VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Heel tevreden over het hele verloop van mijn bestelling!!!!
VerbeterpuntenNiets te melden, is top!!!
Pluspunten
Goede service, snelle levering.
Pluspunten
Alles is positief
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Snelle levering ook als er een klein probleempje is dan wordt dit zeer snel en correct opgelost! Zeer tevreden aanrader
VerbeterpuntenIets duidelijkere foto’s bij sommige artikelen
Pluspunten
Top top top
Pluspunten
Snelle levering en leuk verpakt! Ook hebben zij een erg uitgebreide collectie sieraden en zo goed als alles is op voorraad. Site is erg overzichtelijk ingedeeld. Erg fijn om te shoppen bij sjd jewelry!
Pluspunten
Snelle levering zelfs tijdens de kerst drukte
Pluspunten
Alleen maar lovende woorden. Goed bedrijf. Nog nooit negatieve dingen meegemaakt.
Pluspunten
Zeer snelle levering en netjes verpakt.
Pluspunten
snelle levering, je kan het pakketje goed volgen, gratis bezorging
Verbeterpuntenhet pareltje is kleiner uitgevallen dan gedacht
Pluspunten
VerbeterpuntenIk had twee ringen en een steen besteld ik kreeg een ring en steen,en op de packbon stonden twee ringen afgevinkt. Ik gebeld en die werd nog nageleverd,hadden ze meteen ff op de bon moeten zetten. Verder goede service.
Pluspunten
Snelle levertijd, duidelijke site en mooie producten.
VerbeterpuntenEen paar meddy´s met parels zijn beschadigd. Hierover is al meerdere keren gemaild naar de klantenservice, maar wij hebben nog steeds geen reactie gehad.
Pluspunten
Mooie merken regen goede prijzen!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede en snelle communicatie, veel keus, kortingspercentage voor klanten
VerbeterpuntenTot nu toe geen
Pluspunten
Zeer snelle reactie naar aanleiding van vragen of opmerkingen. In mijn omtvangen bestelling miste helaas een meddy in eerste instantie, maar deze is supersnel nageleverd. Zeer nette communicatie altijd!
VerbeterpuntenIk zou foto's graag bij een model zien, voor een nog beter idee van de grootte/verhoudingen.
VerbeterpuntenPrijs
Nederhof 17
6171HA Stein
SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.