Ruime keuze, mooi en snel afgehandeld

Ik had wat vraagjes, die ik via de chatbox stelde. Ik kreeg een snel en adequaat antwoord. Dus kon ik veilig bestellen. En 2 dagen later kon ik al pronken met de nieuwe pumps

• Afspraken nakomen

Net bedrijf dat snel levert

De schoenen worden snel geleverd, en zijn de juiste maat. Op de pakbon staat een handgeschreven groet van een van de medewerkers, waardoor het net dat beetje persoonlijker voelt.

Ze zitten perfect!

Snel bezorgd! Zitten heerlijk en kreeg er lieve kaart bij met m’n naam! De bestelling voelt echt persoonlijk, super fijn!

Fijne ervaring

Bedankt voor de service!

• Afspraken nakomen

Geweldige service, alsof je de winkel zelf bezoekt.

Ik had wat vraagtekens bij de maat Pleasers die ik moest hebben, dus dat had ik bij de bestelling aangegeven. Sandra heeft dit werkelijk perfect opgepikt en zulke goede tips gegeven, ik was echt aangenaam verrast. Een geweldige winkel! En de Pleasers zelf zijn ook even geweldig, wat een hakken.

• Afspraken nakomen

Ik heb ze meteen aangedaan maat is goed Ik ben een man heb meteen mijn leren legging aangedaan en dan de laarzen aan kijken hoe dat staat was super blij savonds . heb ik de legging weer aangedaan ook de laarzen aan en een strak truitjeerboven geheel in het zwart en toen naar een club in Hengelo geweest en de hele avond erop gelopen geweldige ervaring voor mij .

Geweldig.

Fijne winkel. Goede kwaliteit en snelle levering. Prima verpakt. Ik word er elke keer weer super blij van! Dankjulliewel dames!

• Snelheid van verwerken van je order
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Hakken, hakken en nog meer hakken

Als je op zoek bent naar hoge hakken voor niet al teveel geld, zoek dan niet verder. Mijn Vizzano’s (de pantoffeltjes onder de hakken) zitten heerlijk. Ben geen geoefende hakkenloper, maar op deze hou ik het behoorlijk lang uit. En ze staan prachtig!! Vragen worden via whatsapp snel beantwoord. Altijd eerlijk advies. Bestellingen worden netjes verpakt en snel geleverd. Het geschreven berichtje maakt het net even persoonlijker. Tip: bekijk eens de live uitzendingen op social media. Alle schoenen komen hier wel een keer aan bod en dat gecombineerd met een portie droge humor. Heerlijk!!!

snel geleverd

goed geholpen via de site, duidelijk omschrijving

Prachtige hakken

Super service met speciale kussentjes voor in de schoen, echt heel blij mee

Top bedankt !!!

Heel mooie schoen!!! Zeer comfortabel!!! Top, bedankt !!!

Zoals altijd top

• Afspraken nakomen

Topservice en de mooiste hakken

Snelle service, goed contact, hebben veel verstand van hun producten, modellen en pasvormen. Erg blij en tevreden.

Snelle er nette levering

Zoals altijd komen de schoenen netjes verpakt aan

Snelle en goede service

Ik heb een paar mooie Muiltjes met hoge hakken besteld, deze zijn snel geleverd, en zitten prima en zijn mooi afgewerkt. Ik ben erg tevreden hiermee.

Goede informatie, mooie hakken

Bij de schoenen staat goede omschrijving over pasvorm, hoogte hak, welke maat je het beste kan nemen, of het een hak is waar je "lekker op weg kan lopen" of meer een "hak voor gevorderde is". Ik heb 3 paar gekocht online en alledrie goed, bij eentje was het advies om 1 maat groter te nemen en dat klopte ook. Heel leuk dat er een geschreven bericht staat op het besteloverzicht, maakt het toch persoonlijk ondanks online.

Topbedrijf

Supersnelle levering, uitstekend verpakt, prachtige laarzen en het persoonlijke berichtje erbij wordt door mij zeer gewaardeerd.

Fantastische laarzen

Zeer mooie verpakking en snelle levering, 3 dagen, naar België. Geleverd met een lief woordje en uitleg hoe ze moeten aangetrokken en aangepast worden. Het heeft een tiental minuten geduurd aan mijn vrouw om ze lekker af te stellen. Ze passen geweldig.

• Afspraken nakomen

Snel, mooi en goede service

Op de website staat erg goed omschreven wat je kunt verwachten als je ervoor kiest een bepaald paar te kopen. Daardoor kon ik de goede keuze maken en paste alles perfect toen er werd geleverd. Ondanks de kerstdagen werd er snel geleverd en kwamen mijn schoenen eerder dan ik had verwacht. Ook mijn vragen achteraf werden meteen beantwoord. Super vriendelijk! Ik hou hiervan. Dank jullie wel.

Retourzending

Onvoorstelbaar hoe snel en behulpzaam deze mensen zijn. Overal wordt een oplossing voor gekocht. En de kwaliteit vd deze schoenen is top. Doe zo verder en prestige feestdagen.

Lieve mensen

Klanten bindend

• Afspraken nakomen

Mijn rode (kerst)pumps zitten als gegoten!

De vorige zwarte lakpumps die ik bij Silhouette kocht waren iets hoger dan deze die een 10 cm hak hebben. Ze zijn zelfs te doen, (ik ben nog niet omgevallen;P, zonder de bijgeleverde inlegkussentjes.

• Afspraken nakomen

Geweldige schoenen, met ideale prijs/kwaliteit en topservice

De mooiste schoenen, zowel gewoon als Pleasers, waar je steeds informatie over kan vragen via Whatsapp als de vele informatie die erbij staat nog niet genoeg is.. Heel vriendelijk team, zowel in de winkel als online en een ruime keuze tegen een heel redelijke prijs. Snelle en correcte verzending.

Zeer goed geholpen door personeel en op tijd bezorgt

Zeer goed geholpen door personeel en op tijd bezorgt

Karel Doormanstraat 467

3012GH Rotterdam

010 4130 516 / 06 5192 9257

Over Silhouette Schoenen BV

Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur. Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar. Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!