Ik had moeite met de juiste poseerschoenen vinden. Ik heb contact opgenomen met Sandra en ben ontzettend goed geholpen. Bedankt! Nu de juiste schoenen voor mijn wedstrijd gevonden.
Ben super blij met de snelle service. En prachtig schoenen.
Ik heb div keren iets besteld . Altijd perfect geregeld . Hele snelle nette bezorging en prima verpakt .
Prachtige schoenen prijs kwaliteit perfect. Snelle levering. Ook al een paar keer in de winkel geweest super geholpen.
Telkens word je geweldig geholpen, je vragen beantwoord en de schoenen hee snel geleverd. Zij weten precies wat voor schoen je nodig hebt. De schoenen zijn ook van een hele goede kwaliteit en zal ze hier ook altijd blijven kopen. Dank je wel voor alles
De vragen welke gesteld werden worden snel beantwoord Pakketje netjes verpakt met een leuke kaart erbij.
Goede service, snel verzonden. Informatie klopt allemaal en wat hamdige tips. Een paar handgeschreven woorden op de factuur geven het een persoonlijke touch.
Goede communicatie over de app
Contact via de app om nog even aan het einde van de dag een paar naaldhakken te bestellen die ik de volgende dag in huis wilde hebben. Normaliter kan je tot 12 uur bestellen om Met zekerheid de schoenen te versturen op dezelfde dag. Contact was snel en als ik direct bestelde zou het nog lukken. Binnen een paar minuten was alles geregeld en kreeg ik een apje dat de schoenen meegingen met de vervoerder. Volgende dag de hakken in huis. Dikke 10
Levering snel, goede prijs ,mooie laarzen ,in een woord top
Het is netjes afgeleverd. Laarzen zien er prachtig uit .
Had toch nog een maat te groot besteld. Wilde aanvankelijk een wissel maar heb nadien toch een terugbetaling gevraagd en Gerrit heeft daar vol begrip het nodige voor gedaan. Enige mogelijk minpuntje is dat bij retour, DPD automatisch werd verplicht. Terwijl ik een PostNL-punt dichterbij heb liggen bijvoorbeeld. Kwaliteit kan ik niet beoordelen want ik heb ze niet gedragen, zag er wel redelijk stevig uit.
Goede snelle service! Fijne klantenservice
Supergoed hulp gekregen via whatsapp. Laarsjes zijn prachtig, goed verpakt en een hele snelle levering
Ongevraagd goede sturing van mijn siscrete pakketje.
Heel mooie poseerschoenen, ik had ze de volgende dag al!
Snelle verzending en mooi
Menig paar schoenen staan in m'n kast van pumps tot stoere boots...en altijd een prima service en communicatie. Filmpjes bekijk ik van voor tot achter.
Snelle verzending, goede communicatie, goede kwaliteit schoenen!
Goede ervaring met het kopen van jullie hoge hakken en was zeer goed verlopen.
Op alles een 10: persoonlijk contact, service, klantvriendelijkheid, verzending, communicatie, kwaliteit, advies, pasvorm, etc. Alles een 10
Laarsjes gekocht bij hun, super snel geleverd en ze lopen fantastisch!
Snel levering Goede maat
Precies zo als het is op de foto en netjes verpakt en snelle levering
Voor het eerst online besteld, pakje kwam volgens planning en was als een cadeautje om uit te pakken. Leuk verpakt, met nog een persoonlijke noot en zelfs een presentje. Goede service en het belangrijkste prachtige hakken.
Karel Doormanstraat 467
3012GH Rotterdam
Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur. Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar. Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!