1 x gedragen met uitgaan en voor dat we vertrokken zag ik dat op de neus de naad los is van de laars dus helaas niet zo positief jammer
Hallo Daniela! Dank voor je beoordeling. Wat vervelend te horen dat er een probleem met je laarzen is, zeker op deze manier, via een review. Jammer dat je geen contact met ons hebt gezocht, dan hadden we even met je mee kunnen kijken! Wil je alsnog even contact met ons opnemen via whatsapp, alsjeblieft? Dit kan via het nummer 06 13576496. Vermeld even je ordernummer en stuur even wat materiaal van het probleem. Wat foto's of een kort filmpje, zodat we kunnen zien wat er aan de hand is. Want het is natuurlijk niet de bedoeling dat je zo kort plezier van je nieuwe boots hebt. We kijken graag alsnog even met je mee! Groet, Sandra - Silhouette
Ik ben een terugkerende klant bij silhouette. Dit komt omdat ze een ruim aanbod hebben in hakken. Daarnaast vind ik de kwaliteit goed en je bestelling wordt snel geleverd.
Ik doe aan paaldansen en wilde graag mooie hakken om op te dansen,dus via de dansschool kwam ik bij silhouette terecht. Ik had nog nooit op hakken gelopen, maar bij silhouette wisten ze precies op welke schoenen ik dat wel zou kunnen. Het 2e paar wat ik aandeed was goed en ik kon er stabiel op lopen wat ik nooit had gedacht! Ze hebben ook allerlei accessoires om te zorgen dat de schoen perfect zit zoals zooltjes en teencondooms zodat je geen zere tenen krijgt. Ze hebben ook grote maten , ik draag zelf 42 maar ze gaan tot 46 dus dat is ook n pluspunt. Het personeel is super professioneel en weten waar ze het over hebben, we hebben ook veel gelachen en dat vind ik ook heel belangrijk . Deze winkel verdiend 5 sterren want het zijn allemaal toppers!
Laarzen die ik wilde waren uitverkocht oo de site, ba telefonisch contact hoorde ik dat ze de week er na weer binnen zouden komen. Medewerker heeft het aantal op de site verhoogd zodat ik ze alvast kon bestellen en ik had ze binnen no time in huis, helemaal blij mee!!!
Weeral genieten in mijn hoge laklaarzen :-)
Goede service en snelle levering!
De schoenen zijn snel geleverd. De plakkende kussentjes zijn amazing! On the overal 10-10
Hi, Ik ben er heel happy mee. Goede prijs ook. Maar de ultieme test hebben de hakken doorstaan, namelijk 5 uur aan één stuk repeteren. Die 2,5 uur op het podium red ik dan ook wel. Liefs, Sandra
Goede service en snelle levering, Mooie laarsen en schoenen met goede pasvorm. In één woord TOP WINKEL.
Meermaals bij silhouette besteld, schoenen altijd snel geleverd, fijne kwaliteit, met mijn brede voet altijd moeilijk om passende hakken te vinden, silhouette denkt graag met je mee en adviseert goed. Tevens altijd leuk persoonlijk berichtje op de pakbon :)
Snelle levering, mooie laarzen (die ook nog eens passen) én een heel lief berichtje.
Fijn dat deze zaak gewoon in Rotterdam zit. Ik had er heel graag zelf naartoe willen, maar door werk en verplichtingen in weekend komt het er maar niet van om in het weekend naar R'dam te gaan. Ben het zeker nog wel van plan! Maar fijn dat ze hakken met ronde neuzen hadden. Heel mooi en elegant en gewoon op :) lief handgeschreven berichtje erbij. Aanrader voor hakkenlovers :)
-Genoeg aanbod, -Schoenen zien er goed uit, -Prijs is goed, -Snel verzonden, -Fijne comunicatie met een medewerker via de chat en er word mee gedacht als je twijfelt in de maat
Prettige communicatie.
Ik ben erg tevreden,hoe ze mij hebben geholpen,ze hielden mij goed op de hoogte,gewoon perfekt!!
Super snelle service, heel leuk het kaartje erbij en extra uitleg is heel fijn. Dankjewel!
Schoen maat (37) is goed, net als de hakhoogte , loopt lekker .
Ik had v per vergis verkeerde maat ontvangen. Retouretiket makkelijk aan te vragen. Mijn laars verstuurd en zelfde dag is mijn juiste maat verstuurd met excuus. Ideale laars met iets dikkere kuit Gr Marion
Persoonlijk tekstje en ekstra kadootje. Ik draag nooit pumps . Masr heb nu een festje de prijs is dan ook goed .
Super mooi hoe deze winkel zijn eigen geluid laat zien online, met een eigen beschrijving over de schoenen. De belofte maken ze vervolgens waar, betaalbare hakken die heel fijn lopen! Alles mooi ingepakt met een persoonlijke boodschap. Normaal neem ik niet de tijd voor een review, maar deze keer ben ik oprecht positief verrast en doe ik het heel graag.
Als meerdere schoenen gekocht voor de vrouw. Prijs/kwaliteit super en altijd snel geleverd.
Ruime keus uit mooie schoenen ,ook voor de grote maten Bestel vast nog een keer iets.
Geleverd zoals beloofd, snel en netjes. Uitgebreid advies erbij gekregen van hoe je dit soort laarzen het beste aan doet. En het meest belangrijk: ze zijn eerlijk over de pasvorm, waardoor ik (met brede kuiten) ook eindelijk laarzen pas en ze niet hoefde terug te sturen (wordt vaker beloofd in webshops, maar blijkt meestal niet te kloppen zodra je ze thuis gaat passen). Ik vind eerlijk advies echt heel belangrijk, dus dit was een top ervaring.
Mijn ervaring met de verkoper is heel goed. De bestelling kwam snel en de hakkenschoenen zijn heel mooi en zitten perfect. Ik heb er gratis zooltjes bij gekregen wat ik ontzettend attent vind. Daarnaast heeft de verkoper een persoonlijke boodschap op de factuur geschreven, heel lief!
Karel Doormanstraat 467
3012GH Rotterdam
Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur. Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar. Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!