Ik vind jullie site een super fijne site fijn dat er zo site is die kleine maten verkopen ik ben daar heel erg mee geholpen. Niet mijn hele naam op de revieuw a u b.
Heel makkelijk besteld en fijne hakken
Snel geleverd, goede kwaliteit en netjes verpakt.
Heel fijne winkel, nu ook online geshopt. Ook hier met aandacht voor detail ingepakt. Ook over retour sturen wordt niet moeilijk gedaan.
Goede info over de app en snelle goede service ….snelle levering ..mooi ingepakt en mooie kwaliteit schoenen en ze zitten en staan super mooie en lekker….dus wederom erg tevreden met m’n aankoop bij jullie.
Ik heb hier precies gevonden wat ik zocht. In de omschrijving stond dit goed aangegeven. Ik had per ongeluk mijn emailadres verkeerd doorgegeven. Via whats app in nog geen 2 minuten opgelost. Heel vriendelijk en echt heel snel geholpen. Superblij met de laarzen.
Hele goeie service Snelle levering Hakjes zitten uitstekend
Uitleg is goed kwaliteit is super de hulp is geweldig!
Schoenen lopen heerlijk
Wij werden in de winkel op een "meer dan correcte" manier geholpen. De schoenen die we er kochten zijn kwaliteit prijs perfect. Ik had interesse in een paar dat niet meer voorradig was, toen ze weer in stock waren kreeg ik persoonlijk een bericht, k heb ze besteld en 2 dagen nadien kreeg ik ze thuis aan, mooi verpakt in kerstpapier, met gratis zolen in... ze herinnerden zich dat ik wat weg schoof in de schoen. Als dat geen service is???
Alweer mijn 4e paar Silthouette laarzen besteld. Zoals altijd de volgende dag al in huis en ze zijn zoooo mooi en zitten ondanks de flinke hakhoogte als pantoffeltjes! Ik vrees dat ik ze ook nog in een andere kleur moet gaan bestellen :D Bedankt voor de topservice dames!!!
Duidelijke omschrijving online, met de mogelijkheid om extra vragen te stellen. Snel en netjes verpakt opgestuurd met een lief kaartje erin. En de schoenen zitten heerlijk. Dus helemaal blij mee.
Ok
Prettige ervaring met het doen van de aankopen. Ook hele fijne en goede kwaliteit hakken. Schoenen waren snel binnen. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik ga zeker nog een keer schoenen bij jullie bestellen!
I love my shoes and the info one the website is very accurate around the shipping times. I shopped before and will do again. Great shop!
Snelle levering, personal touch met handgeschreven notitie en super goede kwaliteit pumps en zelfs extra zooltjes. Top!
Ruime keuze, prima service (zelfs op zondag), de mensen van Silhouette staan altijd voor je klaar met professioneel advies!
Had per ongeluk 2 x maat 37 besteld en werd gelijk gebeld of dat klopte.. gelijk 1 paar geannuleerd en geld terug gestort. echt super!
Bestel hier vaker mijn schoenen, altijd snelle levering en schoenen in keurige staat binnen gekregen.
Mijn ervaringen met Silhouette zijn alleen maar positief tot dusver. Ze zijn zeer klantvriendelijk, behulpzaam. Snelle service. En ze hebben geweldige schoenen voor mooie prijzen.
De schoenen die ze bij Silhouette verkopen zijn helemaal geweldig. Voor een goede prijs heb je echt iets speciaals (plus high heels die ook nog eens lekker zitten!). Ik hou enorm van party dresses, en bij Silhouette vind ik eigenlijk altijd toffe high heels of leuke laarsjes voor bij mijn outfit. Keuze aan kleuren hebben ze daar in overvloed. Bij alle schoenen staat duidelijke informatie, zoals bijvoorbeeld hoogte van de hak. En, heel belangrijk: er staat altijd bij of de schoenen op maat zijn, of dat je bijvoorbeeld, als je tussen maat 38-39 zit, beter voor maat 39 kan gaan omdat ze wat kleiner vallen. Bij vragen wordt je persoonlijk (!) goed en snel geholpen via whatsapp chat. Silhouette levert ontzettend snel, dus je hebt je schoentjes mooi verpakt en op tijd binnen.
Laatst voor mijn vrouw hakken gekocht maar ze dacht dat ze te klein waren. Toevallig week later naar Rotterdam dus wilde ze de schoenen ruilen voor maat groter. Sandra maakte 1 schoen ietsje ruimer en ze zaten als gegoten. Meteen toen nog paar overknee laarzen meegenomen. Top service.
Prima voorlichting en ruime keuze
Super goede service
Karel Doormanstraat 467
3012GH Rotterdam
Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur. Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar. Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!