The price corresponds to the quality. The order was taken quickly and delivered on time. Thanks a lot.
Het begint met een goede website met duidelijke uitleg en tips. Het is net of je in de winkel staat. Na een keuze gemaakt te hebben volgen er duidelijke mails met hoe je bestelling verloopt. De volgende dag al in huis in een discrete verpakking. Het uitpakken is een feest; Een handgeschreven dankjewel, een duidelijke instructie voor het aantrekken van je laarzen, vervolgens zorgvuldig netjes ingepakt. En dan ook nog per laars in een beschermhoes die je kunt blijven gebruiken, top hoor. Zeker een aanrader. Ik heb de site opgeslagen in mijn favorieten. Ze zien mij snel weer terug voor mijn volgende bestelling. Een zeer tevreden klant
Ik kom altijd terug voor een paar goede hakken! Wanneer je in de winkel bent wordt er de tijd voor je genomen en je wordt geadviseerd zonder dat ze iets proberen te verkopen. Ook als ik vragen heb wanneer ik iets online wil bestellen antwoorden Sandra en Gerwin als de snelste! De beste service die je je kan wensen!
Goede hulp bij het vinden van de juiste maat en het omruilen.
Behulpzaam, en perfecte en snelle levering.
Ik heb hoge hakken als cadeau gekocht, ze vielen erg in de smaak.Levering was snel, en kwaliteit en uitvoering waren boven verwachting!Super.
Goede ervaring
De schoenen zijn goed, en ik werd ook vriendelijk geholpen bij een vraag. Snelle verzending. I
Mooie webshop, duidelijk verwoord, mooie foto's en een super service. Hier kan je met een gerust hart "los" gaan voor je high heels!
enige verbeter puntje is dat ik steeds emails krijg dat ik nog wat in mijn winkelmandje heb staan terwijl als ik online kijk er niks in zit of dat ik net mijn bestelling heb geplaatst. Weet niet waar het aan ligt maar daar zouden jullie nog naar kunnen kijken.
Afgelopen zaterdag 16 sept.2023 in de winkel geweest voor de aanschaf van nieuwe laarzen (Kinky overknees in zwart lak met veters aan de voorkant 10cm) en deze te passen. Was er om 10.00 uur en werd gelijk geholpen. Heb 2 verschillende soorten gepast en heb gekozen voor de veter variant. Heb ze thuis alvast ingelopen/op gelopen zodat ik en andere er tijdens het komende feesje volgende week er volop van kan genieten. Ze lopen echt top en ben er erg blij mee. Als man erg goed geholpen. TOP !!!!
Altijd goede service en niet duurder dan een ander
Schoenen zijn geleverd volgens afspraak. Persoonlijke boodschap is een pluspunt
Kwam naar de winkel een paar schoenen ruilen en ging met twee paar weer naar huis. Er is zoveel keus en je wordt uitstekend geholpen.
Het eerste paar pastte niet goed. Ik werd makkelijk en op een vriendelijke manier door het retour aanvragen geleid. Het nieuwe paar dat ik besteld had, werd heel snel geleverd Hierdoor kunnen ze nog mee op reis.
Schoenen die ik koop van Vizzano heb ik nu 3 paar van. Altijd als ik nieuwe hakken wil ga ik al jaren naar Silhouette. Daarin tegen vind ik de service en het personeel in de winkel erg achteruit gegaan. Er word nors gereageerd als je met een kind kom binnen lopen en dat vind ik het ergste wat er is. Daardoor kom ik vrij weinig meer in de winkel, eigenlijk niet meer...
