Pluspunten
Hele prettige en vriendelijke communicatie. Snelle levering en zeer snelle verwerking bij retourzending.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Erg snelle verzending, goede communicatie en een breed sortiment
Pluspunten
Ik ben heel erg tevreden over SJD jewelery.be. De site is heel overzichtelijk en makkelijk in gebruik. De prijs en kwaliteit is prima. De leveringstijd en afhandeling is snel en goed en ook eventuele retourzending is goed verzorgd. Ik ben heel erg tevreden
Pluspunten
Telefonisch contact na bestelling erg vriendelijk
VerbeterpuntenZo doorgaan
Pluspunten
Keurige afhandeling van bestelling
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenHeb verleden jaar ook n keer n bestelling gedaan en toen ook een kortingscode gekregen te gebruiken bij n volgende aankoop, deze bleek dus nu niet te werken toen ik m invoerde wat ik erg jammer vond.
De kortingscode die je krijgt bij de Kiyoh feedback is inderdaad enkele maanden geldig en en volledig jaar. Dit staat er ook bij vermeld als je de Kiyoh beoordeling invult. Je hebt nu weer een nieuwe code ontvangen bij deze beoordeling, waarvoor dank.
Pluspunten
Duidelijke communicatie omtrent order en levering, snelle en nette levering van de bestelling
Pluspunten
Alles is in een perfecte staat volgens de aangegeven situatie uitgeleverd.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goede kleurweergave op de site. Leuke, zorgvuldige verpakking.
Pluspunten
Snel en foutloos
Pluspunten
Goede kwaliteit
VerbeterpuntenSteentje is duur
Pluspunten
Prima verzorgd.
VerbeterpuntenGeen..
Pluspunten
Alles is vlekkeloos verlopen. Ik ben blij met mijn melano balletjes
Nederhof 17
6171HA Stein
SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.