Laden reviews...
9 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten noemden duidelijke informatie, snelle levering en vriendelijke klantenservice. Reactietijden waren doorgaans goed en er werd goed afgestemd met de klant. De algehele ervaring is positief, met betrouwbare bezorging en deskundig advies.
Lagere prijzen dan bij andere webshops en een snelle levering
11 June 2023
J.
Harlingen
Het geleverde product (radiator) is prima. De klanten- en leveringsservice kan beter. Deze hebben wij als bot en niet-klantvriendelijk ervaren. Als voorbeelden: de levering vond aan huis plaats en de bezorger voeg aan mijn vrouw (overduidelijk met gebroken arm/in mitella) of ze 'ook even mee wilde helpen tillen' en of dat zij een buurman moest vragen. De klantenservice via WhatsApp en e-mail was belerend en kortaf. Ondanks het bovenstaande bevelen wij toch aan want de producten zijn prima.
7 June 2023
Paul
TILBURG
Overzichtelijke site en goede service bij aanschaf. Daarna snel besteld en geleverd.
7 June 2023
Marco
Drunen
1 April 2023
Rob Paludanus
Breda
bestelling goed verwerkt en snel opgestuurd
1 April 2023
T
Brabant
De bestelling was niet afgeleverd binnen de te verwachten tijd. Na e-mail communicatie direct feedback gekregen van hun dat het probleem verder met de leverancier wordt uitgezocht. De levering werd netjes gecorrigeerd en na een paar dagen kreeg ik het artikel alsnog netjes geleverd. Ze pakken problemen serieus op.
18 February 2023
Jacques
Zundert
Goed product. Alles is zoals t is beloofd.
17 February 2023
Esther
Assen
Duidelijke website, snelle levering.
15 February 2023
Herman
Haaksbergen
Bestelling, levering e.d. prima in orde. De foto bij de door mij gekozen radiator bleek niet van dié radiator te zijn, maar van een groter model. Daarmee was ik een beetje op het verkeerde been gezet. Verder was de levering prima.
14 February 2023
Frits
Huizen
Ik had een thermostaat in de kleur wit besteld. Maar werd meteen gebeld dat de witte een levertijd heeft en de zwarte op voorraad is. Ik had de keuze of wachten op de witte (3 weken of langer) of meteen de zwarte. Ik heb gekozen voor de zwarte en die werd meteen geleverd. Jammer dat op de website geen melding is gemaakt dat de witte thermostaat niet op voorraad is.
13 February 2023
Gerrit Albert
Hengelo
Drie radiatoren besteld en deze zijn ook direct geleverd waarvan er een licht verbogen was. De radiatoren waren voor later in de renovatie vandaar dat het ons nog niet was opgevallen. Na tussenkomst van de servicedesk is deze kosteloos vervangen.
26 January 2023
Dimitri
's-Hertogenbosch
Netjes en snel gekeverd
7 November 2022
Petra
Wijchen
Alles ging goed behalve de leveringsdatum. Je kon dat aangeven welke bevestigd werd, helaas op de dag geen levering maar wel de dag erna toen er niemand thuis kon zijn ivm werk. Radiator is kompleet, inclusief montage handleiding. Installeren is makkelijk.
4 November 2022
Hadriaan
Dalfsen
Vriendelijke mensen netjes geholpen zelfs omruilen van verkeerd bestelde artikelen was geen probleem
31 October 2022
Johan
Drunen
Beter bij installateur bestellen,krijgen voorrang bij leveren van bestellingen
Beveelt niet aan
26 September 2022
Dick
Rutten
Alles perfect verlopen! Goede communicatie, over zowel de radiatoren, als de levering daarvan. Fijn geholpen door Frank. Gewoon een topzaak!!
13 September 2022
Barry
Almere
12 September 2022
J.C.
Schiedam
Zeer prettig. Gewoon bestellingen netjes leveren. Goede info van te voren en over de levering. Chauffeur belde ook netjes 10 minuten vtv dat hij er zo zou zijn. Chapou.
10 September 2022
Niek
Kapelle
Keurig volgens afspraak mijn bestelling in orde gemaakt en geleverd!
9 September 2022
Ron
Spaubeek
Snelle levering en netjes afgeleverd
6 September 2022
ETR Kruijff
Tiel
Zeer goede service .Uitstekende en snelle afhandeling
6 September 2022
John
Krimpen aan den Ijssel
Zeker aan te raden!! Kwaliteit, prijs en service => Uitstekend
5 September 2022
Nadir
Leiden
Al diverse keren wat besteld. Tot nu toe altijd geleverd en nagekomen wat is afgesproken. Ook als er een nalevering is omdat het product tijdelijk niet leverbaar is.
Wim
Roosendaal
Goede en deskundige informatie. Vriendelijke medewerkers en snelle levering.
AJP
Vught
Alles snel verwerkt! De medewerkers zijn zeer vriendelijk en helpen u razendesnel per mail. Bedankt!
Kristin Todorova
Antwerpen
Door de grote hoeveelheid radiatoren die wij dagelijks bij onze klanten afleveren kunnen wij kwalitatief goede radiatoren leveren tegen outlet prijzen.
Radiatorendiscounter.nl is onderdeel van de Discountergroep (dè online retailer op het gebied van installatietechnieken) en erop gericht voor u als klant een betrouwbare en professionele partner te zijn.
Radiatorendiscounter.nl gelooft in specialisme, daarom schreeuwen we niet alleen met lage prijzen, maar geven advies met verstand van zaken. Wij staan voor service!
Met 8 'Discounters' werken we keihard om van u als bezoeker een tevreden klant te maken.
Thomas Edisonweg 40
5151 DJ Drunen