Pluspunten
Heel erg mooie schoenen voor een goede prijs en supersnel geleverd, geen aanmerkingen op te maken
Verbeterpuntennee
Anneke, ontzettend bedankt voor je fantastische recensie. We gaan zo door, fijn te horen dat je onze service en producten waardeert! Groeten, Sandra (webshop)
Pluspunten
snelle orderverwerking heel snelle levering schoenen zijn heel goed verpakt, zien eruit om door een ringetje te halen!
Hallo Laura, wauw.... wat fijn te horen dat je zo tevreden bent! Ik heb je complimenten over de verpakking ook doorgegeven aan mijn collega\\\'s, die ervoor zorgen dat het pakketje \\\'postbode-proof\\\' wordt gemaakt ;-) Groeten, Sandra (webshop)
Pluspunten
Assortiment net even anders dan in de reguliere schoenenwinkels. Mijn bestelling voor het eerst via internet afgenomen maar de winkels zijn mij al langer bekend in Rotterdam en vanwege de goede ervaringen was het voor mij vertrouwelijk om via internet te bestellen.
VerbeterpuntenKan ik nog niet aangeven.
Hallo Eveline, bedankt voor je fantastische recensie! Super te horen dat je zo tevreden bent. Ik vind het heel leuk te horen dat je naar aanleiding van de goede ervaringen in de winkels ook in onze webshop hebt besteld. Het Is misschien wel grappig om te weten dat mijn collega\'s in de winkel ook zorgen dat het pakketje bij jou terechtkomt... ;-) Groeten, Sandra (webshop)
Pluspunten
Hier bevindt men zich werkelijk helemaal in de laarzen-, en schoenenhemel. Je weet niet wat je ziet en meemaakt. Ga er nooit heen, want je blijft hier terugkomen. Het beste wat er is!
VerbeterpuntenZou het niet weten.
Jeetje, Karin... Daar gaan we helemaal van glunderen! Ik zal Nel en haar team in de winkel aan de Karel Doormanstraat ook je complimenten doorgeven...! We zien je graag weer verschijnen in de winkel, niet alleen voor nieuwe schoenen of laarzen, maar ook om bij te kletsen en een bakkie te drinken! Groeten, Sandra (webshop)
Hallo Jessica, Bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn te lezen dat je tevreden bent! Groeten, Sandra (webshop)
Hallo! Bedankt voor uw feedback. Uiteraard heeft u ons niet op alle punten kunnen beoordelen, omdat u alleen accessoires heeft besteld ;-) Ik ben blij te horen dat u tevreden bent met de snelheid van levering en de communicatie, dat is een opsteker! Groeten, Sandra (webshop)
Beste Jan, Bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn dat je tevreden bent! Groeten, Sandra (webshop)
Pluspunten
fantastische geholpen door Sandra niks aan toe te voegen
*Glim* *Bloos* *Glim* Wauw... super te horen dat je zo tevreden bent!!! Tot de volgende keer dan maar, hè :-) Groeten, Sandra (webshop)
Pluspunten
Persoonlijke dienstverlening, zelfs wanneer je via de website een bestelling plaatst. Goed rekening houden met indivuduele wensen.
VerbeterpuntenMisschien kan de kleding van het winkel personeel nog iets zakelijker of netter, denk bijvoorbeeld aan een mooie bloes met uw logo erop. Dan is het voor klanten direct duidelijk wie ze kunnen aanspreken en het komt nog professioneler over.
Hallo! Bedankt voor uw mooie beoordeling. Helaas paste een deel van uw order niet, maar gelukkig was dat in de winkel snel omgeruild. Bedankt voor de tip over de kleding; deze ga ik zeker hier in de groep gooien! Groeten, Sandra (webshop)
Pluspunten
super veel mooie schoenen.
Hallo Melissa, Bedankt voor je mooie beoordeling. Tot de volgende keer dan maar weer! ;-) Groeten, Sandra (webshop)
Wauw! Een 10! Fijn dat je zo tevreden bent en wat een eer om zo\'n prachtig cijfer te krijgen! Dankjewel! Groeten, Sandra (webshop) en Nel (Karel Doormanstraat)
Hallo Wendy, Dank je wel voor je superpositieve feedback! Fijn te horen dat je zo tevreden bent! Groeten, Sandra (webshop) PS: boven de Euro 50,00 zijn er geen verzendkosten...! En de verzendkosten voor kleine orders zijn flink verlaagd. Bedankt voor je tip!
Pluspunten
Erg betrouwbaar en snel
VerbeterpuntenJammer dat sommige merken niet in originele doos kan worden geleverd.
Hallo meneer, mevrouw Jasperse, Bedankt voor uw feedback! Inderdaad, helaas kan het artikel van uw keuze niet altijd in de originele doos verstuurd worden. Als de doos bijvoorbeeld niet stevig genoeg is voor verzending, of wat beschadigd is, versturen wij uw schoenen in een andere doos. Dit om beschadigingen bij het transport te voorkomen. Wij doen ons best om nog meer pumps in zowel grote maten als kleine maatjes in onze collectie op te nemen. Bedankt voor uw tip! Groeten, Sandra
Pluspunten
Ik kan nog niet zoveel zeggen. Heb pas een keer bestelling gedaan. Zonder problemen. Op het moment dat er dingen fout gaan kun je pas echt zeggen hoe klantvriendelijk, snel en betrouwbaar het is. Maar tot nu toe helemaal goed
Verbeterpuntengeen
Hallo Eline! Bedankt voor je beoordeling. Jammer dat we voor snelheid/levering niet zo goed scoren, je order is zo snel mogelijk verstuurd. Ik heb aan de hand van je verzendnummer gezien, dat er wat vertraging is geweest met de aflevering van het pakket door PostNL / TNT. Dat kan helaas gebeuren... Sorry hiervoor! Groeten, Sandra (webshop)
Pluspunten
Prettig geprijsd, groot assortiment. Prijs kwaliteitverhouding is goed. Goedkope schoenen zijn kwalitatief navenant.
VerbeterpuntenNVT
Hi Rose! Bedankt voor je fantastische cijfer. En je mooie foto natuurlijk, die op onze Facebook pagina prijkt! Groeten, Sandra (webshop)
Karel Doormanstraat 467
3012GH Rotterdam
Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur. Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar. Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!