne dag, Sandra (webshop www.silhouette.nl)
Karel Doormanstraat 467
3012GH Rotterdam
Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur. Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar. Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!