Hi Lisanne, Dank voor je bericht! Wat fijn dat de hakken van Vizzano goed in de smaak vallen bij je. Daar kun je inderdaad echt de wereld op rond, zo fijn zitten die! 😊 Wat naar dat je je niet op je gemak voelt als je met je kind naar de winkel komt. We gaan dit niet goedpraten of doen alsof we niet weten, waar het over gaat - dat is niet fair. Het is immers jouw gevoel en ervaring en wie zijn wij om daar iets over te vinden. Wel willen we je wat toelichting geven. Nu heb ik jou niet op mijn netvlies, en kan ik me niet herinneren je in de winkel te hebben gezien - misschien is jouw ervaring in de winkel al van een tijd geleden. Dat weet ik niet en maakt voor dit verhaal ook niet uit. Onze winkel is, zoals je weet, vrij klein. En vol. En soms druk, want het is nog geen 100 m². En het is op bepaalde momenten lastig manouvreren met een kinderwagen (als jouw kleintje daar nog in zit) en voor kinderen, die wat ouder zijn, is stilzitten soms lastig. En logisch ook, die kleintjes moeten lekker kunnen rennen en springen en vliegen. Daar zijn ze tenslotte kind voor. In de praktijk gebeurt het (eigenlijk te) vaak, dat kinderen moe/hongerig/hangerig/druk/huilerig/overprikkeld zijn als ze in de winkel komen. Nu zeg ik niet dat dat bij jou zo is - zoals gemeld, weet ik dat immers niet omdat ik me niet kan herinneren dat je in de winkel was. Met de klanten in de winkel, geluiden van buiten, het rumoer van pratende mensen en de muziek aan kunnen (jonge) kinderen dus inderdaad soms voor hinder zorgen. Omdat ze rondrennen, schoenen van de tafels pakken, in de etalage klimmen, met hun handjes alle spiegels vies maken en verstoppertje spelen achter de toonbank. Of in de buggy zitten, een koekje eten, een spoor van kruimels naast de buggy gooien, op een telefoon met het geluid hard aan filmpjes kijken, stevig huilen omdat moeders even bezig is enzovoort.... En ja, dat is soms storend in onze winkel. Ik snap dat het soms niet anders kan dan dat je je kleintje meeneemt als je naar de stad moet. Maar in alle eerlijkheid - ik ben zelf ook moeder, en een aantal van mijn collega's ook - uitgebreide passessies en (kleine) kinderen in (drukke) winkels zijn geen goede combinatie. Dat weet ik uit ervaring 😉. Dus even snel een stop-en-shop met je kindje is geen enkel probleem - daar hebben we alle begrip voor. Maar als je kind niet in zijn of haar hum is, je zelf heel druk bent of het de slaaptijd/etenstijd van je kleintje is, is het wellicht geen handig idee om samen uitgebreid te gaan winkelen. Vervelend dat jij het gevoel hebt ervaren niet met je kind welkom te zijn. Kinderen, honden, partners - ze zijn allemaal welkom 😊. Maar op een drukke dag naar de winkel komen met je kind terwijl die eigenlijk al op alle mogelijke manieren aangeeft geen winkelsessie te willen doen - inderdaad, dat vinden we lastig. En dat heeft niet te maken met jouw kind, maar alles met de situatie op dat moment. Hartelijke groet, Sandra - Silhouette
Schoenen zitten heerlijk en ze werden snel geleverd na bestellen. Super Zou zo weer hier iets bestellen
Vriendelijke mensen, fantastische service en de meest geweldige schoenen.
Betrouwbare winkel. Veel keuze . Schoenen zien er goed uit. Snelle verzending
De schoenen werden snel geleverd. Ze zijn met zorg ingepakt en er zit een handgeschreven kaartje bij. De omschrijving op de site is ook erg uitgebreid. Je voelt aan alles dat deze mensen heel enthousiast zijn en liefde hebben voor hun vak. Ik ga zeker vaker iets bestellen.
Schoenen besteld, uiteindelijk bleken ze te klein. Moet ze nog terug sturen maar heb er vertrouwen in dat alles netjes in orde wordt genaakt.
De aankoop ging super makkelijk en ik had de schoenen snel thuis. Het extra cadeautje en persoonlijk kaartje maakt het geheel compleet. Ze zitten heerlijk en de kleur is precies zoals ik zocht
Snelle online levering maar ook in de winkel gezellig, onwijs veel keuze en uitstekende service!
Goede kwaliteit schoenen.
Zeer tevreden, zeker een aanrader.
Karel Doormanstraat 467
3012GH Rotterdam
Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur. Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar. Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!