Snelle levering en de persoonlijke noot op de pakbon is super. Er wordt dus heel bewust met de klanten en pakketten omgegaan!
Silhouette valt natuurlijk al op door de súper leuke manier waarop zij hun schoenen, laarzen etc aanprijzen. En de uitgebreide informatie die je krijgt over het product, waarmee de kans zeer klein wordt dat je iets terug moet sturen. Daarnaast klopt de prijs/kwaliteit verhouding ook nog eens helemaal. Ik koop er graag!
Leuke laarzen voor n leuk prijsje
prachtige laarzen gekocht…. ze waren ook mooi en zorgvuldig ingepakt met een leuke persoonlijke boodschap! het materiaal van de laarzen heeft een luxe uitstraling en zijn zoals beschreven staan op de website
Leuk aanbod, fijne prijsjes, snel verzonden en weer blij aan mijn voetjes.
Had verkeerd besteld en zonder probleem is het opgelost en heb ik nu de juiste schoenen; helemaal gelukkig. Super!! Heb al paar keer besteld en ga zeker nog vaker bestellen.
Mooie pumps snel geleverd
Goede service en snelle levering
Ik heb twee keer hier schoenen besteld voor tango dansen. Service, producten en prijs zijn uitstekend!
Doen er echt alles aan om klant zo goed mogelijk te helpen.
Ik heb fijn contact gehad met het personeel over mijn aankoop en de vragen die ik had vooraf, ze denken en helpen graag mee. Na de aankoop is het proces vlotjes en soepeltjes verlopen en had ik de bestelde schoenen snel binnen. Ik zal hier zeker nogmaals kopen!
De laarzen werden snel bezorgd en voldeden aan de beschrijving en verwachting. Extra attent dat er een handgeschreven berichtje bij zat!
goeie schoenen pas perfecht voor een kleine maat
Hakken zijn altijd top. Wordt goed en handmatig verpakt, service altijd snel en goed. Kan niet beter dan tevreden zijn over Silhouette Schoenen <3
Een goede vriendin van mij is erg blij met de schoenen..en het bevalt haar erg goed..
Super leuke mensen en gezellige persoonlijke aandacht in de winkel. Het bestellen via de website gaat razendsnel en de schoenen zijn snel geleverd!
Ze hebben ruime keus in geweldige schoenen/hakken
Mooie schoenen mét een leuke persoonlijke boodschap en cadeautje van Robin!
Zeer blij met de duidelijke maatvoering, met name de breedte van de schacht, waardoor ik meteen de goede maat kon bestellen
Ontzettend leuke mailing met een frisse presentatie en een geweldig aanbod.
Schoenen zijn perfect en levering is snel.
Ik heb de laarzen voor een vriendin moeten kopen dus kan er zelf weinig over oordelen maar het zijn de zelfde die ze al had dat zegt al alles dat ze deze laarzen goed zijn en ze perse de zelfde weer wilde hebben . Ze heeft ze nog niet gepast maar dat komt donderdag ! Ik mag eerst de linten vervangen voor langere (ze heeft dikkere boven benen ) Tip wellicht komt dat vaker en is het wellicht iets voor de fabrikant de linten langer te maken /aanbrengen (afknippen naar wens toch )een meter meer lint kost niks bijna hopelijk wordt er gehoor aan gegeven groet JFP
Snelle levering, hak zoals beschreven.
Soms zijn het grote soms zijn het "kleine" dingen die je positief kunnen verrassen. In dit geval een klein maar uit service en klasse zicht een heel groot iets. Op Vrijdag middag ná 12.00uur besteld ( tot 12.00uur besteld dan wél volgende dag geleverd ), en toch werden mijn schoenen (pumps/High-Heels) Zaterdags al geleverd. Op de rekening had de dame die het verzenden had verzorgd een paar heel vriendelijke persoonlijke woorden geschreven. Bij het uitpakken, élke paar schoenen zaten per doos nog eens verpakt met een bescherm hoes. En als presentje een paar Balettes kussentjes, tegen het naar voren glijden in pumps/High-Heels. Het lijkt niet veel maar het gaat zich om het principe. Veel winkels klagen, maar met dergelijke service zou je gegarandeerd bij élke winkel meer klanten generen.
Karel Doormanstraat 467
3012GH Rotterdam
Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur. Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar. Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!